Εντάξει δεν λέμε μόνο για χθες που όντως εκτός από το γκολ που έπεσε αφού είχαν πάει για τη σέντρα μετά το γκολ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν καλός αλλά τώρα τελευταία κάνει χοντράδες που κοστίζουν.
Printable View
Εντάξει δεν λέμε μόνο για χθες που όντως εκτός από το γκολ που έπεσε αφού είχαν πάει για τη σέντρα μετά το γκολ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν καλός αλλά τώρα τελευταία κάνει χοντράδες που κοστίζουν.
.......ok....exeis dikio......isos na eixate faei k 3 an to mats den empaine toso noris to goal....
htan fanero oti meta to grhgoro goal kaname plaka k soyt apo ta 50 metra gia na diaskedasei o kosmos me thn anikanotita toy tzorva na mplokarei......
paly tyxeroi hsastan
Εγω θα σου θυμισω το 1-4 που ειχαμε goal ...το ενα καλυτερο απο το αλλο και οχι γκολ δωρα.
Ετσι για να κανεις μια συγκριση στο πως ειναι να βαζεις πραγματικα 4 και πως να το φανταζεσαι.
Επισης να σου θυμισω οτι η 2η καλυτερη φαση του αγωνα ηταν το πλασε σε κενο τερμα του Ζιλμπερτο.
Ημασταν αθλιοι και χειροτεροι απο εσας δεν χωραει αμφιβολια,αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι η Μπαρτσα απο οτι βλεπω....
Κακο αυτο γιατι το πας μια-μια οπως φαινεται και την επομενη εχεις υπηρεσια:a050:
Το ότι ο ΠΑΟ εχθές δεν βλεπόταν δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ έπαιξε καμιά μπάλα της προκοπής.
Η ΑΕΚ συνήθως εκεί την πατάει, πάει καλά στα ντέρμπυ χωρίς κανένα δείγμα καλού ποδοσφαίρου (βλέπε ΟΣΦΠ πέρσι) και χάνει βαθμούς σε εντελώς άκυρα παιχνίδια.
Ο ΠΑΟ πάντως εχθές ήταν χαμένος στο διάστημα, πόνεσαν τα μάτια μου.
Αν το άλλο Σάββατο παίξουμε έτσι και ο Ολυμπιακός πιάσει έστω και την απόδοση του β' ημιχρόνου με τον Άρη, μας βλέπω για αρκετά τεμάχια.
epeidh oti thymasai xeresai k meneis stis snamnhseis ....na soy thymiso k ego oti paizame me ta deytera proxthes ........
gia na mhn soy thimiso k to penalty ston djembur k thn prostasia apo thn diaithsia se kartes ........
ps.....oso gia to an nomizo oti eimai barca.......den to nomizo.....nomizo oti eimai kalytera apo barca.....
νικο τ παλευεις?? 0-10 ηταν την περασμενη εβδομαδα, περασε σ/κ μενικη του οσφπ και φαπα του βαζελου, εχουμε τριτη, ο μαρινακης επισκεφτηκε το δωματιο των 3ιων, αρα το σκορ ειναι 0-17.... Ε βαγγο???
Kρατάω μια πισινή γιατί πρέπει να ρωτήσει και τον φίλο του τον γαύρο αν αλλάξει πάλι θέμα τότε σίγουρα είναι 0-17.
A η βουτια του Τζιμπουρ ειναι πεναλτι?Θυμισε Γιαννακοπουλο ναι.
Οπως και η βουτια του Σεζαρ που την εδωσε ο Βασσαρας ε?
btw να σου θυμισω οτι και εγω με τα δευτερα επαιζα.
Και ''τα πρωτα'' που μου ελειπαν δεν ηταν μονο ο Σκοκο και ο 45χρονος Λυμπε,αλλα σημαντικοι παιχτες.
YΓ.Πολυχρονος!
ΥΓ2Τα γαυρακια να πανε παρακαλω να διαβασουν Νικολακοπουλο που εχει παραπονα απο τον Μητσιο,αν θελουν να μαθουν τι σημαινει προπαγανδα.:a045:
nai ksero eixes apoysies ......eleipe o super letto (xaxa), to aionio talento ninhs(xaxa), k o epidoksos barman govou(xaxa)......
ps...algerine algerine mathe mpalitsa ston cisse
e entaksi mono h prospath4eia sygkrishs letto k ninh me skoko kanei thn koybenta den exei xoris nohma.....
......den peirazei omos o argyrioy k o ntantomo apodeixthikan kalyteroi apo ta myria toy patera opote k ta logia perisseyoyn
Διαβασες τι εγραψα?
Εκτος Σκοκο.
Καλος ο Σκοκο,αλλα οχι και να μου λες οτι Νινης-Λετο και Γκουβου μαζι δεν κανουν εναν Σκοκο...
1,2Νινης ειναι και στην ηλικια του Νινη ηταν 0.5Νινης.
Με τον Λετο μπορει να συγκριθει μονο,γιατι εχουν πανω κατω την ιδια ηλικια(αν και πιο μικρος ο Λετο).
Εχει κατι 5λεπτα που παιζει πολυ καλα ο Σκοκο,γι αυτο και ελπιζω να τον αγορασουμε.:a045:
Τοτε θα δουμε κατα ποσο αξιζει που θα εχει να ανταγωνιστει τα υπεραστερια της Πανάθας.:yes:
nai diethnis anagnorish....sygxarhtiria
http://www.sportnet.gr/media/report_...7942014d6b.jpg Γ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ - Οι “βουτιές” του, θέμα στην Ευρώπη: "Έκλαψε σαν μωρό με την ΑΕΚ"http://www.sportnet.gr/images/camera.gif
26/10/2010 16:02
http://www.sportnet.gr/images/font_small.gifhttp://www.sportnet.gr/images/font_large.gif
Οι “βουτιές” του Γιώργου Καραγκούνη, έγιναν θέμα από γνωστές ιστοσελίδες της Ευρώπης. Αφορμή στάθηκε το υποκριτικότατο πέσιμο του Μίλος Κράσιτς, στον αγώνα της Γιουβέντους με την Μπολόνια. Το έγκυρο και έγκριτο site “Goal.com” σχολιάζει το πέσιμο του “τυπάρα” στον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός που καθώς διαμαρτυρήθηκε στην συνέχεια στον διαιτητή, εκείνος τον κοίταξε άγρια.
Συγκεκριμένα ο συντάκτης του κειμένου παρομοιάζει την αντίδραση του παίκτη του Παναθηναϊκού “σαν στρατιώτης στην μάχη της Νορμανδίας που τραυματίστηκε και αγωνιά για την κατάσταση του ποδιού του” αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:
“Δυστυχώς για τον Καραγκούνη, ο διαιτητής ήταν αρκετά κοντά για να δει τι συνέβη. Αφού λοιπόν έκλαψε λίγο σαν μωρό, σηκώθηκε αμέσως, αφού όμως πρώτα ο διαιτητής τον είχε αγριοκοιτάξει. Παρ' όλα αυτά ήταν αρκετά τυχερός αφού δεν είδε την κίτρινη κάρτα”.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=241648
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=n_VvimIbkv8"]YouTube - to vlema tou sidiropoulou ston karagouni[/ame]
:pound::pound::pound::pound:
Που να μην ηταν και φαουλ δλδ...
Καθαρα για ποδια παει,δεν ειδες καν το βιντεο που εβαλες.
Ορισμος ειναι...
http://img836.imageshack.us/img836/3059/karaa.jpg
Τεσπα μου αρκει το ''αυτος και ο Κρασιτς''.
Koιτα μπροστα στον Μπερνς υπεραστερι ειναι και ο Νινης.
Ο Γκοβου ειναι μεγαλυτερο ονομα στην Γαλλία απο τον Σισέ και αν τους ρωτησεις ποιος ειναι καλυτερος ξερεις τι θα σου πουν.Εδω βεβαια ο Γκοβου δεν εχει δειξει τπτ ακομα και ο Σισέ βαζει το ενα μετα το αλλο.
Το υπεραστερια το ειπα περισσοτερο σε φαση πλακας,αλλα για το πρωταθλημα μας αυτοι ειναι αστερια,οπως ειναι και ο Κ.Ροναλντο και ο Μεσι για το Ισπανικό...ή ο Οκκάς για το Κυπριακό.
Ο Luis Garcia άσχετα με την αγωνιστική του πτώση, είναι υπεραστέρι και σε έναν πιο οργανωμένο Παναθηναϊκό (όχι το φετινό χάλι) θα έβγαζε πολύ περισσότερα πράγματα στο χορτάρι.
Μην τρελαθούμε κιόλας, δέχομαι πως ο ΠΑΟ δεν παίζει μία μέχρι τώρα αλλά όχι και να απαξιώνεις το roster του.
κανενα live streaming εχουμε για σημερα?
^Σε αυτο που λες Νικο εχεις ενα δικιο(κατ'εμε ειναι και το οτι ισως δεν εχει προσαρμοστει ακομα, οπως και ο Σισε στην αρχη).Ειδικα στο οτι οι υπολοιποι κρυβονται...Eχει πολυ καλα στοιχεια και φαινεται ακομα και σε παιχνιδια που ειναι μετριος.Μου αρεσει επισης η διαθεση που δειχνει.
ΥΓ.Παω να βρω connex...
Το connex ειναι φθηνο,εχει λιγους συνδρομητες και εχει παρει πρωταθληματα οπως το Ιταλικο,Ισπανικο και οχι μονο.Γιατι αραγε?Που βρισκουν τα λεφτα αυτοι και δεν τα βρισκουν οι της Νοβα?
Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ, βέβαια περιμένω πως και πως να τον δω να κάνει κάποιο παιχνίδι όπως τον χαμό που έκανε επί Liverpool εποχής.
Ακόμα κι αν κάνει λάθη και πουλάει την μπάλα (με την ΑΕΚ έκανε κάτι πάσες για τον κανένα) σου έδινε την εντύπωση πως ήταν ο μόνος που προσπαθούσε για κάτι.
Είμαι 100% σίγουρος πως αν ο Παναθηναϊκός αρχίζει να παίζει λίγη μπάλα θα δούμε μεγάλα πράγματα από τον Luis Garcia.
Αυτά τα έκανε στην Λίβερπουλ, πριν εκείνο το παιχνίδι με την Άρσεναλ όπου και έμεινε εκτός δράσης για 6 μήνες. Η γνώμη μου είναι, ότι δύσκολα θα παίξει μπάλα όπως τότε. Πάντως αν τυχόν θυμηθεί τον παλιό του εαυτό, εγώ μέχρι και στο ΟΑΚΑ έρχομαι για να τον δω. :d030:
Πάντα υπάρχει ελπίδα!
Να μιλήσουμε λίγο και για μπάσκετ ε;γιατί όλο με τα τσοφλια του ποδοσφαίρου ασχολούμαστε...καλή η ομάδα σήμερα, ειδικά στο δεύτερο, εξαιρετική ομαδική δουλειά στην άμυνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Πολύ καλός ο Ντρου, Μαριτς όσο έπαιξε (δεν κατάλαβα γιατί ο Ζοτς τον είχε τόση ώρα έξω) ήταν θετικοτατος όσο για τον Σατο, τα έχουμε πει, μεγάλος παίκτης που θα βοηθήσει πολύ την Παναθα φέτος. Πολύ καλό ξεκίνημα, η ομάδα φαίνεται και φέτος δυνατη, η ανησυχία μου είναι στις θέσεις των γκαρντ, πρέπει ο Ζοτς να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Καλαθη, λογικά θα το κάνει στην πορεία γιατί ο Μητσαρας και ο Ντρου όσο μεγάλοι παίκτες και να είναι θα είναι δύσκολο να βγάλουν όλη τη χρόνια μόνοι τους
Για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Σαν πολύ ησυχία δεν επικρατεί για το ντέρμπι?:d030::pao::osfp:
Αυτοί που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις καφρίλες τους δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη πρόκληση και ερέθισμα.
Βάλε μεσα τον Κατσουρανη και τον Τζορβα μαλακα Νιομπλια. Τελειωνεις αποψε αχρηστε
α ρε σισε κιλλερ!
oχι ρε μένει και αλλο ο Νιοπλιας.
Τελικα δεν ξερω αν χάρηκα ή οχι
poly kaloi xristodoylopoulos k marinos..... pantos kalos k o cisse alla thn diafora thn ekane o garcia shmera.....megalh mpala ....megalos paixths.......
A ρε Σισέ που δεν μπορεις να βαλεις γκολ στα ντερμπι,αρα εισαι λιγος(κι ομως το ελεγαν καποιοι..τεσπα).:a045:
Στο πρωτο ημασταν αθλιοι και ο οσφπ εδειχνε πιο ομαδα(εστω και με μικρες διαφορες).Στο δευτερο ημασταν καλυτεροι και ειχαμε Τζιμπριλ.
Αν και θα συμφωνησω με jim οτι οι Χριστοδουλόπουλος,Μαρινος(δεν το περιμενα αν και ειχε δειξει καλα στοιχεια) και ο Γκαρσία εκαναν την διαφορα.Ο τελευταιος αν ηταν λιγο πιο προσεκτικος οταν επρεπε θα μπορουσε να ειχε βαλει καποιο γκολ.
PDS, ο Garcia ήταν πάρα πολύ καλός.Θα ήταν ακόμα καλύτερος αν ανέβαινε πιο πολύ ο Σπυρόπουλος.Υπήρχαν στιγμές που αδικαιολόγητα (έλλειψη δυνάμεων?) έμενε σφηνωμένος στην θέση του (κάτι που φαντάζομαι δεν φαινόταν στην TV).
Ο Νιόπλιας θα πρέπει να φύγει, κατά την ταπεινή μου άποψη, τον Δεκέμβρη στην διακοπή.
Έκραξε ο Σισσέ στις δηλώσεις τον "Γαύρο"?
Ο Γκαρσια είναι ο πιο μπαλαδορος παίκτης της ομάδας. Δε χρειάζεται κάποιος να είναι καθηγητής ποδοσφαίρου για να καταλάβει ότι ο Ισπανος κατέχει το τοπι όσο λίγοι. Και προσωπικά συνεχίζω να πιστευω ότι ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το ναυάγιο με την ΑΕΚ παρά τα λάθη που έκανε. Έκανε και ένα καλο τελικά ο σωφερ έστω και την τελευταία στιγμή. Και με τον Γκοβου να είναι μάλλον τελειωμένη υπόθεση, περιμένω ότι ο Ισπανος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας φετος. Αυτό όμως που μ΄αρεσει περισσότερο στον Γκαρσια είναι ότι προσπαθεί, τον βλέπεις ότι αγωνιζεται ακόμα και όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι ή δεν τον βοηθάει η υπόλοιπη ομάδα... δεν έχει έρθει για να κοροϊδέψει όπως ο Γαλλος, έχει έρθει για να παίξει μπάλα.
o φαρμακοποιος ποιον αγωνα εβλεπε? το ημασταν απιαστοι τι ακριβως εννοουσε?? δεν μπορει κατι αλλο παρακολουθουσε.
οντως να συμφωνησω και εγω με τη σειρα μου, ο γκαρσια ειναι ολα τα λεφτα.... πραγματικα το ατομο προσπαθει και ξερει μπαλα...