Κάπως έτσι έγιναν....
Spoiler!
Πέρα από την πλάκα τα ματς θα μπορούσε ο φίλος messi να είναι σε κάποιες φάσεις πιο τυχερός αλλά
that's FIFA baby...
Printable View
Κατ'αρχάς τα συγχαρητήρια μου στον messi που δεν ξέρω τι έκανε αλλά καταφέραμε επιτέλους να παίξουμε ματσάκια σαν άνθρωποι, χωρίς τρελό lag!
Τώρα Πάνο γι'αυτό που σου έλεγα.. Αυτά τα έχω μάθει όλα απο το Forum γιατί έχει αρκετούς δυνατούς παίχτες.
Βλέπω π.χ. οτι παίζεις 4-2-1-3.. Άσχημο σύστημα και θα σου πω γιατί.. Για να το υποστηρίξεις πρέπει να είσαι κατ'αρχάς ΠΑΡΑ πολύ καλός στην άμυνα.. Κάτι που είναι γενικά δύσκολο οπότε το αφήνουμε. ΔΕΝ έχεις αμυντικό χαφ οπότε ο αντίπαλος βγαίνει όποτε θέλει τετ α τετ. Το είδες και μόνος σου..
Κι εγώ στην αρχή έπαιζα κάτι 4-3-3 και μόνο σφαλιάρες έτρωγα.
Δεν γίνεται να αφήνεις τον αντίπαλο να τελειώνει το ματς με 13-16 τελικές! Λογικά είναι απο τις 15 οι 2-3 να μπουν..
Γι'αυτό το πρώτο βήμα είναι ένα πιο ισορροπημένο σύστημα. Π.χ. εγώ κατέληξα στο 4-4-2 Diamond. Έχεις αμυντικό χαφ, έχεις επιθετικό χαφ, και 2 μπροστά.Είσαι ισορροπημένος. Δεν είναι επιθετικό, θέλει υπομονή η ανάπτυξη και όχι βιαστικές κινήσεις.
Πάλι θες να παίξεις καλή άμυνα αλλά τουλάχιστον δεν σου βγαίνει συνέχεια στην κόντρα ο άλλος. Επίσης βάλε στο μυαλό σου το πραγματικό ποδόσφαιρο. Θες σωστή ανάπτυξη. Η μπάλα να ανέβει σιγά σιγά και όχι γιόμες..
Επίσης δεν θές κάποιο πάρα πολύ αμυντικό σύστημα γιατί δεν μπορείς να αναπτυχθείς και θα σου κλέβει την μπάλα στο κέντρο.. Πάντως η επιλογή συστήματος είναι το μισό παιχνίδι κατα τη γνώμη μου..
Π.χ. εσύ έπαιζες με 3 μπροστά αλλά δεν απειλήθηκα γιατί το κέντρο μου έσβηνε το δικό σου γιατί δεν είχες παίχτες..
Έχω και άλλα να προσθέσω αλλά ξεκίνα απο ένα ισορροπημένο σύστημα και δεν χανόμαστε!
Όποιος άλλος θέλει κάτι να προσθέσει ή να διορθώσει είναι ελεύθερος! ;)
φωτη περι ορεξεως ειναι αυτα ρε συ... αμα ειναι καλυτερος ο αλλος και το τελειο συστημα να εχεις θα χασεις...εξαρταται αν θες να παιζεις αμυντικα ή επιθετικα
αλλα...
http://i1212.photobucket.com/albums/...psf65df4c7.jpg
γμτ δεν μας &^%^&& μαστερ παλιο τρολ
φωτη χιλια ευχαριστω ρε φιλε, , , ,δεν μ'αφηνει για rep, ευχαριστω θα το τσεκαρω. βασικα, παιζω το default της Λιβερπουλ .... αλλα ασε αμυνα δεν ξερω, εφυεγε ο αλλος (ειτε εσυ ειτε ο γιαννης) τετ - α - τετ με το παραμικρο.
Α και μαστερ για το 4 - 0 ,υποθετω δεν θΑ ΠΕΙΣ στο φορουμ πως μπηκαν τα 2 απο αυτα,, καλα κρασια... . :P :P
Έχε χάρη που κι εμένα με έχει πελατοποιήσει ο master και δεν μπορώ να μιλήσω! χαχαχα..
Ασε τα default.. Θα μάθεις να παίζεις με ένα σύστημα, και θα το χρησιμοποιείς..
Σου έβγαλε ο Φίλιππος 13 σουτ! Ακριβώς αυτό που έλεγα πριν.. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό.. Είναι πάρα πολλά.
Ασε μας ρε φιλε φωτη που σε αφησαμε να παρεις μια ιαοπαλλια και μας εγινες και μουρινιο...
@φωτη, καλα αυτος ειναι και τσατσος, αστον. :P
οκ θα προσπαθησω με 4 - 4 - 2 ,να δουμε κ εκει. ;)
παιδια το εχω δυο μηνες το παιχνιδι και το εχω βαρεθει.το χει παθει κανεις αλλος αυτο??
μηπως δεν σου αρεσει? λεω εγω..
malon to podosfairo den soy aresei file
ονλινε παιζεις?
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
messi10ozil - Giannis Lazy 2 - 0 (Liverpool - ΠΑΟ 2 - 0)
Απιστευτη νικη του μεσσι10οζιλ που σπαει το αηττητο του γιαννηλαζυ, μεγαλη νικη για τους κοκκινους. Υποδειγματικο παιχνιδι πολυ καλη κεντρικα και επιθετικα η ομαδα, η αμυνα λιγο εμπαζε αλλα αυτο δεν κοστισε στην Λιβερπουλ κυριως λογω Γουινστομ!
1 - 0 με κεφαλια απο κορνερ του Downing ο Σκρτελ στο 12' μολις , με τον μεγαλο αρχηγο λιγο πριν το τελος του ημιχρονου να βαζει φωτιες στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟ ειχε πολλες φασεις ιδιως στο 2ο ημιχρονο , αλλα ο σωτηρας ηταν ο Wisdom και ο Reina. Σε μια απο τις μεγαλυτερες του ΠΑΟ , ο τοτσε βγηκε τετ - α - τετ πλασαρε στην απεναντι γωνια και ο wisdom με τακλιν απετρεψε το γκολ αλλα σαν να μην εφτανε αυτο η μπαλα γυρισε παλι στο τοτσε ο οποιος σουταρε ξανα με τον ρεινα ανημπορο να αντιδρασει και να δινει την θεση του στον γουισντομ ο οποιος με την πλατη του κρατησε το σκορ. Η Λιβερπουλ ειχα κ αλλες φασεις να δωσει διαστασεις θριαμβου (μεγαλυτερο ακομα? λολ) στο σκορ αλλα δεν το καταφερε.
Δηλωσεις μανατζερ
''Ειμασταν εκπληκτικοι , 1η μας νικη απεναντι στον γιαννη και ευελπιστουμε να εχει συνεχεια το ''σερι'', ευχαριστουμε τον φωτη γιατι το 4 - 4 - 2 μας εξουδετερωσε κεντρικα τον ΠΑΟ. ΘΕΝΚΣ ΦΙΛΑΡΑ. Μετα απο αυτην την νικη δεν φοβομαστε τπτ... γουελ, εκτος απο τις τσατσιες του μαστερ!!''
ηταν τα λογια αυτου του ακρως φανταστικου και τρομερου προπονητη !!!
Mετα της πολλες εντονες φημες για next gen μηχανηματα(ακουγεται οτι φετος τον Νοεμβρη θα εχουμε και xboxnext Και ps4)βεβαια επισημα νεα θα εχουμε μαλλον τον Μαρτιο!Αν λοιπον επιβεβαιωθουν ολα αυτα περιμενω με μεγαλη αγωνια να δω το fifa14 σε next gen!!να δω τι καινουργια μηχανη θα βαλουν στην EA και φυσικα να εχει βελτιωσεις εκει που ποναει γραφικα,μπαλαρινε κ.α..
πρεπει να τελειωσει αυτο το αστει που οταν κανει quit ο αλλος ειτε χανεις το game ειτε ειναι σαν να μην εγινε
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΛΟΛ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
''ο μαστερ ειναι τρομερος προπονητης και πρεπει να τον σεβομαστε για τα απιστευτα καταρθοματα του με τον ΠΑΟ... αλλα.. οταν βλεπει κοκκινο κατι παθενει''
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 2 - 1
Κ αλλη νικη του ΟΣΦΠ απεναντι στον παο , απιστευτο σερι καθως η νικες ειναι ισαριθμες στα ματς των 2 αυτων ομαδων.,για τον ΟΣΦΠ. Ο Τζεμπουρ εκανε το 2 - 0 στο 7' και 42' , οι πρασινοι μειωσαν στο 47' αλλα μεχρι εκει.
απο τα 5 γκολ τον ΟΣΦΠ στον παο τα 4 τα εχει τα εχει βαλει ο Τζεμπουρ!