Στο Αμερικάνικο και στο Ιαπωνέζικο.
Ποιο είναι το site που λέτε;
Παιδια, λιγη βοηθεια εδω. Ξεκινησα με το παιχνιδι (για να δω πως ειναι τουλαχιστον, μιας και θα ασχοληθω αργοτερα μαζι του) και, πραγματικα, δε μπορω να κανω βημα. Παιζω στη normal δυσκολια και στο act 1 που ειμαι τωρα με εντοπιζουν συνεχεια. Δεν ξερω τι να κανω... Επισης, αφου, με τα χιλια ζορια, νικησω καποιον αντιπαλο (μεσα στον πανικο που γινεται αφου με κυνηγουν ολοι) και μου βγαζει το μηνυμα "Weapon acquired" με το επεξηγηματικο κειμενο για το πως χρησιμοποιειται το οπλο, μετα δεν υπαρχει στο οπλοστασιο μου.
Ενταξει, δεν εχω ιδιαιτερη επαφη με τα MGS (εχω τελειωσει μονο το 2) αλλα τα εχω βρει μπαστουνια.
Οποιος μπορει....
Κοίτα αφού έχεις τελειώσει το mgs2 τότε θα έπρεπε να είχες μια ιδέα πως παίζεται το παιχνίδι. Σκοπός δεν έιναι να σκοτώσεις τους αντιπάλους, αλλά να τους αποφύγεις ή στην καλύτερη να τους αναισθητοποιήσεις. Όταν πάντως παίρνεις κάποιο όπλο δεν μπαίνει κατευθείαν στο inventory σου. Πάτα START και πήγαινε στο μενού weapons και από εκεί μπορείς να δεις όλα τα όπλα που έχεις βρει και να τα βάλεις στο inventory ή και να κάνεις επιπλέον κάποια πράγματα που αν τα αναφέρω θα θεωρηθούν spoiler :p
Muku, σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ποιος σου ειπε βρε οτι προσπαθω να τους σκοτωσω? Να τους αποφυγω θελω... Απλα δε τα καταφερνω. Με βλεπουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Φαντασου οτι ειμαι στην αφετηρια του Act 1. Και δε μπορω ουτε απο 'κει να περασω. Χα, χα... Φαντασου τι με περιμενει μετα. Θα το τσεκαρω αυτο με τα οπλα. Παντως, το MGS2 το ειχα τελειωσει οταν πρωτοβγηκε. Γυρευε τωρα καιρος που εχει περασει... Που να θυμαμαι...
Nα υποθεσω οτι χρησιμοποιεις το καμουφλαζ κανονικα ετσι?Δλδ προσαρμοζεται το καμουφλαζ στο χρωμα του τοιχου που βρισκεσαι κοντα.
Πανω δεξια σε ενα μικρο πλαισιο σου δειχνει κατα ποσο φαινεται ή οχι(επι τις 100).Επισης οταν σκυβεις εμφανιζεται γυρω απο τον snake ενας κυκλος που σου δειχνει που περιπου βρισκονται(οχι που ειναι ακριβως αλλα που βρισκονται σε σχεση σενα,δεξια,αριστερα,πισω,μπροστα σου) οι εχθροι.
Καλο ειναι να περπατας αργα οταν εισαι καπως κοντα τους για να μην σε ακουν.
Επισης χρησιμες ειναι και οι κινησεις CQC.
Δες πχ [gt]35160[/gt].
Για τα οπλα πρεπει να πατησεις start και να επιλεξεις weapons.Εκει πρεπει να διαλεγεις πια οπλα θες να κουβαλας(δεν μπορεις να τα επιλεξεις ολα).Aυτα που κουβαλας μπορεις να τα επιλεξεις κρατωντας πατημενο το R2 μεσα στο παιχνιδι.Αν το πατησεις μια φορα αποτομα δεν εχει κανενα οπλο στα χερια σου και ξαναεπιλεγεις αν θες το ιδιο οπλο πατωντας μια φορα το R2.
Το ιδιο ισχυει και για τα items.(εδω πατας L2).
PDS, σε ευχαριστω πολυ! Κοιτα, τις βασικες κινησεις τις ξερω. Ενταξει, δεν εχω συνηθισει τις νεες προσθηκες (οπως τη στολη), αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με δυσκολευει τοσο. Φανταζομαι θα λειτουργησει το ολο θεμα σιγα σιγα.
Πολυ χρησιμο το video. Thnx again!
molis teleiosa to act3!telika to paixnidi ayto exei xefigei etoi photos mprosta apo ton antagonismo...
isos na arhise i konsola na dixnei kai ta dontia tis pleon....
exei dromo mprosta akoma alla o snake exei parei agalia to ps3 kai to paei poli psila...aytin tin aisthisi mou evgale mexri tora to game...pleon to ps3 exei ton apokleistiko tou iroa....!!!
Aυτο που δειχνουν.:p
Αντιμετωπιζεις τον εχθρο χωρις την χρηση οπλου(μονο για εκφοβισμο).
Λίγο πολύπλοκες μου φαίνονται πάντως... Ελπίζω να δίνει χώρο το παιχνίδι για να τις χρησιμοποιήσεις αλλιώς κλασικά... run & gun :P
παιδια το παιχνιδι ειναι ΕΠΟΣ....:tiphat::1appl:
Συμφωνώ οτι δεν παίζεται έτσι αλλά άμα σε πάρουν χαμπάρι τι κάνεις? Load? :P
Εχει δικαιο ο Non! Αυτο το παιχνιδι ειναι stealth! Για run & gun υπαρχει το Gears of War (αλλη παιχνιδαρα). Νομιζω οτι, ετσι κι αλλιως, στο MGS4 με το να παιζεις run & gun δεν εχεις και ελπιδες επιβιωσης.
1ον γιατί να φάω ban επειδή είπα πόσες ώρες έπαιξα?:(:(
2ον όχι αλλά ήταν μεγάλος ο πειρασμός... Παρόλα αυτά τα χω βάλει όλα σε τάξη... :D
Κρύβεσαι... Το να αρχίσεις το πιστολίδι δεν είναι λύση... :p
EDIT: Eπειδή έχω και παράπονα από το παιχνίδι... Οι σκιές ήθελαν δουλειά... Είναι κρίμα, χαλάει όλη την εικόνα μερικές φορές που όπως είπε και κάποιος μπορούσε να αποτελέσει CGI ταινία :p
EDIT 2: Αν είπα κάτι που δεν έπρεπε πάντως ζητάω συγνώμη, θα κάνω edit το post μου...