Ήρθε σήμερα!:a023:
Ήρθε σήμερα!:a023:
θα ελεγα να το ακυρωσεις και νατο ξαναπαραγγειλεις για να εισαι σιγουρος
Ευχαριστώ για την απάντηση! Πάντως αν είναι έτσι από εκεί θα τα παίρνω τα games! Αξίζει η αναμονή για να γλυτώσουμε λίγα ευρώ! :)
+rep
το σαββατο-κυριακο το dvd.uk.com κανει shipped η απο δευτερα παλι ?πρηστηκα με αυτο το big planet game of the year .απο zavvi περιμενα ολη τη βδομαδα να γινει DESPACHED και ακυρωσα.απο DVD εγινε αμεσως αλλα περιμενω shipped
1000% θα πληρωσεις α) λιγοτερα, αν εχει πεσει και αλλο η τιμη του μεχρι τοτε. θα υπαρξει δηλαδη εναρμονιση και β) αν εχει αυξηθει, θα πληρωσεις στην τιμη που προπαραγγειλες και οχι την αυξημενη. Το αναφερει στο σάιτ, πηγαινε F.A.Q. και θα το βρεις. Το ιδιο ισχυει και για το blah,οποτε μην ακυρωσεις τπτ!
Ευχαριστώ για την απάντηση, το φανταζόμου γιατί έτσι κάνει και το Amazon, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ!!!
Επίσης, ξέρει κανένας παιδιά ένα mail επικοινωνίας με το play.com γιατί δε βρίσκω πουθενά στο site και θέλω να στείλω για μια παραγγελία που δεν ήρθε ποτέ (έχουν παρέλθει οι 21 ημέρες και δε με αφήνει να το κάνω μέσα από το site στη σχετική φόρμα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Να αγοράσω το uncharted 2 από Αγγλία ή από Ελλάδα? Από Αγγλία το βρίσκω στα 18.95 ευρώ platinum από το zavvi και από το πλαίσιο το βρίσκω στα 23,90, αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση είναι. DLC λέω να μην αγοράσω. Από που να το πάρω?
18.95 + 1.15 μτφ = 20.10
για 3.8 ευρω, καλυτερα να το παρεις απο εδω. ειναι μικρη η διαφορα.
κανε ομως κ μια αναζητηση στο scroutz γιατι υπαρχει και φθυνοτερο platinum (22.90)
Εξαρταται ποσο το βιαζεσαι..Εγω απο blahdvd Τριτη πρωι παραγγειλα, Παρασκευη ειχε ερθει:a049:. Αλλα και το πλαισιο βολευει, κανε παραγγελια μεσω νετ και πηγαινε για παραλαβη απο καταστημα , αν θες να γλυτωσεις τα μεταφορικα ( το mall αλλωστε ειναι διπλα).Παντως ειναι παιχνιδαρα!!
Νομιζα Ηρακλειο Αττικης, εσυ μαλλον μενεις Κρητη. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει και σε εσας. Οταν κανεις την παραγγελια online,βαζεις ως επιλογη παραλαβη απο το καταστημα, σου βγαζει τα γεωγραφικα διαμερισματα και επιλεγεις.Ετσι ειχα παρει εγω το Uncharted 1, μ@λ@κι@ τα 3Ε για μενα που ειμαι Νεο Ηρακλειο, διπλα μου ειναι 2 καταστηματα.
Edit:Καλα θυμομουν, εχετε πλαισιο
Ειναι πλυ απλο, μην αγχωνεσαι. Γινεσαι μελος(υποχρεωτικα), δινεις τα στοιχεια σου, σου ερχεται e-mail επιβεβεβαιωσης,αν θυμαμαι καλα σου δινουν ενα κωδικο, πας εκει, "γεια σας, ειμαι ο ταδε, εχω παραγγειλει αυτο", οριστε και εφυγες. Νομιζω οτι αν γινει μεχρι τις 14:00 το παιρνεις και το ιδιο απογευμα. Παντως στο μέιλ σου λενε ποτε μπορεις να το παρεις, νομιζω το αργοτερο που μπορεις να πας ειναι μετα απο 1 ή 2 μερες. Μπες στο σάιτ, τα αναφερει αναλυτικα, πρεπει να κανεις ομως εγγραφη. Ειναι παντως πολυ απλο και εγω αν θυμαμαι καλα τους ειχα δωσει μετρητα, δεν το ειχα κανει μεσω καρτας. Δες τα κεφαλαια "τροποι αποστολης-πληρωμης" και παραλαβη απο καταστημα. Παντως αν ειναι κοντα σου, θα σου συνιστουσα πλαισιο.
edit: link για παραλαβη απο καταστημα
Αγγλια και παλι Αγγλια...Μολις ειδα οτι για παραλαβη απο καταστημα χρεωνεσαι(στο πλαισιο) την τιμη του καταστηματος και οχι την web offer(και καλα), δηλαδη 31Ε. Μιλαμε για 50% αυξηση σε σχεση με Αγγλια. Και μετα εχουν απαιτηση να αγοραζουμε απο Ελλαδα...Καλα κρασα...:google:
στο πλαισιο πληρωνεις μεταφορικα για παραγγελια μεσο web απο οπου και αν το παρεις .το συγκεκρινενο το εχει το ebw 23 eyro και αν εισαι αθηνα πας και το περνεις