Eεεεεεε......άμα το έγραψε η Ελεύθερη ώρα έτσι θα είναι.....κάτι σαν τον Ελεύθερο που έγραφε ότι έκοβαν δραχμές ένα βράδυ και τους άκουγαν.
Printable View
Eεεεεεε......άμα το έγραψε η Ελεύθερη ώρα έτσι θα είναι.....κάτι σαν τον Ελεύθερο που έγραφε ότι έκοβαν δραχμές ένα βράδυ και τους άκουγαν.
^^ Το παραπανω δεν το εχω δει εγω τουλαχιστον ποτε στη ζωη μου. Και νομιζω οτι και ο Λυκος που ρωτησε αναφεροταν στο κλασσικο contrail οπως αναφερει το παραπανω βιντεο. Το chemtrail οπως ειπα δεν το εχω δει ποτε στη ζωη μου, το εν λογω παραπανω βιντεο δεν δειχνει απο που προηλθε αυτο (δεν δειχνει δηλαδη να περναι καποιο αεροσκαφος, καλλιστα θα μπορουσα να το θεωρησω απλο συνεφο εστω και περιεργο, κι ας μου λεει αυτος οτι δεν ειναι συννεφο) και γενικοτερα θα ηθελα να μου πει καποιος πως γινεται με την σημερινη τεχνολογια που ειναι προσβασιμη σε εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους και επιστημονες και τους δινει την δυνατοτητα να ελενξουν λεπτομερως τα στοιχεια που κυκλοφορουν στην ατμοσφαιρα, να μην εχει βγει κανενας ανρθωπος με απτες αποδειξεις και δειγματα να τους ξεμπροστιασει?
Δηλαδη ειμαστε τοσο ηλιθιοι ολοι εμεις και το βλεπουμε αλλα δεν κανουμε τιποτα? Μηπως εχω ανοσια εγω στα φαρμακα αυτα και τους γραφω ολους -αυτους που θα ειχαν λογο να με ελενξουν- στα παλια μου τα παπουτσια?
Απλα ερωτηματα, κανενα ιχνος ειρωνιας παιδια, σοβαρα ρωταω. :)
Καλως ή κακως εχω ασπαστει την επιστημονικη οδο που ζηταει απτες αποδειξεις ωστε να θεωρησω κατι πραγματικο. (εκτος απο την περιπτωση της Θρησκειας που ειναι αλλο)
παιζω προ 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα στο σταρ εχει την ταινια ''Το απαγορευμένο βασίλειο''. στο προγραμμα του pathfindertv εχει ως περιγραφη ''Ξένη ταινία - Αισθηματική, Δράσης, Οικογενειακή, Τρόμου'' πως συνδυαζονται τα δυο τελευταια μονο αυτος που το εγραψε ξερει...
Μπορει να χει και μερικες σκηνες τρομου..καθεται η οικογενεια να την δει χαρουμενη και στις σκηνες που ο κακος ξεκοιλιαζει τα θυματα του πριν κανει bloody orgy στο αιμα τους,οι γονεις κλεινουν τα ματια των παιδιων..
Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..
Λενε πως η μοτοσυκλετα ειναι η εκδικηση των Ιαπωνων στους Αμερικανους, για τη Χιροσιμα και το Ναγκασακι. Επιασαν και αλλες χωρες ομως...
^^ Το εχω ακουσει και εγω, αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι τις βγαζουν πρωτα για τους εαυτους τους και μετα για ολους τους υπολοιπους.
Λυπαμαι αν εχασες καποιον δικο σου ανθρωπο :(
Θα φυγω για απογραφη σε λιγο και σκυλοβαριεμαι....
Apo to kalyteto smartphone ston kosmo...iphone...
το φορουμ αρχιζει να θυμισει θεατρο του παραλογου η ειναι η ιδεα μου??
ρίξτε όσα -rep θέλετε......ανώνυμοι κομπλεξικοί :pao:
^^ + rep
Ηρθαν πριν απο λιγο για την απογραφη. Με ρωτησαν διαφορα και ειχε και μια ερωτηση που μου εκαναν, που κοιμηθηκες εχθες ; LOL. Ειναι υποχρεωτικο για ολους.
Και....ξαναπηγαινω για απογραφη..Γεια
Apo to kalyteto smartphone ston kosmo...iphone...
Την παρασκευη αρχιζει η περιοδος των εξετασεων(του χρονου πανελληνιες)...βαριεμαι...bzzzzt
Χύθηκε πολύ αίμα σήμερα...:(
Εμείς πώς απαντάμε?:confuzed:
Εχω που εχω τα δικα μου αυτες τις μερες, με εκνευριζουν και μερικοι μερικοι εδω μεσα....
dont worry be happy εκτως βεβαια και αν μερικοι εδω σε ενοχλουν οποτε καλα κανεις και νευριαζεις!lol!
πως ζηλευω τον τυπο που πηγε μια εβδομαδα στο ψηλοτερο βουνο της ισπανιας για να κανει αυτο το βιντεο
http://vimeo.com/22439234
(τον ζηλευω γιατι καταλαβα οτι χρειαζομαι διακοπες.....)
ΥΓ. ισως απο τα καλυτερα βιντεο που εχω δει, σε εναν ουρανο που θα ζηλευε ο καθε ερασιτεχνης αστρονομος...
Καταπληκτικο βιντεο!:)
Εξωπραγματικά βίντεο και τα 2 από τον τύπο, δείτε και το άλλο που έχει στο account του.
ρε συ τι βιντεο ειναι αυτα!μου παιρνουν την ανασα!σευχαριστουμε που τα μοιραστηκες μαζι μας..
Οντως και το δευτερο ειναι πανεμορφο!
ποσες σφαλιαρες μπορει να αντεξει καποιος??
και γιατι μου πανε ολα στραβα???
Τελικα δε καταλαβα...
Ειναι απλα αεροπλανακια που πετανε η ειναι αεροπλανα που κοιτανε για το καιρο; Η τιποτα απο τα δυο; LOL
Αν έχεις όρεξη : http://www.skorpialogia.com/componen...le/21/392.html
THANKS =D
Αν έχεις όρεξη.....
Spoiler!
με τέτοιο κωλόκαιρο ποιος πάει για δουλειά?
Αυτη η Ελενα παπαβασιλειου παλια στο πρωινο τα εβγαζε τωρα ειναι συνεχεια ντυμενη...Μαλακιστηκε? τι επαθε?...
xaxaxax
xaxaxaxaxa theos o djpar
Διαρροή προσωπικών πληροφοριών από το Facebook
Οι ΕΜΕΡΙΚΑΝΟΙ που ειναι????δικαστηρια ιστοριες που ειναι αυτα?....το PSN τους μαρανε....
ΑΙ ΣΤΟ........ΠΑΛΙΟΒΛΑΜΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ
edit:
Η Symantec λέει αλλάξτε το Password στο Facebook - ΤΩΡΑ!
^^ Αυτα τα πραγματα ειναι γελοια εντελως κατα την προσωπικη μου αποψη.... οπως ηταν γελοια και με το PSN... και δεν νομιζω οτι ειναι παραπονα μονο αμερικανων....παντου τα βλεπουμε με το PSN.... οτι ναναι κατασταση εντελως...σκοταδισμος στο φουλ.
Ναι διαμαρτυρεται τωρα η Σουζυ-Τσουζυ, ξερετε αυτη που εχει 567 φιλους και γκομενο τον Λουλη-Φουλη και πηγανε μαζι διακοπες στα Μπορα - Μπορα και ηπιανε Πινα Κολαντα με τον Κουλη - Ντουλη στο ξενοδοχειο Χιλτον στις 7/5/2011 και συγκεκριμενα στις 19:42 το απογευμα, ενω εκανε και like το κινημα "σωστε την φωκια Κουη Κουη αγοραζοντας διαμαντια Φουη - Φουη" και γενικα εχει το ημερολογιο της ζωης της στην φορα στο facebook, διαμαρτυρεται λοιπον αυτη η ακρως "προσωπικη" εξεχουσα προσωπικοτητα και ζηταει εξηγησεις για ποιο λογο και με τι θρασος βρεθηκε η προσωπικη της φωτογραφια που απεικονιζει το δειληνο εκεινο στα Μπορα Μπορα, στα χερια του nerd σπασικλα σημαθητη της απο το δημοτικο Λιουη - Ντιουη (χα!) ο οποιος ειχε σπυρια και τον αποφευγει και δεν θελει να του μιλαει...
I Piss Excellence.... :/
Αξιζει να δωσο 300ευρω για το αγαλμα του Κρατος got of war 3 sideshow ? .......
Eσυ εισαι τεραστιος! Τεραστιο και το αγαλμα που θες να παρεις, ακομα και το emoticon σου στην υπογραφη ειναι τεραστιο! Οποτε φιλε, οτι και να κανεις... τεραστιο θα ειναι το αποτελεσμα! :D :P
Αλλα ποσο κ@υλα ρε φιλε να παιζες ονλαιν cod ή kz (δεν παω σε προ και φιφα) με γκομενες..εσυ θα λες headshot μωρη!! Και αυτη:καλε αυτο εδω το πραγμα δοναει!! :p
Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..