την πατησες λεωνιδα, αφορα την εκδοση για PC του GTA4 οχι του GTA5
Printable View
την πατησες λεωνιδα, αφορα την εκδοση για PC του GTA4 οχι του GTA5
H brooklyn bridge, και το Empire State Building στο backround , δεν σε ψυλιασαν ετσι?
το online πεθαινει καθε μερα ολο και περισσοτερο,οι χακερ κανουν οτι θελουν,παικτες ντυμενοι εξωγηινοι,παικτες που ειναι φαντασματα,παικτες που κρυβονται μεσα στους τοιχους,παικτες που ενω ο χαρτης δειχνει οτι ειναι σε αλλο σημειο βρισκονται σε αλλο και ολο αυτο εχει ως αποτελεσμα να σκοτωνουν και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.
το support της rockstar εχει γεμισει με αναφορες και βιντεο αλλα σφυραει αδιαφορα ως τωρα,καλα κανει,τα λεφτα τα πηρε και με το παραπανω,εμεις ειμαστε οι βλακες που ακομα παιζουμε στο online,αλλωστε τυπικα το παιχνιδι στο online τελειωνει στο level 81 που ειναι οι 2-3 τελευταιες αποστολες και στο 120 που παιρνεις το mini-gun που ειναι το τελευταιο οπλο.
Βρήκαμε που πήγε το Boeing τελικά!
http://prod.cloud.rockstargames.com/...y7DjbA/0_0.jpg
http://prod.cloud.rockstargames.com/...S7AErA/0_0.jpg
^^ Not funny. 240 ανθρωποι εχασαν τις ζωες τους...
Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει συμβεί και αν πέθανα όλοι κτλ. Δεύτερον, εγώ το βρήκα αστείο και επίκαιρο και δεν συνέδεσα σε καμία περίπτωση τα δύο γεγονότα (υπο την έννοια οτι θα έπρεπε να "λυπηθώ").
"And later this year, look for even more additions to both Grand Theft Auto Online and Grand Theft Auto V, including more holiday-themed updates, some very exciting Story Mode DLC and much more."
http://www.rockstargames.com/newswir...Spring-Updates
Παιδιά βγήκε και το ifruit στο ps store για vita!
Πόσα δωρεάν updates με full όπλα/ρούχα/αξεσουάρ/οχήματα έχουν δώσει μέχρι στιγμής; Έχω χάσει το μέτρημα. Ποιός άλλος θα το έκανε; Μπράβο τους που σέβονται τον gamer οτι και να γίνει, προσωπικά θα αγοράσω day 1 το SP DLC που θα βγάλουν.
σεβονται τον παικτη μονο σε αυτα τα θεματα γιατι τα αρπαξαν καλα,αλλωστε αυτοκινητα και ρουχα δεν ειναι κατι σημαντικο,απο την αλλη ομως η R* δεν δειχνει κανεναν σεβασμο που σου εκλεψε τον παικτη και δεν σου τον δινει πισω η ο χαμος που γινεται εδω και 1 εβδομαδα με τους χακερ που εχουν ξεσκισει το online.
οι ληστειες πανε ακομα 1 μηνα πισω και ειναι το μονο που μπορει να σωσει καπως το online.
Ευτυχώς δηλαδη εμενα που δεν μου αρεσει το online.Να δω ποτε θα το ξαναπιάσω το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και υπάρχει έλλειψη χρόνου πλεον αλλα και αρκετοί τίτλοι που δεν εχω προλάβει να παίξω ακομα...
Το θέμα με τους χάκερ είπαν οτι θα το λύσουν. Όσο για το "σου έκλεψαν τον παίκτη". Πρώτον, αυτό είναι μια εντελώς αδόκιμη έκφραση γενικά. Τι πάει να πεί σου έκλεψαν; Υπήρχε ένα bug στην αρχή όπου ο online σου παίκτης διεγραφόταν απ' τον server. Δεν σου έκλεβε κανείς κάτι. Και αυτό έχει λυθεί προ πολλού.
μετα το update του βαλεντινου η R* μου εκλεψε/χαθηκε/εσβησε τον παικτη και γενικα μετα τα update παρα πολλοι χανουν τους παικτες τους.
Παιδια, φημολογειται οτι το επομενο project της ομαδας θα ειναι το Mafa III, εχει ακουσει καποιος κατι περι αυτου, ή ειναι ραδιοαρβυλα?
watch dogs η grand theft?ιδου η απορια....
Επειδή έχω χάσει λίγο το story και η αλήθεια είναι ότι άφησα λίγο το GTA λόγω του The Last of Us. Τι έχει γίνει με το Online? Θυμάμαι πριν 2 μήνες που δεν είχε και πολύ κόσμο στο Online και έπεφτε και συνέχεια ο server. Και είχα χάσει και τον παίχτη μου η αλήθεια είναι αλλά ήμουν 2-3 lvl και δεν με πείραξε και καθόλου..
Έχει κόσμο στο online? Μπορώ να πάρω κανά trophy ή χαμένος κόπος και χρόνος;;;