Ο Μajere σου απαντησε στην ερωτηση σου και αντι να πεις ενα ευχαριστω τον ρωτας "τι τον νοιαζει". Συγχαρητηρια απο μενα.
Επισης δεν το εγραψε ο ιδιος αλλα ο παρακατω:
που και αυτος ρωταγε γενικα ολους μας και δεν απευθυνοταν ειδικα σε σενα.
Ο Μajere σου απαντησε στην ερωτηση σου και αντι να πεις ενα ευχαριστω τον ρωτας "τι τον νοιαζει". Συγχαρητηρια απο μενα.
Επισης δεν το εγραψε ο ιδιος αλλα ο παρακατω:
που και αυτος ρωταγε γενικα ολους μας και δεν απευθυνοταν ειδικα σε σενα.
τα καλωδια του πλαισιου (οπως και τα περισσοτερα εκει μεσα - και μιλαω απο προσωπικη πειρα) ειναι για τον π*****. το φανταστηκα οτι το πηρες απο εκει γιατι τα ιδια εκανε και σε μενα. εγω πηγα, το αλλαξα με τεραστια ταλαιπωρια (μηνας + η υποθεση) και τελικα και το καινουργιο μου κανει κατι δικα του ποτε ποτε. ασε που οταν το ειχα παει εκει και τους ειπα να το δουνε μπροστα μου δεν εχασε ουτε μια φορα το σημα. τρελοκομειο ηταν η φαση!
δεν νομιζω οτι αναφεροταν στον majere στον τελος του post της.
Ενταξει φίλη μου, χιλια συγγνωμη.Δεν ειδα καθόλου το κανονικό σου ονομα.
Μακαρι να βρεις τη λυση στο πρόβλημα σου.Προφανώς ειναι το καλωδιο το προβλημα, οπως λενε και τα παιδια πιο πανω. Και αν θες την γνωμη μου παρε ενα φτηνιαρικο hdmi οσο πιο φτηνο βρεις, μονο και μονο να κανεις τις δοκιμες σου.Μπορει να φταινε πολλα πραγματα ομως.Π.χ η συγκεκριμενη θυρα hdmi της TV ή το playstation.Δοκιμασε τα παντα πριν πας στο μαστορα το ps3 (αν ειχες σκοπο να το πηγαινες).
@jk_blue Γιαννη, ενταξει μαλλον φταιω κ γω που την ειπα "φιλε" και ψιλονευριασε και απαντησε αποτομα.Δεν πειραζει, δεν παρεξηγω.Ελπιζω να μην παρεξηγησε κιαυτη. Thnks fοr the support ομως φίλε :) (Χρονια πολλα κιολας και καλη χρονια! ) Παλι χαθηκες απο το site.Κριμα.Οπως χαθηκε και ο "άλλος" ...αν και ξερω τι επαθε ο τελευταιος.Και μαφησατε μονο μου εδω περα. χαχα
Το να την αποκαλεσεις "φιλε" αντι για "φιλη" δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο που να δικαιολογει τετοια απαντηση (και χωρις ενα απλο ευχαριστω).
Anyway καλη χρονια και απο μενα, οσον αφορα τον "αλλο" η περιπτωση του ειναι δυσκολη, προσπαθω να τον συνεφερω αλλα μεχρι στιγμης ματαια.
Αν εχεις το προ 12 ακομα (και δεν το εχεις πουλησει οπως ο "αλλος":muhaha:) στειλε μου μηνυμα αν θες να παιξουμε κανα ματσακι online.
Μονος παντως δεν εισαι καθως υπαρχουν αρκετα καλα παιδια στο forum.
Ρε το βλακα κριμα να τραβαει τετοια ανηφορα!Καντον καλα οσο το δυνατον πιο συντομα γιατι νιωθω οτι πλησιαζει η δικη μου η σειρα χαχα ειναι μεταδοτικό , τοχω τσεκαρει, σαν πανδημια.
Θα παιξουμε μολις ανεβω (γτ τωρα μαζευω ελιες :P) Αθηνα και παω σπιτι μου, γιατι εδω δεν εχω playstation!Δεν το πουλαω το Pro το αποφασισα.Αστο εκει να βρισκεται γιατι με παρεα παιζεται ευχαριστα!
Υ.Γ Πρεπει επισημως να λεγεται "Ο Αλλος". Να του φτιαξουμε και ταινια μικρου μηκους.
Δεν ήξερα που αλλού να ποστάρω:
For Michael
Spoiler!
τώρα είδα όσα γράφεται και έχω μείνει!!καταρχάς δε νευρίασα καν με το "φίλε" και κατα δεύτερον ναι ξεχασα να πω ευχαριστώ αλλά είναι αυτονόητο λαθος μου μαλλον που το θεώρησα δεδομένο ότι ευχαριστώ όποιον μου απαντά(αφού συνήθως ευχαριστώ και εκ των προτέρων)τεσπα,επίσης αυτό που απάντησα στο παιδί δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος η άλλος δεν ηταν ασχημο..τι τον νοιαζει εννοοώντας πως δεν ειναι κατι που έχει σημασία ιδιαίτερη αφού θα το κάνει update οπως και να χει(δηλαδη μπορει φοβουμενοσ μηπως παρει καποιο με παλιο firmware,δε παρει το καλυτερο και πιο νεο πως θα ξέρει,ανησυχεί γι αυτό ρωτά και εγώ του είπα να μην το νοιαζει αυτό γιατί αυτο αμεσως φτιαχνεται με το update..)τι το κακό δηλαδή έχει?Αν ειπα κατι προσβλητικο η ασχημο ας μου το τοποθετησει ο ιδιος και θα ζητησω συγγνωμη..απτη στιγμη που δεν εγινε το να πεταγεται ο καθενασ και να δημιουργει θεμα δεν νομίζω οτι έχει νόημα..Δεν νομίζω ότι είχε ύφος αδιαφορίας το ποστ μου κάθε άλλο άπαντησα αυτό που θεωρούσα στον αλλο ωστε να μην προβληματίζεται..τελοσπαντων..το καλώδιο ήταν όντως,αλλαξα και ολα οκ προς το παρον!Οσοι γραφουμε εδω περα οι περισσοτεροι είμαστε νεοι και μονο αποριες εκρφραζουμε και αλληλοανταλλασσουμε αν καποιος θέλει να κανει τον εξυπνο σίγουρα δεν είμαι εγω αυτή!Αυτο εδω μου φάνηκε το πιο γενικό ποστ κ απλως ρώτησα κατι..τώρα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο οσον αφορά τους υπότιτλους αλλα έτσι που με αποπηρατε δε το κανω:d050:
Ριξτο ρε συ Ματινα δεν υπαρχει θεμα!Νομιζω φταιει ο γραπτος λογος για το συγκεκριμενο προβληματακι.Και ο φιλος ο Γιαννης αλλιως το εννοησε, ολα καλα!Ολοι βοηθαμε εδω περα οπως μπορουμε!Ρωτα για υποτιτλους και αμα ειναι δεν θα απαντησω εγω :P
καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι να αγοράσω ps3 μεταχειρισμένο και ήθελα να μάθω αν πρέπει να ρωτήσω κάτι τον ιδιοκτήτη για την κονσόλα(είμαι τελείως άσχετος περί ps3)γιατί σχεδόν όλες οι αγγελίες λένε ελάχιστα χρησιμοποιημένο/άριστη κατάσταση.Ή αν δεν αξίζει το μεταχειρισμένο οπότε να κοιτάξω για καινούριο.
Eλάτε ελπίζω να χετε ακόμα καλή διαθεση χαχα!!τώρα βρήκα χρόνο και ξαναμπήκα,να σημειώσω πριν ρωτήσω ότι έχω διαβάσει στο αντίστοιχο τοπικ για ενσωμάτωση υποτίτλων πριν δε ρωτάω γιατί βαριέμαι να ασχοληθω!!:a036: όχι τώρα πιο παλιά είχα κατεβάσει πολλά προγράμματα κανα 4-5-6 δηλαδή το πολύ,διάβασα και αλλου οσο μπορούσα,και στο youtube ειδα μερικα βιντεακια αλλα τίποτα δε κατάφερα ουτε μια φορά επιτυχώς να ενσωματσώσω υπότιτλουσ εγώ σε μια ταινία!!Α ψεμματα το κατάφερα μια φορά αλλά βγήκαν σε κινέζικα ενσωματώθηκαν εκανα διαφορα αλλα τίποτα..Οποιος ξερει και δε βαριέται ασ μου στειλει πμ αν ξερει κ αυτος το κανει..Γενικα κατεβάζω ταινιες με ενσωματωμένους..αλλα είναι πολλές που τις βρίσκω full hd 1080p ανευ υποτιτλων και θελω αφου τους βρισκω ξεχωριστα να το κάνω εγώ..Αν εχει ασχοληθει κανεις και το χει το θεμα και του χει πετύχει η ενσωματωση ασ μου πει κανα trick.Eυχαριστω για το χρόνο σας :idea:
Καταρχην φιλε μου τι λειτουργικο εχεις? Windows?
Οταν τους ενσωματωσες και εβγαζε κινεζικα τοτε το ειχες καταφερει αλλα ηθελε μια ρυθμιση να κανεις να σου βγουν τα ελληνικα στο encoding.
Με τι προγραμμα ειχες δοκιμασει?
δυστυχως θα σε γελάσω :S ηταν ενα σκ που το παλευα και ειχα κατεβασει πολλα προγραμματα δε θυμαμαι ποιο το κανε..δυστυχως..θα πρεπει να τα ξανακανω ολα απτην αρχη..avixsub ενα κατι με ps3 ενα αλλο..που επελεγες τυπο..format κατι το αλλο αχ δε θυμαμαι..sub κατι το αλλο..αστο μη με ρωτας..τα απεγκατεστησα ολα γιατι μου κολλαγε το λαπτοπ μετα με τοσα..windows xp serv pack 3 εχω απ οτι θυμαμαι..
Οταν ειχα windows εγω χρησιμοποιουσα το avidemux. Ημουν ευχαριστημενος αλλα ηταν βαρυ προγραμμα. Αλλα οκ.
Δοκιμασε το:http://avidemux.en.softonic.com/
και βλεπεις.
καλησπερα παιδια, εχω μερικες αποριες.
1. που μπορω να βρω ps3 slim k-chassis με 320GB σκληρο? σκετο, οχι bundle.
2. πως κανω sync τα trophies και τα saves απο το τωρινο slim 3.55 cfw που εχω στο καινουργιο?
3. αν τελικα αποφασισω να μην παρω το k-chassis και να φλασαρω το 3.55 σε ofw πως θα το κανω ωστε να εχω το τελευταιο firmware μαζι με τα trophies και saves?
ευχαριστω.