Κοίταξε. Να κανει λίγο φασαρία δεκτο. Αλλά να είναι δροσερό. Το να κάνει φασαρία και να εξακολουθεί να ζεματαει η κονσόλα είναι χαζομάρα. Τουλάχιστον καντο πιο αποτελεσματικό.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Κοίταξε. Να κανει λίγο φασαρία δεκτο. Αλλά να είναι δροσερό. Το να κάνει φασαρία και να εξακολουθεί να ζεματαει η κονσόλα είναι χαζομάρα. Τουλάχιστον καντο πιο αποτελεσματικό.
Δεν ειναι ετσι . Οσοι εχουν παιδια θα συμφωνησουν μαζι μου . Δεν γινεται να ειναι παντα τερμα ο ηχος οπως επισης δε γινεται να φοραμε παντα ακουστικα. Παντα σε συγκριση με το one το ps4 σε θεμα θορυβου ειναι απαραδεκτο . Ενταξει το δικο μου εχει ξεφυγει , τοι βραδυ ειναι ενοχλητικο κιολας αλλα και στην αρχη εκανε πιο πολυ θορυβο απο το One.
Το καταλαβαινω για τα παιδια εχεις δικιο. Αλλα γενικα εμενα δεν το εχω πετυχει να κανει ετσι οπως το περιγραφετε πολλοι. Ή απλα ειμαι τυχερος με το θεμα? Δεν ξερω. Μονο 1 παιχνιδι με προβληματησε με τον ηχο και αυτο ηταν το Ether One το οποιο ομως ειχε προβλημα και το διορθωσαν με patch. Οταν το επαιζα το PS4 τα εβλεπε κυριολεκτικα ολα! Ακουγοταν ακομη και με το ηχοσυστημα να παιζει (νταξει προφανως σε νρομαλ επιπεδα οχι δυνατα, αλλα για να ακους το fan του PS4...)!
Προς στιγμην νομιζα οτι πεθαινε το PS4 αλλα ηταν καθαρα θεμα παιχνιδιου.
Σε ολα τα αλλα παιχνιδια θεωρω οτι συμπεριφερεται οκ.
Εξαρτάται που το έχεις αν είναι εντελώς ανοιχτός ο χώρος κάνει πολύ ποιο λίγο θόρυβο από ότι σε έπιπλο μέσα και ας είναι ανοιχτό πίσω.
Έπρεπε να το κάνουν σαν το xbox πού πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Βλέπω σημερα όλα τα site και τα δικά μας ανοίγουν της κονσόλες και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Τετάρτη -Πεμπτη.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://youtu.be/za5MoeqBq7g
Σιγά μην μας δώσουν Τετάρτη. Μάλλον Πέμπτη και αν.
Κοιταξα λιγο στο σκρουτζ, το καπελακι 10 ευρω το βαλαμε στην Ελλαδα ετσι? ;)
Τέτοια λεγε εγώ θέλω τέταρτη :D....
Πεμπτη σίγουρα θα το εχουμε.
Η αλήθεια είναι ότι έχω την τρέλα να την πάρω γιατί θέλω να παίξω division χαχα χωρίς πλάκα περίμενα τόσο καιρό το update και η μαλακες το έβγαλαν όταν την πούλησα και τώρα 20 μέρες βλέπω τούς άλλους να πιάζουν και θέλω να δω της αλλαγές στο παιχνίδι.
Καμένος εντελώς :P.
Τώρα στο θέμα μας βλέπω ο Καρπας έχει βάλει και συγκρίνει της δύο κονσόλες δεν το είδα όλο το βίντεο γιατί είμαι δουλεια.
@Valkyre έπρεπε να κοιτάξεις σκρουτζ αυτό ήταν σίγουρο. ;)
Εγώ το παράτησα το Division και το εχω πάρει και Premium. Τώρα θα τσιμπήσω το Battlefield 1 και θα ασχοληθώ με αυτό.
Μακάρι να το πάρουμε Τετάρτη. Εχω και ρεπό και θα το στησω με την ησυχία μου.
Ναι gold εννοώ. Καλά εννοείται ότι το VR είναι προτεραιότητα αλλα θα το απολαύσω με το Resident Evil. Λεφτά και χρονο να ξοδευουμε. Κσι ακολουθούν ένα ψοφο τίτλοι αποκλειστικοι οπως God Of War, Horizon κτλ.
Η διαφοεα ειναι αισθητη λεει ο σακης και κολαει τη μουρη του 15 εκατοστα απο το monitor για να τη δει.
Στο μετρο και πλεον που παιζουν ολοι ρε γμτ τι υα βλεπουμε?
Στο μετρο που παιζουνε και παλι βλεπουμε την διαφορα γιατι παίζουμε σε 55" οχι σε 27" . απλα ηθελε να κανει σύγκριση με ιδιες οθονες για δουν τις διαφορες απο τις 2 κονσόλες. τωρα μολις το παρω στα χερια μου τις επόμενες μερες θα δω και μονος .....
Ρε παιδιά? Τελικά έβγαλε άκρη κανείς τι σκληρό δίσκο φοράει από την μάνα του? Sata2 ή Sata3? Το μόνο που λένε είναι οτι υποστηρίζει sata3 και μπορούμε να τον αντικαταστησουμε με ssd αλλά τι περιέχει δεν λέει κανείς παρα μονο 5400rpm
Θα βγάλει και το Digital Foundry κι άλλες πληροφορίες οπότε θα μάθουμε. Τώρα για πιο νωρίς παραλαβή δύσκολο. Πάντως το amazon Καναδά έχει εξηγηθεί και στέλνει, αρκετοί έχουν παραλάβει εκεί.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να βαλει SSD. Εχω βαλει στο PS3 και πραγματικα σιγα τα ωα. Οκ σε καποια παιχνιδια μπορεις να πεις οτι αντιλαμβανεσαι μια Α διαφορα στο loading. Στα περισσοτερα ομως μιλαμε για πραγματικα αμηλητεα διαφορα σε βαθμο placebo κιολας.
Απο τα παιχνιδια που εχω το μοναδικο που ισως πραγματικα να κανει την διαφορα ενας SSD ειναι το W3. Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο/χρημα πραγματικα.
Εξαρτάται την ταχύτητα του Sata. Στο PS4 πχ δεν είχε τρελή διαφορά γιατί το είχαν περιορίσει. Αλλιώς θα είχε διαφορά ο SSD. Δεν είναι μόνο το Witcher 3, είναι κι άλλα που έχουν αργό loading. Από εκεί και πέρα είναι προσωπική επιλογή άλλοι προτιμούν SSD για ταχύτητα άλλοι HDD για τον χώρο.
ok guys δεν νομιζω να υπαρχει λογος πανικου.
καταλαβαινω δε την ανυπομονησια των παιδιων που ηδη εδω και μερες πουλησαν το αρχικο ps4 τους αλλα νομιζω πως θα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια ps4 pro all over the Greece!!
καπελακι δεν δεν θα πει τιποτα..