-
o sotirakopoulos einai enas dimosiografos o opoios ton ektimo.einai gnostis tou podosferou ki den einai kollimenos ki mikropsihos.akoma akoma einai tromera latris tou egklezikou soccer! ta logia pou leei simera giato kainourgio mas apoktima me kanoun polli aisiodojo ki me kanoun na perno piso tis opoies epifilajeis mou!idomen loipon!
-
Το οτι τον πηραμε χωρις option αγορας δε βλεπω κανεναν να το σχολιαζει.
Δηλαδη ακομα και αν ειναι καλος και εντελει πιασει στην ομαδα το καλοκαιρι αντε γεια!
Τεσπα μακαρι να παιξει γιατι τον Ντιογο τον βλεπω κουρασμενο τα τελευταια παιχνιδια.
-
exeis dikiose ayto pou les.
-
Απειλή εκ των… έξω στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του και την επόμενη περίοδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ως βασική της επιλογή για τη θέση του προπονητή τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» και σκοπεύει να του προτείνει να αναλάβει τα ηνία της στο τέλος της περιόδου, αντικαθιστώντας τον Χαβιέρ Αγκίρε. Ο Μεξικανός τεχνικός δεν έχει ικανοποιήσει με το έργο του στους «ροχιμπλάνκος» και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Βιθέντε Καλντερόν» και την επόμενη σεζόν.
Μετά από 20 αγωνιστικές, η Ατλέτικο, που έχει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην Ισπανία, πίσω από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην έκτη θέση της Primera Division με 32 βαθμούς, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, ενώ συνεχίζει στο Champions League, όπου στη φάση των «16» αντιμετωπίζει την Πόρτο.
Τον θέλει δικό του, αλλά...
Η μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, του Ματ Νταρμπισάιρ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον 22χρονο επιθετικό της Μπλάκμπερν δικό τους, εφόσον πείσει για τις ικανότητές του στους επόμενους μήνες. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφτασε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα και εντός της ημέρας θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του διεθνούς με την Ελπίδων της Αγγλίας άσου, προκειμένου το καλοκαίρι να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. Πάντως, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, αφού ο Ντάρμπισαϊρ δεν έχει κρύψει πως είναι οπαδός της Μπλάκμπερν κι εφόσον κληθεί (και πάρει εγγυήσεις πως θα αγωνίζεται) θα επιστρέψει στην Αγγλία. Πέρα από αυτό, έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό όνομα στην Αγγλία και δεν θα έχει πρόβλημα να βρει άλλη ομάδα στην Premiership.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων οι «rovers» αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον παίκτη, αλλά τελικά υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, ο δανεισμός του Νταρμπισάιρ θα στοιχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας περίπου 500.000 ευρώ συνολικά.
Νταρμπισάιρ: «Ερχομαι στους καλύτερους»
Για την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ματ Νταρμπισάιρ στη «SportDay». «Θέλω να παίξω. Εχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για να προσφέρω και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα να αποχωρήσω από την Μπλάκμπερν. Ναι μεν είχα χρόνο συμμετοχής, αλλά ξεκινούσα από τον πάγκο. Εγώ θέλω να παίζω βασικός!», δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός και εμφανίστηκε ενήμερος για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι έρχομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, η οποία κατακτά διαρκώς το πρωτάθλημα και στοχεύει ψηλά στην Ευρώπη. Και εγώ θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός ταιριάζει στη φιλοσοφία μου, επειδή και σε μένα αρέσει να κερδίζω και να διεκδικώ τίτλους. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Ο ατζέντης μου, ο Σάκης Τζήκας, μου έχει περιγράψει μια φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία θα ήθελα να ζήσω το συντομότερο δυνατό».
Στη συνέχεια, ο διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας άσος αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ολα έγιναν ξαφνικά και δεν πρόλαβα να πάρω πολλές πληροφορίες. Οσα γνωρίζω προέρχονται από την πληροφόρηση του ατζέντη μου. Από προσωπική εμπειρία και τους περσινούς αγώνες κόντρα στη Λάρισα, μπορώ να σας πω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται διαρκώς. Η Λάρισα ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική και προκρίθηκε δίκαια. Γνωρίζω ότι και άλλες ομάδες μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο».
Καταλήγοντας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ηθελα κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, η πρόταση του Ολυμπιακού με ικανοποίησε απόλυτα και γι' αυτό είπα αμέσως "ναι" και δεν θέλησα να το σκεφτώ. Ερχομαι σε μια ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσω τίτλους. Συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη και είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να συμμετέχει σε αυτές τις διοργανώσεις».
Παραμένει ο Μπράβο, αλλά…
Μπορεί ο Μίρνες Σίσιτς και ο Λευτέρης Ματσούκας να αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όμως δεν συνέβη το ίδιο στη χθεσινή ημέρα με τον Ραούλ Μπράβο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο. Η Νουμάνθια ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, αλλά δεν έχει χρήματα ούτε για να πληρώσει μέρος των χρημάτων που παίρνει στους Πειραιώτες.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πρωταθλητές Ελλάδας απέρριψαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, θέτοντάς τον ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής από αγώνες της ομάδας. Να σημειωθεί ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας καλοβλέπει την περίπτωση του 28χρονου άσου, αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός να συνεχίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα την καριέρα του.
-
το οτι δεν εβαλαν οψιον παει να πει οτι τον πιστευουν εκει οποτε στην χειροτερη περιπτωση δεν ειναι αμπαλος...με δανεικους ομως δεν βγαινει....τουλαχιστον αν μας κανει το καλοκαιρι να πληρωσουν οσα χρειαζεται για να μεινει...
-
Ως τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του χαρακτηρίζει την απουσία του από τον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα ο Ιεροκλής Στολτίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως του λείπει η ομάδα.
http://ads.quaylemedia.com/adview.ph...77|&n=af445dd8Ο μέσος των ερυθρολεύκων σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό "SPORT TV" η οποία θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Sportnews, μίλησε για τον τραυματισμό του, την πορεία της ομάδας, το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, το κάστρο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και τους πολλούς ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην Superleague.
Aναλυτικά η συνέντευξη του Ιεροκλή Στολτίδη:
Για τον τραυματισμό του: "Θέλω να πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και σιγά σιγά να αρχίσω προπονήσεις για να ξεκινήσω με την ομάδα. Είχα ένα δύσκολο τραυματισμό. Έκανα χειρουργείο. Θέλει χρόνο και πολύ προσοχή αυτή η περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι να βρω την υγεία μου.
Οι πιο άσχημες εμπειρίες ενός ποδοσφαιριστή είναι οι τραυματισμοί και κυρίως οι σοβαροί τραυματισμοί. Είναι δύσκολο για μένα να βρίσκομαι εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα της απουσίας από τα γήπεδα. Νιώθεις σαν θηρίο στο κλουβί. Δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στα άσχημα του επαγγέλματος.
Είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση για χειρουργείο. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με συντηριτική αγωγή, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η χρονιά και μετά να κάνω την αρθροσκόπηση. Όσο όμως περνούσε ο καιρός δεν βελτιωνόταν η κατάσταση, και αναγκάστηκα να μπω στο χειρουργείο. Θέλω να πιστεύω πως, όταν ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, θα είμαι όσο καλός όσο ήμουν και πριν.
Δεν ξέρω πόσο λείπω από την ομάδα, γνωρίζω όμως πως η ομάδα μου λείπει πολύ. Περνάω τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου. Είναι πολύ δύσκολο να μην κάνω προπόνηση, να βλέπω τα παιχνίδια από την εξέδρα και την τηλεόραση, να είμαι εκτός ομάδας. Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό.
Πάντα έχω τους δικούς μου ανθρώπους που με στηρίζουν, που είναι δίπλα μου, οι συμπαίκτες μου, το ιατρικό τιμ που με βοηθάει με τις γνώσεις του και ψυχολογικά. Και ο απλός κόσμος όμως είναι στο πλευρό μου. Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο.
Βάσει προγράμματος είναι πολύ δύσκολο να προλάβω τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν. Και από τον τραυματισμό μου να έχω συνέλθει, θα είμαι πολύ πίσω από πλευρά της φυσικής κατάστασης".
"Να μην μας χαλαρώσει η διαφορά"
Για την πορεία των ερυθρολεύκων: "Ο Ολυμπιακός, όπως βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποκτήσει ψυχολογία που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Κερδίζει παιχνίδια παρά το γεγονός πως δεν παίζει καλά, κυρίως λόγω της ψυχολογίας του νικητή. Επίσης η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Παίκτες που στην δύσκολη στιγμή θα τραβήξουν την ομάδα. Έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν οι άλλες ομάδες. Επίσης, οι άλλες οι ομάδες δεν παρουσιάζονται όσο δυνατές όσο θα περιμέναμε.
Από την εμπειρία μου στον Ολυμπιακό, την ομάδα την φοβάμαι όταν είναι άνετη, όταν αποκτά μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της. Έχει συμβεί και στο παρελθόν η ομάδα να έχει μεγάλη διαφορά, και όχι μόνο να μας φτάνουν οι αντίπαλοι, αλλά και να μας περνάνε στην βαθμολογία. Θέλει πολύ προσοχή τώρα. Είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσεις γιατί η διαφορά είναι μεγάλη, παρά το γεγονός πως έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα δείξει χαρακτήρα, δεν θα χαλαρώσει, και θα κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ως το τέλος. Όταν η ομάδα είναι κάτω από πίεση, δεν την φοβάμαι. Πάντα λειτουργεί καλά, με αποδείξεις.
Η ομάδα δείχνει πιο ποιοτική από τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον στον τρόπο που αγωνίζεται. Πάντα η ομάδα είχε αξιόλογους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Φέτος όμως η ομάδα δείχνει μια διάθεση να παίξει πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα. Μπορεί να παίξει ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο".
-
Πω πω νομίζω ότι λείπει χρόνια από την ομάδα.......που είσαι ρε Ιέρο;:(
-
γεια σου ρε γιαννακη...φροντιζεις σε καθε αγωνα να μου αποδεικνυεις ποσο ανικανος εισαι...
-
Μα γιατί πάντα στις πιο κρίσιμες επιθέσεις η μπάλα πάει συνέχεια στο βλαμμένο?????Αυτό μας έχει κάψει άπειρες φορές.Έχει πάρει 2 ματς και έχει χάσει 20.............
-
ναι ενω ολα τα αλλα δουλεψαν...το οτι ειναι ανικανοι να παρουν ενα ριμπαουντ? το οτι εχουν βαλει 2 τριποντα σε ολο το ματς? το οτι εχουν εναν καραγκιοζη στο παγκο που ταιμ αουτ θα παρει οταν η διαφορα εκτοξευτει? το οτι...το οτι...ελεος πια...να σταματησουν οι μετεγγραφες και να φερουν ενα προπονητη της προκοπης πρωτα...
-
Κρίμα ρε παιδιά. Πιστεύω ο Pargo με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και τις δυο(!) χαμένες βολές σας στέρησε την νίκη...
-
να εισαι σιγουρος πως μονο αυτες δεν μας στερησαν την νικη...:p...ειμασταν τοσο αθλιοι στα 3 πρωτα δεκαλεπτα που ειλικρινα δεν ξερεις απο που να πρωτοαρχισεις...
βεβαια αν και δεν πρεπει να σταθεις σε αυτο, οι διαιτητες επαιξαν κατι παραπανω απο εδρα...ειδικα στην τελευταια φαση...:p...αλλα το παραβλεπω διοτι ο δηθεν δρακος με εχει εξοργισει απιστευτα...
-
Το ξέρω ότι δεν ήταν μονο αυτά αλλα στο τέλος τα τελευταία λάθη κοιτάς... Να μην πω για το τρίποντο του Παπαλουκά. Στο τέλος μονο για lay-up είναι!... :fryingpan:
-
ασε σου λεω...οτι και να πουμε...ειναι κριμα τοσο μπατζετ να πηγαινει χαραμι στον γιαννακη...μονο ο πριντεζης κοπτεται μου φαινεται και ειναι ο μονος που παιζει...και ο μπουρουσης μονο που και αυτος παιζει με ενα ποδι...:p
-
Ναι ο γιαννάκης φταίει τώρα,τόσοι και τόσοι έχουν έρθει...Απλά η ομάδα δεν έχει έναν κίλερ.Πολύ απλά.Δεν έχει παίχτη για τα δύσκολα να πάρει την μπάλα να πάρει και το ματς.Με λελέδες δεν γίνεται δουλειά.
Όπως και να το κάνουμε ομπράντοβιτς ήταν ο τελευταίος των μεγάλων προπονητών και είναι αλλού.Και εκεί κάνει χαβαλέ κάθε χρονιά.Για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να πάρεις 5 παίχτες καλύτερους από τον αντίπαλο και τέτοιους δεν έχεις.Έχει αποδειχτεί εκατό φορές.....
-
θες προπονητη κατ'αρχας για να κανεις ομαδα...παικτες εχουμε αλλα αν εχεις ενα κοουτς ο οποιος κοιμαται και οταν αποφασισει να κανει κινηση αφηνει καθε φορα στον παγκο τον καλυτερο σου παικτη και σου καταστρεφει το παιχνιδι τοτε τι να πεις...ας ειχε τα χρηματα και το ροστερ αυτο ο καζλαουσκας και να βλεπες αποτελεσμα...κακο ταιμινγκ τι να κανουμε...
-
Δεν διαφωνώ ότι κάνει βλακείες ο γιαννάκης αλλά ΔΕΝ έχουμε τον πάιχτη κίλερ και αυτό συμβαίνει τόσα χρόνια όσα έχουμε να πάρουμε κούπα.Είμαστε στο ίδιο σημείο με τον παο στο ποδόσφαιρο μόνο που στο μπάσκετ δεν κλαιγόμαστε για την διαιτησία.Για να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να έχουμε καλύτερους παίχτες και αυτό ΔΕΝ το έχουμε
-
καλα εχουμε αντιθετη αποψη επι του θεματος μιας και πιστευω οτι το ροστερ μας ειναι ηδη πολυ καλο (τουλαχιστον αρκετα καλο να νικας λεμαν και μιλανο) και πιστευω ειναι καθαρα θεμα προπονητη...τα βασικα να εκανε το ματσακι ηταν δικο μας σημερα...ουτε ενα συστημα στην αμυνα ειδα ουτε τπτ...ας φερουν εναν προπονητη πρωτης κλασης και θα δεις τι μπορει να κανει με αυτο το ροστερ....με τον γιαννακη παντως τπτ...προπονητη που να απορριπτει παικτες τυπου μαρμπουρι και καθε μαρμπουρι λογω χαρακτηρα μακρια...επιεικως αμπασκετος...
-
Σε μια ήττα φταίνε όλοι.....δεν γίνεται να κερδίσεις εκτός έδρας με όλα τα γκαρντ σου να έχουν μονοψήφιο αριθμό πόντων......αυτό που λέει ο msnes7 δεν υπάρχει ο παίχτης που θα πάρει την μπάλα όταν καίει και γι'αυτό είχα πει ότι καλός ο Τσίλντρες αλλά κάτι άλλο θέλαμε και μάλιστα με τόσα λέφτα.
-
φυσικα και φταινε και οι παιχτες...αλλα ο τροπος που παιζει η ομαδα (η μαλλον δεν παιζει) θερωρω πως ειναι λαθος προπονητη...τι να πω...ισως δεν ταιριαζει στην ομαδα μας...εξαλλου ανθρωπος που θα μπορουσε να κοψει τον κομπε λογω χαρακτηρα τι να πεις...:p ειμαι πεπεισμενος πως με ενα προπονητη τυπου καζλαουσκας (ναι αυτον που παιρνει η εθνικη και τον ειχαμε πριν 3 χρονια) θα παιζαμε πολυ πιο καλο μπασκετ...διοτι ο καζλαουσκας καταφερνε να βγαζει απο την μυγα ξιγκι με μικρο μπατζετ...αλλα δυστυχως εφυγε και ηρθαν μετα οι αγγελοπουλοι...
και δεν ειναι οτι με γιαννακη προπονητη περιμενα οτι επιθετικη ομαδα δε θα δουμε ποτε, αλλα ουτε αμυνα μπορει να παιζει...δλδ αν ρε γιαννακη δεν τα εχεις καταφερει στην αμυνα τοτε bye bye...και με τον γκερσον τα ιδια τρωγαμε τουλαχιστον αλλα μπροστα κατι καναμε...και ειχε και χαβαλε...:p