Mε 344 έχεις κάνει την παραγγελία ή με κανονική τιμή?
Printable View
Mε 344 έχεις κάνει την παραγγελία ή με κανονική τιμή?
Παραγγελια 15/08 στις 14:30 Κωτσοβολος στα 344. Με πηραν τηλεφωνο 10:32 απο το 2102891000 και με ενημερωσαν πως Παρασκευη παραλαμβανω.
το bundle ειχα παρει στις 19/11
Παιδια μολις μιλησα ξανα με παμπλικ και μου ειπαν οτι δεν μου ειχαν δεσμευσει το μεγαλο bundle οπως ειχα ζητησει. Νομιζω οτι ο djpar εχει δικιο. Τα απλα πακετα παιρνουν τηλ προς το παρον
Επιτελους ,μολις με πηραν αpo Κωτσοβολο και μου ειπαν οτι θα φυγει την Πεμπτη 12/12 και θα ελθει με courier 1-2 ημερες μετά !!
Μιλαμε παντα για προπαραγγελια στις 15/08 στα 344€ , ειχα βαλει παραδοση στο σπιτι με αντικαταβολη .
Εγώ έχω κάνει παραγγελία αρχές Ιουλίου από Κωτσόβολο και δεν με πήραν τηλέφωνο ακόμα.
Sorry παιδια δεν αντεχω στον πειρασμο, αλλα το θρεντ εχει αρχισει να θυμιζει επικινδυνα αυτο που 1 βδομαδα πριν ολοι κοροιδευαμε...
http://i.imgur.com/KJnk9.gif
http://i.imgur.com/tZkbvC9.gif
κατι μου λεει οτι τα preorders θα καλυφθουν πληρως.αδικα σκαμε.
Val έτσι έτσι, ντου από παντού!!!
Μπραβο ρε παιδια! Αντε ετοιμαστειτε σιγα σιγα
κωτσο κομπλε 15/08 16:46 παραγγελια 344 επιβεβαιωθηκε
ΑΚυρο πρωί πρωι απο τα public του Πειραιά...!!!!
Ειχα παραγγείλει αρχές Νοεμβρίου το μεγάλο πακετο...πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν ότι το κατάστημα του Πειραιά θα παραλάβει 3 μόνο τεμάχια!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος έχει 2η παραγγελία έγκυρη ας μου στείλει ένα pm
thanks
Mόλις με πήραν κι εμένα από το εν λόγω νούμερο αλλά δεν βλέπω να το έχω Παρασκευή,
μου είπε η κοπελιά πως Παρασκευή παραλαμβάνει η αποθήκη τους στη Μαγούλα (δεν ξέρω καν τι είναι, προφανώς κάποια τοποθεσία-χωριό στην Αττική :a050: )
και εν συνεχεία θα σταλεί σε κούριερ οπότε όπως μου είπε η κοπελιά θα μου αποσταλεί στο κινητό ο αριθμός φορτωτικής του κούριερ
και θα το έχω την Δευτέρα.
Να συμπληρώσω πως κι εγώ έχω κάνει προπαραγγελία τον δεκαπενταύγουστο εκμεταλευόμενος την προσφορά των 344 ευρώ!!!
Όχι ποστ, σχόλιο θες να πεις. Ναι τα καταστήματα είναι υπεύθυνα για τις προπαραγγελίες.
Το είχα πεί και πιο χθες στο status μου ΕΔΩ
Επιβεβαιωνω κι εγω. Παραγγελια στις 15/8 ωρα 17.49 στα 344+59 με 2o dualshock4=403 ευρω και μου ειπαν παραλαμβανω την Παρασκευή! Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!
Με πήραν και εμένα σήμερα από κωτσο στα 344€ για παρασκευή, ποιος θα είναι ο τυχερός; :p