Ωραία, θα τ'ανοίξω.Φυσικά αχρείαστο νά'ναι.Απλά να έχουμε εικόνα αλλά και μπούσουλα για περαιτέρω ενέργειες, επιδιορθώσεις κλπ.
Printable View
Στη λίστα με τα new posts όταν ο τίτλος ενός thread πιάνει 2 γραμμές αν δεν κοπεί η 2η γραμμή πάει και πέφτει πάνω στο ποιος και πότε άνοιξε το thread.
μπορεις να μου πεις με τι browser και σε τι αναλυση καταφερνεις και βλεπεις τον τιτλο σε δυο γραμμες?
Πως το βλεπω εγω...
Σε Πληρη αναλυση
Attachment 3895
και στο μικροτερο παραθυρο που μπορω να εχω στον firefox
Attachment 3896
Μοzilla έχω και πχ το thread που έχεις 1ο στη λίστα σου εμένα το "εντυπώσεις, απορίες" ή το κόβει ή το δείχνει από κάτω όπως είπα πάνω στο πότε και ποιος άνοιξε το thread....μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση αλλά παίζει ρόλο ότι έχω μικρή οθόνη;;;;
μικροτερη αναλυση απο 370 pixels που εχω στην δευτερη φωτογραφια αποκλειεται, εαν θελεις βαλε ενα screenshot να το δω και εγω.
Attachment 3897
Ορίστε.
το δοκιμασα και με ελληνικα σαν γλωσσα που εχεις και εσυ, και παλι δεν μου το κανει εμενα.
Kαλά δεν πειράζει άστο δεν θα πεθάνω κιόλας, μηχανήματα του σατανά είναι ότι θέλουν κάνουν.
για δοκίμασε στον Firefox να μικρύνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και πες τι γίνεται. (μέσω screenshot)
Πάω Εργαλεία-Επιλογές-Περιεχόμενο αλλά ότι και να βάλω στο μέγεθος αλλαγή δεν βλέπω από εκεί δεν το αλλάζω ή κάνω κάτι λάθος;;;
δεν παιζει ρολο λευτερη, ηταν το πρωτο που δοκιμασα οταν μου ειπε το προβλημα, εφτασα τα font σε γιγαντιαια μεγεθη και παλι δεν μου εφτιαξε δευτερη γραμμη, nikon ο ευκολος τροπος ειναι ctrl και + αυξανει το μεγεθος ctrl και - μειωνει kai ctrl και 0 στα γυριζει στο φυσικο μεγεθος.
Με ctrl+0 έφτιαξε:a049:.....αλλά τώρα θέλω γυαλιά.:a050:
Slay, το ξέρω ότι ήταν ότι πιο κουλό (ανορθόδοξο) αυτό που πρότεινα, αλλά στόχευα στο ότι κάτι άλλο κουλό / ανεξήγητο θα έχει συμβεί........και μήπως το κουλό που πρότεινα ίσιωνε την κατάσταση.
εν τέλει την έφτιαξε όμως! (για να είμαι ειλικρινής, υπέθεσα ότι την αλλαγή θα την έκανε ο nikon με τα keyboard shorcuts και όχι μέσα από τις ρυθμίσεις.....και πατώντας τα κουμπάκια, θα πετύχαινε το μέγεθος που φαίνεται καλά στην οθόνη του). Δηλαδή στο κουλό που συμβαίνει, πρότεινα κάτι λίαν κουλό, μπας και κουλό+κουλό= νορμάλ! Ε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόν.....εχμ τα Windows στα κουλά.
Πολυ σπαστικο οταν οι υπολογιστες συμπεριφερονται ΜΗ ντετερμινιστικα, ετσι απο περιεργεια επειδη ειδα και windows XP ,ποια εκδοση του firefox τρεχεις?
Λευτερη κοιτα τι μου βγαζει εμενα με τερατογραμματα, κοβει τον τιτλο, και δεν φτιαχνει δευτερη γραμμη, και απλα το τελευταιο div το γλυστραει κατω απο το προτελευταιο.
Attachment 3904
ε, από το γνωστό παλιό (early/mid-90s) ανέκδοτο:
πόσοι προγραμματιστές της MS απαιτούνται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Κανείς.
Απλά ανακοινώνουν πως το απόλυτο σκοτάδι είναι το νέο standard.
συμφωνώ μαζί σου Slay, όλα τα σύγχρονα OSs (Linux, Mac OS, Windows) είναι ολίγον τι κατά το δοκούν. Το δικό τους σαφώς "δοκούν" και όχι του χρήστη.
Έτσι μωρέ, για να μας κρατούν σε σασπένς: τώρα θα "πιάσει" αυτό που θέλω να κάνω; ή "θα προσπαθήσω να δοκιμάσω το τάδε κουλό, μπας και διορθώσω το δείνα κουλό"...κ.ο.κ.
Το κακό πλέον είναι, ότι και οι browsers έχουν αρχίσει την ίδια τακτική "δοκούν". Θα περίμενε κανείς, μετά από ΤΟΣΕΣ εκδόσεις σε Internet Explorer, Firefox και Chrome (ιδιαίτερα οι 2 τελευταίοι με δεκάδες εκδόσεις)......να λειτουργούν ΤΕΛΕΙΑ........αλλά μακράν.
Κάτι πρέπει να γίνει ώστε ο παγκόσμιος ιστός και οι πλοηγοί του να συμμαζευτούν υπό κάποιο παγκόσμιο στάνταρντ, καθώς η δομή που έχουμε ακόμα βασίζεται σε αυτή του 1990, με το Mosaic (και το Amosaic στην Amiga). Έλεος πια, 24 χρόνια πέρασαν. Καιρός να τεθούν νέα δεδομένα πάνω σε μια ολοκαίνουρια δομή. Έλεος και με αυτό το TCP/IP πια, μετράει 40 χρόνια και βάλε. Του φούστη κύριοι επιστήμονες...
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε μια PSN games υποενότητα στα PS4 παιχνίδια
γιατί ήδη έχουν μαζευτεί αρκετά παιχνίδια είτε free, είτε plus free, είτε επί πληρωμή.
Resogun, Contrast, Don't Starve, Trine 2 complete story, Blacklight Retribution, War Thunder, Warframe, Zen Pinball 2 είναι μερικά που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό.
Συμφωνώ με τον Οδυσσέα
Ειχα προτεινει παλιοτερα να μην εχουμε καθολου subforum psn games για το ps4,διοτι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι και psn games πλεον και δεν υπαρχει λογος για αυτον τον διαχωρισμο.Απο την αλλη αν επρεπε ντε και καλα να εχουμε τετοιο subforum, καλυτερα θα ηταν κατ'εμε να αφορουσε τα indies,με τον αναλογο τιτλο.
Ο διαχωρισμός αν γίνει πρέπει να έχει να κάνει με τι μπορούμε ν'αγοράσουμε σε δισκάκι (retail)
και τι είναι μόνο για κατέβασμα digital από το ps store.
Προφανώς εννοείτε μία κατηγοριοποίηση παρόμοια με την ενότητα του PS3 που έχει υποενότητες PSN games / Reviews / κλπ
Εν καιρώ θα μπορεί να γίνει λογικά, δεν ξέρω και από τώρα αν κρίνεται απαραίτητο λόγω όγκου - αριθμού τίτλων.
Δεν έχει ακριβώς το ίδιο νόημα γιατί η έκφραση σου είναι πιο αυστηρή, μην πω ότι εμπεριέχει μία δόση απειλής του στυλ...
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή (χθες για παράδειγμα) να κάνετε αυτό που λέω, αλλιώς... :P :P :P :D :D :D
:a050::a050::a050::a050::a050::a050::a050::a050::a 050::a050::a050::a050::a050::a050::a050::a050:
Mπορουμε ειτε να το πουμε και παλι PSN Games και απλα στην περιγραφη να γραφουμε τι αφορα, ειτε να δωσουμε ενα αλλο ονομα οπως για παραδειγμα Digital Only Games, αν και τεινω περισσοτερο στο πρωτο παρα στο δευτερο, εσεις τι λετε?
Aς πει κανένας άλλος τη γνώμη του γιατί μόνο εγώ μιλάω και θα βγω κακός στο τέλος. :P:P:P
Eγω λεω κανενας διαχωρισμος:D
Ολα games του θεου ειναι.
Βοηθάει στο ψάξιμο, αν θες να βρεις κάτι για το Trine πχ γιατί να ψάχνεις ανάμεσα σε όλα τα παιχνίδια του ps3;;;;.....ακόμα και κατά κατηγορία (rpg, fps, κλπ) θα έπρεπε να μπουν αλλά τώρα σίγουρα ζητάω πολλά.
PSN Games... Όπως και στην ενότητα του PS3, αλλιώς θα πρέπει να τα αλλάξουμε και εκεί.
Aπο τη στιγμη που σχεδον ολα τα παιχνιδια υπαρχουν πλεον σε downloadable μορφη ολα PSN games ειναι...
Εγω τεινω περισσοτερο σε αυτο που λεει ο Slay, να επικεντρωθουμε στα παιχνιδια που υπαρχουν μονο στο store, ειτε δλδ να δημιουργηθει ενα sub forum που να λεγεται digital only η να φτιαξουμε ενα προθεμα οπως το exclusive η το cross-gen που να λεγεται digital only.
Eφτιαξα τελικα subforum PSN Games , οπου θα ειναι ΜΟΝΟ για παιχνιδια που διατιθενται μεσω PSN και δεν υπαρχουν καθολου σε retail Μορφη, μετακινησα και τα αναλογα θεματα εκει, εαν μου εχει ξεφυγει κανενα πειτε το μου να μετακινησω και αυτα.
Mε μια πρώτη ματιά βρήκα το Awesomenauts
Λοιπόν, δεν είναι σίγουρα προφανώς, αλλά προσωπικά για PSN κόβω και τα:
Outlast
Transistor
Helldivers
Basement Crawl
Pure Pool
Strider
Daylight
ίσως και το Kodoku
Επίσης, είδα ότι για κάποιον λόγο είναι εις διπλούν το Sniper Elite 3
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...Sniper-Elite-3
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ite%EF%BB%BF-3
Για να παίξεις ονλινε πλέον πρέπει να έχεις PlayStation plus για το ps4?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ok τα μετακινησα, ισως να ειναι και αλλα, εαν ξερει καποιος ας πει και καποιο αλλο που μας εχει ξεφυγει, εκανα και merge τα Sniper Elite 3 , το αστειο ειναι οτι και τα δυο θεματα τα εχει ανοιξει ο οδυσσεας.
Πήγα να παίξω χθες φιφα. Πόσο ων κοστίζει ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk