Είδες ρε εγώ όλα τα παίζω.....εσύ θα μπεις COD online το βραδάκι να λιώσουμε;;;;:P
Printable View
Είδες ρε εγώ όλα τα παίζω.....εσύ θα μπεις COD online το βραδάκι να λιώσουμε;;;;:P
^^χαχαχα Ψηθηκα! Αλλα εχω μονο το COD4!! Για παρτη σου θα το βαλω! :)
Με smithing στο 100 (μετά από άπειρα iron daggers) και enchanting στο 100παρά7 νομίζω ότι αρχίζω και τουμπανιάζω. Level 41
Slowly felling in love with the game again....!
http://media.tumblr.com/tumblr_lr6gxv3sdV1qial2l.png
Παιδιά το πήρα για pc και δεν μπορώ να το παίξω..
Το έχω 2 βδομάδες και το κλείνω μετά από 2 λεπτά παιχνιδιού.
Συνέχεια φτιάχνω αναλύσεις και AA.
I just wanna play games on ps3..!!!
^^ Ενας λογος που γυρισα σε κονσολα.... ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα... το ιδιο εκανα κι εγω... πιο πολυ με ενοιαζε η τελεια αναλυση οι τελειες ρυθμισεις τα καταλληλα mods, παρα το παιχνιδι. Οταν λοιπον διαπιστωσα ποσο αρρωστο ειναι αυτο και ποσα παιχνιδια δεν επαιξα στην ουσια, ειπα αη στα κομματια και πηρα κονσολα.
Βεβαια το Skyrim δεν ειναι και να περιφανευεσαι που εχεις κονσολα, για την ακριβεια PS3 ετσι οπως το κυκλοφορησαν οι μπασταρδοι, αλλα αυτο αποτελει εξαιρεση....
^^Ηξεραν για τα προβληματα και ομως το κυκλοφορησαν....
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νταξει τιποτα καινουριο, φυσικα και τα ηξεραν οι μπαστραδοι( ή αλλιως ''developers of the year'' :P )...
^^ Akriβως... τιποτα καινουργιο... μονο αν καποιος ηταν 100% ηλιθιος θα μπορουσε να πιστεψει οτι ολο αυτο το φιασκο εγινε "καταλαθος"... μεγαλη ντροπη...
Πάντως παρότι και εγώ είμαι της άποψης ότι κάτι που δεν είσαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει σωστά δεν το κυκλοφορείς, δεν μπορώ να τον αδικήσω στο σκεφτικό του: ότι αν το καθυστερούσαν στο PS3 θα είχαν καθολική αρνητική κριτική έως αφορισμούς από το σύνολο των χρηστών PS3, ενώ παίρνοντας αυτό το ρίσκο που πήραν, η αρνητική κριτική επικεντρώνεται στους όποιους άτυχους χρήστες είχαν το πρόβλημα αυτό, δηλαδή τον Val :P Βεβαίως εκ του αποτελέσματος και των γενικών προβλημάτων που είχε, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλες οι εκδόσεις έπρεπε να καθυστερήσουν στην κυκλοφορία τους και όχι μόνο αυτή του PS3.
Ότι είναι αλητεία και προσχεδιασμένο η συγκάληψη το ότι δεν έστειλαν κόπιες στους δημοσιογράφους προ κυκλοφορίας και δεν ενημέρωσαν περί πιθανών προβλημάτων, δεν μπορεί να το αρνηθεί φυσικά κανείς, όπως και ότι θα μπορούσαν απλά να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά στον κώδικα από ότι διαβάζω. Μάλλον και καλά τους πήγε αν κρίνω από όσα ακούω, σίγουρα θα περίμεναν περισσότερα προβλήματα και όχι αυτό που λένε ότι ήταν περιορισμένα τελικά. Αλλά bethesda είναι αυτή, έπρεπε να τα περιμένετε ότι θα υπήρχαν προβλήματα και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Προσωπικά, θεωρώ πλέον αυτονόητο ότι όσο καλά και να είναι τα παιχνίδια της, δεν πρέπει να τα αγοράζεις αμέσως αλλά να περιμένεις να κυλίσει αρκετό νερό στο αυλάκι και να διορθωθούν ει δυνατόν τα προβλήματα που (σίγουρα) θα έχουν, καθώς οι όμορφοι κόσμοι της bugthesda όμορφα καταστρέφουν την ψυχολογία του παίκτη.
^^Διαφωνω φιλε Nek_Food. Δε μπορει να κυκλοφορει ενα game με τοοοοσα προβληματα,επειδη φοβουνταν τα αρνητικα σχολια. Τα λεφτα ηθελαν οσο το συντομοτερο γινοταν.Και το καταφεραν φυσικα.
Δεν πηραν κανενα ρισκο.Το ηξεραν τι θα συμβει και στα τετοια τους.
Τουλαχιστον διορθωθηκαν πολλα με το τελευταιο patch.
^^ Δεν εχεις καθολου αδικο, αλλα εγω δεν την ξαναπαταω. Αν καποια εταιρεια πιστευω οτι πρεπει να φαει μεγαλη σφαλιαρα αυτη ειναι η Bethesda που μου πηρε και developer of the year με αυτα τα καφριλικια που εκανε...
Απο τότε που βγήκαν τα patch στις κονσόλες χάθηκε το φιλότιμο :P
^^ Συμφωνώ, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα παιχνιδιών και όχι τόσο την προσθήκη λειτουργιών σε αυτά.
Πραγματικά λυπάμαι τον gamer που έκανε το λάθος και πήρε το skyrim, το χειρότερο γιατί το πήρε στο PS3 και βάλε μέσα να είναι καταδικασμένος γιατί ο καημένος για τον Χ ή Ψ λόγο δεν έχει πρόσβαση στο internet!!! Εμένα, εσένα του Val, της εταιρείας που το έβγαλε φαίνεται μάλλον αυτονόητο, αλλά δεν έχουν όλοι αυτή την ευκολία. Οπότε κάποιος, κάπου, κάπως είναι στα πρόθυρα της απόγνωσης.
Καλημέρα... παίδες, έχω κολλήσει στην αποστολή Reunification of Skyrim και συνγκεκριμένα στην φάση Regain Pale, όπου πρέπει να κάνεις report στην Legate Rikke. Δεν βγάζει την αναμενόμενη απάντηση στους διαλόγους για να συνεχίσεις. το γκούγκλαρα και είδα οτι είναι γνωστό bug, αλλά δεν βρήκα λύση. Ξέρει κάποιος κάτι ? έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ ?
Γεια σου φορουμ..
Θα ήθελα να μου πειτε, να το αγοράσω ή οχι το παιχνίδι στο ps3.
Με το νέο patch αφού θα ξεκινησω από την αρχή, θα αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα, ,κάμποσα ή λίγα ?
Ευχαριστώ!
^^Ναι φιλε μου να το αγορασεις.
Μετα το νεο patch εχουν ελλατωθει πολυ τα προβληματα.
Καλο λιωσιμο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορασε το, σχεδον, αφοβα. :)
Το πήρα.
Έπαιξα ένα τρίωρο, πραγματικά χάθηκα!
Πολύ πλούσιο παιχνίδι, πιο βαθύ από το Oblivion.
Να στε καλά παίδες !