[Next-Gen] PlayStation 5 - Νέα και φήμες για την κονσόλα επόμενης γενιάς
Παντως αυτο που ειπώθηκε οτι κάποιοι δεν θα αγοράσουν την κονσόλα της Sony (προσωπικα τις εχω αγοράσει ολες μέχρι τωρα) και πάραυτα σχολιάζουν και το οδηγούν σε VS , κατά τη γνώμη μου δεν ισχιει.
Όσο ορκισμένος εχθρός της μιας η της άλλης πλευράς και να εισαι, ακομα και αν δεν δέχεσαι ουτε τσάμπα τα προϊόντα της , ειναι απολύτως λογικο να ασχολείσαι με το μηχάνημα που λανσάρει.
Μια ενδεχόμενη αποτυχία της Sony τωρα θα επηρεάσει σε μεγαλο βαθμό την πορεία της γενιάς και θα εχει άμεση επίπτωση στο αντίστοιχο προϊόν της άλλης εταιρείας , με οτι αυτο συνεπάγεται.
Έξαλλου και οι fan του PlayStation ασχολούνταν κατά κόρον με το fail του Xbox one το 2013 πολυ περισσότερο με το success του προιοντος που σκόπευαν να αγοράσουν, για τον απλό λογο οτι το δικό τους success οφείλονταν σε μεγαλο βαθμό στο fail του ανταγωνιστή.
Ολα αυτα ειναι αλληλένδετα.
Το θεμα ειναι να μην ανεβάζουμε οτι μπαρούφα ανεβαίνει στο Ίντερνετ, να κανουμε διάλογο και οταν λεμε κατι αν δεν εχουμε τις γνώσεις να το στοιχειοθετήσουμε εμεις τουλάχιστον να ειναι στοιχειοθετημένο απο την πηγή.
Καλώς η κακώς εχει γινει τεράστιος ντόρος με τα specs και το γενικό built του ps5 , υπαρχει παγωμάρα σε πολυ μεγαλο ποσοστό των fans του και dislike σε πολυ μεγάλα νουμερα.
Κατά τη γνώμη μου πρεπει να βγει η Sony και να ξεκαθαρίσει πολλα πράγματα που πρεπει να ξεκαθαριστούν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[Next-Gen] PlayStation 5 - Νέα και φήμες για την κονσόλα επόμενης γενιάς
Quote:
Originally Posted by
Slay
Και για να προσθέσω στο παραπάνω του Λευτέρη, ακόμα και εμείς που δείχνουμε οτι "ξέρουμε", στην ουσία με κάποιες γνώσεις που έχουμε στην αρχιτεκτονική συστημάτων, και με βάση και ιστορικα στοιχεια, κάνουμε educated guesses. Εαν δεν κάτσεις να γράψεις κώδικα για ένα σύστημα , να δείς απο πρώτο χέρι τα bottlenecks και τους περιορισμούς του, δεν ξέρεις την τύφλα σου.
Οπότε κοιτάξτε πράγματα που μπορείτε να κατανοησετε όπως τιμη/υπηρεσίες/παιχνίδια , ουτως η άλλως αυτά επαιζαν και θα παίζουν τον 1ο ρόλο στην επιλογή συστήματος.
Σαφώς και ξερεις πράγματα και φαινεται.
Απλα προσωπικα δεν μπορω να σε λάβω υπόψιν γιατι απο το 2007-08 (αν θυμαμαι καλα) που παρακολουθώ το φορούμ δεν σε εχω δει ποτε να γράφεις κατι αρνητικό για τη Sony.
Προσπαθείς παντα να χρυσώσεις το χάπι ακομα και στα πολυ μεγάλα λάθη της.
Θεωρω οτι αν τα πράγματα ηταν τωρα αντίστροφα εσυ πρώτος θα έγραφες για 44% διαφορα ισχύος , Για overheating , Για 9.2 TF πραγματική δυναμη Xbox x κλπ.
Δεν σου επιτίθομαι απλα αυτο πιστευω και οφείλω να σου το πω.
Το να υποκρίνομαι δεν ειναι του χαρακτήρα μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk