ΟΚ, ευχαριστω παιδια για την διευκρινηση. Ευτηχως γιατι νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι επηρεαζει το ending του main story.
Solitude και μενα δεν μπορω να πω πως με ξετρελανε.
Printable View
Παναγιωτη και παλι σου λεω οτι εγω επιτηδες τελειωσα πρωτα το main story γιατι φοβηθηκα για bug αν εκανα πρωτα τον εμφυλιο. Αφου υποτιθεται οτι για να αντιμετωπιστει η απειλη των δρακων εεεεε...τεσπα ας μην το συνεχισω γιατι μπορει να θεωρηθει spoiler. Με βαση την λογικη παντα επελεξα να τελειωσω πρωτα το main για να μην εχω καποιο προβλημα. Λογικα ειναι κατι που το εχουν σκεφτει οι devs και δεν υπαρχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις με τετοια παιχνιδια οποτε το εκανα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Εμενα πιο λογικο μου φαινοταν να τελειωσω πρωτα τον εμφυλιο και μετα το main story...
οσον αφορα το bold: δεν σε πιανω, καθολου. Βεβαια καλυτερα που δεν καταλαβα, παρα να φαω spoiler... Μπορει αυτο που λες να το καταλαβαινεις καπου στην μεση της κυριας ιστοριας γιατι, οπως ειπα δεν καταλαβα τιποτα, και σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο που εχω να κανω main story quest εδω και 80 ωρες (aka εχω προχωρησει ελαχιστα). Αν παλι σου το λεει απο την αρχη τοτε κατι δεν εχω καταλαβει εγω καλα γιατι νομιζα οτι το '' the chosen one Dragonborn'' story οπως και ο εμφυλιος ειναι stand alone stories χωρις να εχουν σχεση το ενα με το αλλο...
Well, το κουρασα το πραγμα βλεπω. :P Ουτε τουρκικο σιριαλ να τανε...:D
Δεν θελω να πω κατι για να μην θεωρηθει spoiler.Απλα θα πω οτι προσπωπικα μου φανηκε λογικο να τελειωσω πρωτα τον main για να μην αλλαξω τις ισορροπιες.
Λογικα εχει σκεφτει και την αντιθετη περιπτωση η Bethesda οποτε δεν θα εχεις καποιο προβλημα οτι και να επιλεξεις. Λογικα λεω χωρις να γνωριζω τι συμβαινει στην αντιθετη περιπτωση που τελειωνεις πρωτα τον εμφυλιο.
^ ευχαριστω για την ανταποκριση, ναι 'σαι καλα φιλε μου. :)
Δεν εχω καταλαβει αν θα τα κατεβασεις σαν DLC η απλα σαν update, παντως θα δωσει κατι διαφορετικο...
[gt]728130[/gt]
^ uptade ειναι, που εχει ηδη κυκλοφορησει στο PC και εχει κατι νεες kill cams.
Eρωτηση: στη whiterun υπαρχει ενα quest που πας σε μια wishpering door, κι οταν τελικα την ανοιξεις, περνεις ενα ebony blade. στο τελος τους κουεστ μου λεει σκοτωσε οσους ειναι γυρο σου, αλλα εγω δεν το κανω και παρολα αυτα μου βγαζει το ''ταδε'' (δεν θυμαμαι ονομα) κουεστ completed. υπαρχει προβλημα που δεν σκοτωσα κανεναν απο αυτους που ηταν γυρο μου;
edit: κατι ετοιμαζει η Bethesda, μεσα στον Απριλιο...Quote:
Ο Pete Hines, που είναι στο marketing τμήμα της Bethesda, δημοσίευσε στο twitter του ότι μέσα στον Απρίλιο έρχονται εκπλήξεις για τα Skyrim και Rage.
Αναλυτικότερα δήλωσε, ”Έχουμε κάποια νέα καθΆ οδόν τον Απρίλιο για όλους τους fans των Skyrim και Rage. Ο επόμενος μήνας θα έχει κάποια πολύ ενδιαφέρον νέα και εκπλήξεις”.
Για το Skyrim μπορούμε να υποθέσουμε πολλά. Πρώτον, εδώ και πολλές εβδομάδες φήμες θέλουν την Bethesda να ετοιμάζει ένα μεγάλο DLC για το παιχνίδι, σε βαθμό να θεωρείται expansion (εδώ να σημειώσουμε ότι το 360 θα έχει για ένα μήνα exclusive το πρώτο DLC του Skyrim). Μην ξεχνάμε ότι η Bethesda ίσως προσπαθήσει να λύσει και τα άλλα bugs του Skyrim.
Παιδια μιας κ δεν το βρισκω μεταχειρισμενο το παιχνιδι στην θεσσαλονικη, απο ποιο ιντερνετικο καταστημα μπορω να το παρω φθηνοτερα;
ευχαριστω
^ για Ελλαδα, τσεκαρε εδω.
http://www.skroutz.gr/s/362507/The-E...-V-Skyrim.html
απο εξωτερικο, υπαρχει στις 28 λιρες στο amazon.co.uk
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...N%3DB004G5YW5E
παιδια, το OST του Skyrim εχει ΟΛΑ τα tracks του παιχνιδιου ή υπαρχουν και καποια που ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται;
Επισης, θελω τι γνωμη σας: Να αγορασω ή να ... κατεβασω το soundtrack; να πω πως αγαπαω , τα περισσοτερα, αν οχι ολα, τα κομματια.
Να ρωτήσω κάτι χαζό. Τα βιβλιαράκια που πέρνουμε στο παιχνίδι, καλό είναι να τα κρατάμε ή μόλις τα πάρουμε (και αν ανεβάσουμε κανά stat), καλύτερα να τα πετάξουμε/πουλήσουμε?
^ εγω τα κραταω, εχουν ωρεες ιστοριουλες. δλδ σχεδον ολα τα βιβλια τα διαβαζω, εχω κατσει πανω απο 1 ωρα και διαβαζα καποια βιλβια συνεχομενα. :P
Κανεις, παιδια, για την ερωτηση μου;
Quote:
παιδια, το OST του Skyrim εχει ΟΛΑ τα tracks του παιχνιδιου ή υπαρχουν και καποια που ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται;
Επισης, θελω τι γνωμη σας: Να αγορασω ή να ... κατεβασω το soundtrack; να πω πως αγαπαω , τα περισσοτερα, αν οχι ολα, τα κομματια.
εγω εχω αγορασει σπιτακι στο whiterun και παω και τα βαζω στην βιβλιοθηκη μου και τα καμαρωνω :P
^ εχεις βαλει βιβλιοθηκη; πηγες στον Jarl εκει τον βοηθο και υπηρχε τετοια επιλογη;
εμ ναι απο οσο θυμαμαι ειχε...... χαχα ειναι κορυφη νιωθεις οτι μπαινεις σε σπιτι με τα επιπλα κτλπ :P
^ ok thanks θα το τσεκαρω. :D
τιποτα ρεει κοιτα να δεις εχει ωραιες προσθηκες παντως για το σπιτακι και εχει φαση αν εχεις φραγκα να περισσεουνε :D
κάπου στα 50.000 septims έχω, δεν θυμάμαι ακριβώς. αν πάρω βιβλιοθήκη τα βιβλία με Χ πατημένο και ''συρσιμό'' μεχρι το ραφι, έτσι δεν τα βάζω; ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;
^ thanks Δημητρη. βιβλιοθηκη στο σπιτι δεν εχω οποτε δεν εχω ξαναδει αυτην την επιλογη.