Όταν το άνοιξα να το κάνω το update είχε ήδη κατέβει το μισό από μόνο του χωρίς να κάνω κατι
Printable View
Εάν δεν κάνω λάθος, υπάρχει επιπλέον επιλογή για όσους το επιθυμούν να κάνει σε rest mode και την εγκατάσταση του firmware εκτός από το download. Απλά ένα επιπλέον κουτάκι είναι και βάζετε "τικ". Δεν θα το συνιστούσα πάντως, καθώς το installation time είναι ελάχιστο και καλό θα είναι να είστε παρόντες για παν ενδεχόμενο (χώρια που έχει και what's new για όποιους τα διαβάζουν, κλπ). Αν θυμάμαι καλά στο προτελευταία εικονίδιο system μέσα είναι μία από τις πρώτες επιλογές, θα το βρείτε εύκολα αν ψήνεστε, εκεί επιλέγετε και τα υπόλοιπα για automatic updates (system/applications).
Εγκατάσταση κάνει μόνο του από 3.55
όσοι φοράνε 4.00 beta θέλει χειροκίνητα.
Μετακίνηση folder κ γενικότερα εικονιδιων γινεται ;
ωραιο το update αλλα με ενα μεγαλο προβλημα,δεν μπαινει στο στορ,βγαζει ολη την ωρα σφαλμα,μπορει να χρειαστεις και 20 προσπαθειες για να μπεις
Server Maintenance μου εγραψε επειτα απο αρκετη ταλαιπωρια να πλογηθώ στο store και με πέταξε έξω. Προφανώς είναι προσωρινό το πρόβλημα...
αυτο ακριβως,μπαινει πας να κατεβασεις το ντεμο του φιφα και τρως ακυρο
Ωραία η προσθήκη που μπορείς πλέον από την κατηγορία music, να συνδεθεί κατευθείαν με το Spotify και ακούς από κει τα τραγούδια σου χωρίς να χρειαστεί να βρεις - ανοίξεις την εφαρμογή χωριστά
Sent from my X9180 using Tapatalk
PlayStation Europe @PlayStationEU 10 λεπτάΠριν από 10 λεπτά Προβολή μετάφρασης
System Software Update 4.01 is out today, bringing improvements to the quality of the system performance. Boot up your PS4 now to download.
Άνοιξα και δεν το πέρασε αυτόματα, πάτησα system software update και το έβγαλε.
Εμένα το κατέβασε μόνο του
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Attachment 9416
312mb
Τρυπες μπαλωνει, την έκδοση 4.01 την χακαρανε.
http://www.eurogamer.net/articles/di...n-firmware-401
Μπορω να δω τις δυνατοτητες που εχουν προσθευει μετα απο τα μεχρι στιγμης update στο ps4 καπου συγκεντρωμενα
εδω εχει τα βασικα updates που εγιναν στη κονσολα
https://en.wikipedia.org/wiki/PlaySt...ory_of_updates
υποχρεωτικο update πριν λιγο,στα 313ΜΒ
Πρωί πρωι μας ζαλησε 4.06 ούτε που προσεξα τι αλλαξε.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκυρο.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk