δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει κατι παρομοιο απο την Apple. συνηθως τα λενε (εσωτερικα) "iPhone 6.1 / 6.2" κτλ. το ονομα ειναι ακυρο απο πολλες αποψεις :/
Printable View
Ισχύουν οι φήμες και είναι πιο λογική κίνηση από το να βγει iPhone mini. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε ένα αντίστοιχο spec downgrade με αυτό του ipad mini <-> ipad. Δηλαδή με A5 και τιμή κοντά στα 450-500$, μια συσκευή που θα την βοηθήσει να εισχωρήσει στην αγορά της Κίνας όπου τα phablet έχουν τεράστια ζήτηση.
But let’s step back from just talking about Apple. Let’s look at other companies that enjoyed a decade and a half of blockbuster success in the tech industry, say Microsoft and Intel. How many entirely new products did they push out every year to keep in the lead?
http://www.roughlydrafted.com/2013/0...t-at-earnings/
5 Quick Fixes to Common Mac Problems
http://mac.tutsplus.com/tutorials/ti...-mac-problems/
Tελικα απο οτι φαινεται εγινε πολυ φασαρια για το τιποτα οσον αφορα το θεμα του ποσο συντομα θα κυκλοφορησει το νεο iphone και τα ipad.
Τουλαχιστον το iphone ειναι βεβαιο πλεον οτι ακολουθει την ιδια πορεια που ακολουθουσε μεχρι τωρα, δηλαδη περιμενουμε το 5s να κυκλοφορησει τελος καλοκαιριου. Βαση προγραμματος δηλαδη.
Αρα δεν υφιστατο πλεον "6αμηνο iphone" οπως λεγοταν.
Αγορασα ενα iPod Touch 5G 64GB απο amazon.co.uk (302 λιρες πηγε). Δεν ξερω ομως... πιο πολλες τυψεις εχω παρα χαιρομαι που θα το παρω. Λετε να το ακυρωσω; :confuzed:
Ε ρε φιλε αν αντι να ανυπομονεις, εχεις μετανιωσει, εννοειται... Ακυρωσε το! Σκοπος ειναι να δωσεις τα κεφτα αυτα και να γουσταρεις οχι να μετανιωνεις!
Μπα.. μου περασε. :a025dfg: Ειναι που εχω να το δω πολυ καιρο απο κοντα. Μπηκα στο site και το χαζεψα λιγο και ηρεμησα!
The next batch of iOS devices could feature a 128GB model
χαιρετηστε το iPod Classic.
Η Apple δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματά της. που αφορούν στοιχεία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012. Στα $13.1 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται τα κέρδη της εταιρίας, με τα έσοδα να κυμαίνονται στα $54.5 δισ. σε σχέση με τη περσινή περίοδο όπου τα έσοδα και τα κέρδη βρισκόντουσαν στα $46.3 και $13.1 δισεκατομμύρια. Οι πωλήσεις των συσκευών για αυτό το τρίμηνο κυμάνθηκαν ως εξής: 47.8 εκ. iPhones και 22.9 εκ. iPad, την ώρα που πέρυσι οι αριθμοί αυτοί βρίσκονταν στα 37 και 15.4 εκ. τεμάχια. Έτσι, η εταιρία του Κουπερτίνο απέκτησε την πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς των ΗΠΑ ξεπερνώντας το 50%.
Στον αντίποδα, οι πωλήσεις των Mac προϊόντων σημείωσαν πτώση από τα 5.2 στα 4.1 εκατομμύρια τεμάχια, μαζί με τη μετοχή της Apple, η οποία έκανε βουτιά 10%. Τέλος, εκτιμάται ότι αν οι συσκευές iPad συνεχίσουν να πωλούνται με τόσο καταιγιστικούς ρυθμούς, θα φτάσουν τα 90 εκ. πωλήσεις μέσα στο 2013, κάτι που συνεπάγεται ότι θα ξεπεράσουν τις lifetime πωλήσεις των Xbox 360, Wii ή και του PS3, ενώ κάθε βδομάδα "εξαφανίζονται" από τα ράφια περί τα 4 εκ. iPhone και με αυτό το ρυθμό αναμένεται να φτάσουν τα 200 εκ. πωλήσεις μέσα στο τρέχον έτος.
http://www.gameover.gr/ios/news/Πωλή...Pad.22777.html
Ok.... Ποσά χρωστάμε εμείς είπαμε;;;;;;;
Ανακοινωθηκε επισημα ipad retina display με 128gb χωρητικοτητα. Το 16 μαλλον θα αποτελεσει παρελθον πλεον και λογικο ειναι επιτελους.
Μαλακια. Περιμενα να το κοστολογησουν οσο το 64αρι. ελπιζω οταν βγει το 5 να αλλαξουν τουλαχιστον την πολιτικη τους στην κοστολογηση των εξτρα GBs.
Κι εγω... χοντρη ξενερα...
Φήμες λένε .....
http://www.telegraph.co.uk/technolog...for-China.html
"Budget iPhone 5 will be plastic and 'ready for China'"
Και αναρωτιέμαι εγώ αν αληθεύει και μπορούσατε να επιλέξετε θα επιλέγατε το πλαστικό ή το αλουμίνιο και γιατί; ( Με την προϋπόθεση ότι κατά τα άλλα θα είναι ακριβώς ίδια)
Έχουμε δει και παλιότερα iphone και macbook και Mac mini να έχουν πλαστικό περίβλημα σε κάποια σημεία τους. Φυσικά το κόστος τους ηταν πιο χαμηλό απο τα υπόλοιπα προϊόντα της Apple. Αλλά για εμένα η Apple φημίζεται και για την ποιότητα κατασκευής της. Ενα προϊόν της έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα απο οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Και αυτό το καταλαβαίνεις περισσότερο όταν το πιάνεις στα χέρια σου.
Τώρα επειδή τα οικονομικά είναι λίγο περίεργα θα κοίταζα πάνω από όλα τη τσέπη μου.
@nickolas82
δεν θα ειναι ακριβως τα ιδια. Αυτο λενε μεχρι τωρα οι φημες. Αλλα ακομα και ιδια να ειναι, οτι σηκωνει η τσεπη του καθενος.
Αν αυτος που εχει εναν μισθο1,500- 2,000 το μηνα και γενικα του περισσευουν και γουσταρει, παει και παρει αυτο με το αλουμινιο, μαγκια του και πολυ καλα κανει.
Το προβλημα ειναι εαν παει να παρει αυτο με το αλουμινιο η Κατια, που παιρνει 350 ευρω το μηνα και θελει απλα να μπαινει φεησμπουκ.
^^ Πλακα με κανεις? Εδω εγω εχω γεμισει με 64 GB το iphone μου.... εχω 5 ελευθερα μονο... :P
Τι βαζεται μεσα βρε παιδια και θελετε τοσο παραπανω χωρο; Εμενα τα 32GB με καλυπτουν. Οχι οτι θα ελεγα και οχι, αλλα θα κοστιζει πολυ παραπανω. Οσο για το υλικο εννοειτε θα προτιμουσα αλουμινιο και ειναι καλυτερο το αλουμινο απο το πλαστικο, πιο ανθεκτικο σε ολες τις συνθηκες.
Δοκίμασα το NBA 2K13 στο iPad. Ok.... Τα παιχνίδια στις ταμπλετες έχουν προχωρήσει ΠΟΛΥ!!!!!!