Originally Posted by
Slay
Δεν σταματα να με εκπλησει αυτο το παιχνιδι. Οπως εχω πει εχω τελειωσει το κυριως μερος, τελειωσα και ολα τα contracts, και ολα τα side quests εκτος απο τα gwent και το τελευταιο fists of fury. Βασικα πλεον καθαριζω τον χαρτη και κανω κυνηγι για τα witcher sets. Ενω λοιπον εχω βρει ολα τα διαγραμματα για το Ursine Set, μου λειπει ενα υλικο για μια αναβαθμιση, οποτε πω απο εδω, παω απο εκει, τιποτα στο novigrad, παω στον αλχημιστη στο velen, τιποτα και εκει, μεχρι και στο white orchad πηγα και τζιφος.
Οποτε θυμαιμαι οτι ειχα δει ενα εικονιδιο με υλικα αλχημειας στο Akj Skellige , οντως ανοιγω τον χαρτη και το βλεπω, παω εκει και μου δινει νεο quest!!!! Το τρελο ειναι οτι ουτε και αυτος ειχε οτι εψαχνα, αλλα εμαθα καποιες συνταγες που μου χρειαστηκαν αργοτερα για την αναβαθμιση. Τελικα αυτα που ηθελα ηταν στο καστρο του βαρωνου. Πραγμα που μου θυμιζει κατι ακομα, οτι δεν μπορεις να αγορασεις τα παντα απο οποιονδηποτε, ουτε καν της ιδιας κλασης, πρεπει να μιλας σε καθε εμπορο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να πουλαει.