Mεγεια και καλο λιωσιμο! :)
Printable View
Mεγεια και καλο λιωσιμο! :)
Μολις το πηρα ! Θεε μου τι εχανα τοσο καιρο ! Επαιξα demons darks souls kingdom of amalur μονο αυτο μου εμεινε χαιρομαι που το αφησα τελευταιο
Τωρα που φτιαχτηκε επιτελους με το patch σκεφτομαι και γω να το αγορασω αλλα πρωτα θελω να ρωτησω 2 πραγματα:
1 Η μαχη ειναι σαν το oblivion? Νιωθεις δηλαδη οτι βαρας στο βροντο και το 40% των επιθεσεων σου (στο melee τουλαχιστον) αποτυγχανουν?
2 Για να χρησιμοποιησεις stealth πρεπει να το εχεις max? Θυμαμαι οτι στο oblivion αν δεν ειχες invisibility spell δεν υπαρχε περιπτωση να πετυχει stealth approach...
^^Η μαχη ειναι και το μοναδικο feature που δεν εχει αλλαξει καθολου απο το oblivion, δεν καταλαβαινω τι εννοεις ακριβως αλλα αν το εβλεπες ατο oblivion σιγουρα θα το δεις και στο skyrim. Τωρα τα finishing moves που εχουν προσθεσει δεν λογιζονται ως μεγαλη αλλαγη νομιζω.
Επισης, just a piece of advice, μην στηριξεις την αγορα σου στο παιχνιδι πανω στο stealth γιατι θα απογοητευθεις. Το λεω επειδη σε βλεπω να το αναφερεις συνεχως, δεν ειναι stealth το παιχνιδι. Προσφερει βεβαια την δυνατοτητα να παιξεις ετσι αλλα η υλοποιηση θα σου φανει καπως αν εχεις μεγαλες προσδοκιες.
Σωστος ο hakoo, δυστηχως, περα απο τα finishing moves, το combat system δεν εχει αλλαξει καθολου στο παιχιδι απο το Oblivion και ειναι ισως το μονο αρνητικο του τιτλου. Οσο για το stealth αν και πολλες φορες ειναι χρησιμο, ειδικα αν παρεις και τα αντιστοιχα perks, δεν πρεπει με τιποτα να βασιστεις πανω του, τουλαχιστον απο τα πρωιμα levels.
Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
Σαφως και δε βασιζομαι στο stealth(rpg ψαχνω αλλωστε) απλα ηθελα να ξερω ποσο βαρος εχει δωθει σε αυτο τον τομεα. Anyway, ειμαι ακομα σε διλημμα για το ποιο rpg θα αγορασω αλλα μεχρι στιγμης κλινω προς το skyrim...
tnf αναμεσα σε ποια εισαι γιατι τα εχω παιξει ολα
Mετα τις Πανελλαδικες, λογικα, θα εχεις πολυ χρονο οποτε πας για Skyrim δαγκωτο.
Και μετα απο 4 μηνες ενασχολησης με τον τιτλο, 120 ωρες playtime που ειναι πολυ περισσοτερες μιας και το επαιξα απο την αρχη μεχρι το τελος στην expert δυσκολια (με καμενα sessions τα ΣΚ που εχω χρονο) πηρα platinum trophy(οχι οτι το κυνηγησα ιδιαιτερα απλα τα trophies ειναι στην λογικη της επιβραβευσης για πραγματα που ουτως η αλλως θα εκανες στο συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι ταλαιπωρια) και εχω ολοκληρωσει σχεδον τα παντα στο παιχνιδι. Φυσικα αναφερομαι σε major quests, guilds και σοβαρα sidequests μιας και το παιχνιδι απο οτι εχω καταλαβει εχει μηχανισμο να κανει generating καποια διαδικαστικα quests για να μην τελειωνει στην ουσια ποτε. Οκ, σιγουρα θα υπαρχουν και τοποθεσιες που δεν εχω βρει ακομα, μου μενουν και 2-3 dragon masks ακομα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο περα απο αυτο. Πηρα λοιπον την μεγαλη αποφαση να το αφησω στην ακρη και να ξεστοιχειωσει λιγακι και το ps3, ζητημα να εχει μπει 3 φορες αλλο δισκακι μεσα στους 4 μηνες.
Μιας που απο μενα τελος, να πω 2 πραγματακια συμπερασματικα.
Αισθανομαι δικαιωμενος για το hype που ειχα ολον αυτο τον καιρο για το παιχνιδι, κατι μου ελεγε οτι εν μεσω καταιγισμου ποιοτικων τιτλων το Skyrim θα εκανε την διαφορα. Τεχνικων aside που τα εχουμε συζητησει αρκετες φορες και εχω εκφραστει νομιζω, θεωρω οτι το παιχνιδι κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι game of the generation material. Ειλικρινα ξεπερασε κατα πολυ τις προσδοκιες μου, δεν περιμενα με τιποτα να εχει αλλο παιχνιδι το ιδιο effect πανω μου με το Oblivion, κι ομως το Skyrim τα καταφερε. Ενα μαγικο παιχνιδι πραγματικα που θα κανει πολλα χρονια να ξεπεραστει ΙΜΟ με κατι αλλο στο ιδιο genre, πιθανοτατα παλι απο την Bethesda.
Η εμπορικη του επιτυχια ξεπερασε καθε προσδοκια επομενως η συνεχεια (ευτυχως) ειναι δεδομενη στις κονσολες νεας γενιας αυτη τη φορα. Να πω οτι ανυπομονω απο τωρα η θα ειναι υπερβολικο? Ευτυχως που υπαρχουν και τετοια παιχνιδια που ανανεωνουν το ενδιαφερον μας εμας των γεροgamers εχω να πω εγω που ειναι λογικο να ειμαστε απαιτητικοι και να μην εντυπωσιαζομαστε ευκολα μετα απο τοσα χρονια.
^^Ρε συ Παναγιωτη με τον πονο μας παιζεις τωρα???
Και εγω ηθελα την πρωτη μου γαμωπλατινα,και ενα κωλοbug δε με αφηνει…
Μπραβο!!!!
Πολυ πιθανον οχι μονο να συμμεριζομουν αλλα και να ελεγα ακομα μεγαλυτερα λογια απο αυτα που λες.
Αλλα το τεχνικο κομματι πραγματικα δεν μπορω να το ξεχασω. Η πετσινια δεν φευγει με τιποτα. ηταν απαραδεκτο, κατεστρεψε για εμενα το ολο μαγικο feeling του παιχνιδιου και ειναι κριμα γιατι οντως στο core του το παιχνιδι ειναι υπεροχο.
Χροσταω rep γιατι συμφωνω σε ολα.
Κι εγω τα Σ/Κ, οσο μπορω, το λιωνω, προς το παρων εχω 90 ωρες αλλα το προβλημα ειναι οτι το παω πολυ αργα γιατι εχω το ''φοβο'' οτι αν αρχισω να παω σε καποιες μεγαλες πολεις που δεν εχω παει, μετα θα χαθει ισως η ''μαγεια'' της ''εξερευνησης'' ή μ, γενικοτερα, της ''μαγειας'' οταν μπαινεις σε μια, καινουρια, μεγαλη πολη. Πιστευω καταλαβενεις τι εννοω...
Να φανταστεις ακομα δεν εχω παει Winterhold, Windhelm, Riften κ.τ.λ. :P
Κανω quests που σε πανε ειτε σε dungeons locations εξω απο πολεις ειτε στις classics Whiterun, Solitude, Riverwood, Marthal κ.τ.λ.
Nαι μαν, το ειδα οταν το ειχες ποσταρει. Βασικα ειναι bug η τον ειχες σκοτωσει ηδη απο πολυ πριν και γι αυτο το λογο δεν εμφανιζεται? Το εχεις ψαξει αυτο? Αν δεν τον εχεις σκοτωσει καποια στιγμη πριν στο παιχνιδι ισως με delete στο patch και στο data install και περασμα ξανα και στα 2 να φτιαξει.
Ισως αν κι εγω ειχα αναλογη εμπερια με την δικη σου να ειχα εντελως διαφορετικη αποψη. Απλα ειμαι τυχερος in a way μιας και καθε φορα που πηγαινε το προβλημα τα γινει εντονο και ανυποφορο την ιδια περιοδο η bethesda εβγαζε patch και προχωρουσα χωρις προβληματα. Επισης επειδη ειχα την εμπειρια απο το Oblivion απεφευγα πραγματα που μπορουσαν να οδηγησουν σε καποιο glitch η bug, απιστευτη καταντια φυσικα αλλα ειναι μια πραγματικοτητα.
Την παραπανω αποψη μου την κατεθεσα προσπαθωντας να βαλω λιγακι στην ακρη τα τεχνικα, η καλυτερα ο,τι εχει να κανει με performance δλδ γιατι τεχνικα ειναι αρτιο το παιχνιδι κατα την ταπεινη μου αποψη. Κρινοντας δλδ αυτο που επαιξα καθαρα ως εμπειρια πιστευω οτι ειναι by a clear mile η κορυφαια στιγμη της γενιας και οτι φυσικα θα παραμεινει σαν landmark για πολλα χρονια ακομα.
Απο τη μια μου φαινεται αδιανοητο να παιζει καποιος Skyrim 90 ωρεςχωρις να εχει δει College of Winterhold :a010bg:, απο την αλλη σιγουρα θα σου δωσουν νεο ενδιαφερον οι περιοχες αυτες οταν τις επισκευθεις οποτε take your time.
εγω στο κολεγιο πηγα στις 110 ωρες περιπου...
^ ακριβως! Δεν σε κατηγορω που το λες γιατι και εγω ελεγα οτι θα παω να γραφτω κι εκει αλλα ολο λεω ''ας το αφησω για πιο μετα'', ''ας το αφησω για αργοτερα'' και τελικα... hole in water (περνοντας εμπνευση και απο την δημοσιευση στο topic των Ανεκδοτων).
Δεν θα αργησω να παω παντως γιατι και μονο διαβαζοντας το ονομα, ξερω ποσο θα γουσταρω αυτην την τοποθεσια. :P
Ερωτηση,
αν γινεται απαντα με ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, δεν θελω τιποτα περισσοτερο.
Η επιλογη Imperials / StormCloaks επηρεαζει το story;
edit: Val, να μην ανυσηχω τοτε οτι ο μονος που το παιζω τοσο αργα...:P
edit 2: τωρα που το σκεφτομαι, αλλο ''μπηκα στο κολεγιο'' κι αλλο ''επισκεφτηκα το κολεγιο για πρωτη φορα'' :P hmm...
^^ Δεν εχω αποφασισει ακομα με ποιους θελω να παω οποτε δεν μπορω να το απαντησω αυτο. Φανταζομαι οτι εχει σημασια ως προς το τι συμβαινει στο Skyrim γενικα και τον εμφυλιο, αλλα ασχετο με το main story.
To main story οχι φυσικα, εγω βεβαια πρωτα τελειωσα το main και μετα το civil war story (stromcloaks η imperials). Τωρα καποιες αλλαγες στον κοσμο γινονται αναλογα με την επιλογη σου αλλα δεν ειναι κατι φοβερο, πιο πολυ διαδικαστικα/τυπικα πραγματα που δεν εχουν πραγματικο impact στον κοσμο.
Val are you freaking kidding me κι εσυ?
To πιο ομορφο μερος του Skyrim για μενα, βεβαια ειχα και την λοξα να γινω μαγος απο τοτε που ξεκινησα το παιχνιδι :pound:
Επισης το Solitude που θεωρειται η πιο ομορφη πολη εμενα δεν με τραβηξε πολυ, αντιθετως εμεινα με το στομα ανοικτο οταν επισκευθηκα το Markath που θεωρω οτι ειναι με διαφορα το πιο καλοσχεδιασμενο "επιπεδο" του Skyrim.
hakoo:
Ναι το ειχα ψαξει.
Μαλλον ετυχε να τον σκοτωσω καπου νωριτερα. Μαλιστα το site που διαβαζα,εγραφε οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα δυστυχως.
Ελπιζω σε νεο patch που να διορθωνει και αυτο το προβλημα.