Gold prestige το ανωτατο αξιωμα ελαβε ο g21ath (Φωτης) .
Συγχαρητηρια φιλε .:1appl::1appl::1appl:
Αντε η σειρα του exoset τωρα .
Printable View
Gold prestige το ανωτατο αξιωμα ελαβε ο g21ath (Φωτης) .
Συγχαρητηρια φιλε .:1appl::1appl::1appl:
Αντε η σειρα του exoset τωρα .
παιδες κανονιζουμε για αυριο βραδι τιποτα?
Χρονια Πολλα Παναγιωτη (pontiakla) και γρηγορα χρυσος .
Μετα απο πολυ αγωνα πολλα kill και μπολικη προσπαθεια ο ξεχωριστος φιλος μας EXOSET
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εγινε 24 καρατιων χρυσος !!!!!!
το κακο ειναι πως ερχετε το cod 5 και αντε παλι απο την αρχη .
Στραβάδια δέχεστε;
Αν ναι στείλτε ένα μήνυμα όταν βρεθείτε ξανά.
Η ID μου είναι TdR7.
Έχω τερματίσει τις αποστολές στα δύο τελευταία επίπεδα.
Κάποιες στο Hardener άλλες στο Veteran.
Στο on line όμως είμαι προσφάτως στρατολογημένος...
Αν δεν είναι πρόβλημα για εσάς τα λέμε.
moulty ploayer sto cod4? ti paizei me tous server?>
den ksero pos na mpo na paikso cod4 moulty player ti paizei me tous server? pos 8a katevaso ktlp... help plz asap...
Τι ακριβώς εννοείς? Γίνε λιγάκι πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Απλα βαζεις το δισκακι, φορτωνει, περνας το σημειο που στριφογυριζει η μαρκα του παιχνιδιου και το εναρκτηριο βιντεακι. Μετα δεν πας Single Player αλλά πας κατω κατω που λεει multiplayer. Μετα σου βγαζει Play Online, το πατας και μετα Find Game. Εκει επιλεγεις, τί ειδος παιχνιδιου θες να παιξεις. π.χ Free For All, Team Deathmatch, Headquarters, Search & Destroy και άλλα.
Ολα αυτα βεβαια ειναι εφικτα με την προυποθεση οτι εχεις internet και το ps3 σου συνδεδεμενο.
Oι servers παντα γεματοι, οτι τυπο παιχνιδιου και να παιξεις και αν εχεις φιλους στην friendlist σου, μπορεις να τους καλεσεις ή να σε καλεσουν αυτοι στο παιχνιδι τους
παιδες επειδη εχω μπερδευτει...τι tag τελικα βαζουμε? η εχουμε ξεχωριστα?...λολ
Tι δεν έχουν το GR όλοι;:rant:
Ντροπή......για την Ελλάδα ρε γ@mωτ0.
εχω δει GRSF, =GR=, σκετο GR κλπ...καλα δεν υπαρχει καποιο προβλημα το αλλαζεις εκεινη την ωρα αναλογα με ποιους παιζεις αλλα ετσι σαν απορια!
τους ποιο πολλους θα τους καταλαβεις απο το ονομα (πχ gavros, mitsos, takis, stelios) και φυσικα απο το clan-tag [GR], εγω πολλες φορες βαζω [LOK]. σχεδον καθε βραδυ ειμαι μεσα παιδες οποιος θελει κανει add....... STI_GR
Επειδή με ρώτησες και εχτές το βράδυ, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο tag, όπως δεν υπάρχει και "επίσημη" ομάδα.
Παρέες παρέες παίζουμε, και η κάθε ομάδα βάζει και το δικό της tag, εμείς για παράδειγμα που είμαστε γύρω στα 7-8 άτομα που παίζουμε συνήθως μαζί βάζαμε GR και τώρα βάζουμε =GR=, άλλοι βάζουν GRSF, LOK, OYK κ.τ.λ
Υ.Γ
Αν δεν έχεις bt, να αγοράσεις γιατί ειδικά στο S&D η ενδοεπικοινωνία της ομάδας είναι απαραίτητη.
Yπαρχει επισης και η GAF (Greek Assassin Force), μια απο τις δυνατοτερες ομαδες στο S&D.
μετά από αρκετό καιρό 1 μήνα κατάφερα να παίξω πάλι cod 4 (teo ποτε θα ξαναπαίξουμε μαζί???) σήμερα 20/08/2008 και μπορώ να πώ πώς ήταν αρκετά εθιστικό όσο την πρώτη φορά!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον gavrosdr που βρεθήκαμε και ρίξαμε κανά 2 σφαίρες μαζί, βέβαια παρατήρησα πώς το επίπεδο των gamers και των cheaters έχει ανέβει πάρα πολύ. αλλά η ευχαριστηση και η χαρα που προσφέρει τεραστία, για αλλη μία φορα' ευχαριστώ τον gavrosdr και ελπίζω την αλλη φορά να είμαστε περισσότεροι....:)
Οταν λες cheaters, τι εννοεις? Γιατι εγω οσο καιρο παιζω δεν εχω πετυχει κανεναν να κλεβει. Ασε που πιστευω οτι ειναι και ψιλοαδυνατον να κλεψεις στο ps3. Τωρα αν εννοεις glitcherς (δηλ. αυτους που μπορουν να ανεβαινουν σε σημεια που φαινομενικα δεν μπορεις) τοτε αυτο ειναι άλλο θεμα. Εγω εχω πετυχει απλα ατομα που δεν σκοτωνονται ευκολα, αλλά το αποδιδω στο Juggernaut perk
Oχι φιλε μου υπαρχουν cheaters.Υπαρχει κανονικοτατα τροπος να εισαι αορατος μεσα στο game, να βλεπεις μεσα απο τειχους και γενικα παντου τους εχθρους σου και τελος το στοχαστρο να "πηγαινει" μονο του στον αντιπαλο.
Και ολα αυτα με μια εντολη σε ενα αρχειακι!!!!!!!!!!!!!
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μπορει να το κανω ετσι για δοκιμη;)Αν το κανω θα το βιντεοσκοπησω.