Ναι φιλε οταν πατησω το eject ο δισκος βγαινει χωρις κανενα προβλιμα αλλα οταν κανω quit τοτε απλα κολαει και δεν γυρναει στο στο βασικο μενου .
και αν ειναι το laser giati kostow mhlame?
Printable View
Ναι φιλε οταν πατησω το eject ο δισκος βγαινει χωρις κανενα προβλιμα αλλα οταν κανω quit τοτε απλα κολαει και δεν γυρναει στο στο βασικο μενου .
και αν ειναι το laser giati kostow mhlame?
Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου στο 80αρι πρέπει να είναι.
Mια ερωτηση.Ειναι κακο οταν το κλεινουμε να αφηνουμε το δισκακι μεσα?
Γεια σας παιδια.....Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum σας....ευχομαι τα καλυτερα....παμε τωρα στο πρόβλημα μου....επαιζα αταραχος το καινουριο Pro (για το οποιο οι αποψεις διιστανται αλλα νομιζω πως κατι παει να γινει φετος) και εκει που εχω φτιαξει τον παιχτη μου και κανω το πρωτο μου hat-trick αποφασιζει το ps3 (το χοντρο μοντελο) να με αφησει μπουκαλα.....συγκεκριμενα ψιλο-κολλησε η οθονη και στη συνεχεια εκανε ενα μπιπ μπιπ η κονσολα και στη συνεχεια εσβησε....επισης καθως ειναι κλειστο το κοκκινο φωτακι αναβοσβηνει....για αυτο και εγω το εκλεισα μια και καλη με το διακοπτη που εχει πισω....μετα απο καποια ωρα δοκιμαζω να το ξανανοιξω παιρνει μπρος για λιγα δευτερολεπτα και μετα ξανακλεινει κανοντας παλι το μπιπ...και ξανα μανα οταν ειναι κλειστο,αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι.....αν εχει καποια ιδεα καποιος για το προβλημα αυτο παρακαλω πολυ ας μου πει....αν επισης εχει καποιος ξαναναφερει παρομοιο προβλημα στο forum δεν το προσεξα....
Υστερογραφο: Ειναι το δευτερο PS3...πριν 2 χρονια ακριβως ειχε χαλασει το πρωτο που ειχα και πηγα και το αντικατεστησα στην αντιπροσωπεια (μαλλον μ@λ@κι@ εκανα αλλα anyway)
ευχαριστω φιλε.....δηλαδη αν καταλαβα καλα το κλαιω το ps3....κριμα γιατι ειναι το δευτερο που μου χαλαει...θα το σκεφτω αν θα ξαναπαρω....
Αν θες να το επαναφέρεις πρέπει να κάνεις ότι βλέπεις στα βίντεο γι'αυτό στα έβαλα αλλά να ξέρεις θα είναι προσωρινή λύση.
Τώρα αν πάρεις ξανά ps3 θα πάρεις slim τα οποία δεν έχουν (ακόμη) παρουσιάσει κάτι οπότε μη το φοβάσαι εκτός αν ξενέρωσες μετά τα 2 χαλασμένα και δεν θες από πείσμα να ξαναπάρεις κάτι για το οποίο δεν έχεις άδικο.
Να 'σαι καλά φίλε nikon...ναι τα μελέτησα και τα videos και τα σχόλια που έχουν αναφερθεί....γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για το slim αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσω...και αν το πάρω θα κάνω επέκταση στην εγγύηση...είναι το μόνο βέβαιο....και κάτι άλλο...επειδή είδα ότι δεν μπορώ να ανοίξω καινούριο thread(????) ξέρει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω τα saves που είχα στο ps3 έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσω για τα αντίστοιχα παιχνίδια στο pc???
^^Αυτό που λες στο τέλος φίλε δεν γίνεται.
Καλώς ήρθες και στο φόρουμ :)
Δηλαδη εγω που εχω το fat περασμενο απο αλλα 3-4 χερια, ανοιγμενο και πολυταξιδεμενο θεωρουμαι πολυ τυχερος; Εχω την εκδοση των 40GB!
Τζοκερ παιζεις? :) Αστειυομαι φυσικα.Να τα εκαταστοσει το μηχανημα σου και μην το ματιαζεις.Το καθε πραγμα ειναι να σου κατσει!
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Πρωτο μου post στο forum και ευτυχης πλεον κατοχος ενος ps3 slim 160gb με custom fw 3.55 kmaw. Γραφω στο συγκεκριμενο section γιατι απο οτι εχω ψαξει τα ps3 slim βγαζουν προβλημα το οποιο ομως δεν οφειλεται στην μη σωστη και επαρκει ψυξη της καρτας γραφικων αλλα σε καποιο προβλημα το οποιο παρουσιαζεται στο τροφοδοτικο της κονσολας. Οριστε και καποια link απο το youtube για την επισκευη του συγκεκριμενου προβληματος.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=f7OwDB7l21w&feature=related"]How to fix your PS3 Slim part 1 - YouTube[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_ENdoxIVshM&feature=related"]Tutorial - How to fix your PS3 Slim shutting down automatically after few minutes of use. - YouTube[/ame]
gia sas,exv kai gv to idio provlima pe to palikari pio panv pou tou anavosvini to lampaki,to kako einai oti exi kai cd mesa.ti na kanv na to pav gia antikatastasi sthn sony (tha mou to vgalou to cd?)i na to pav gia ftiaximo?
Παιδια χαλασε ενος φιλου μου το ps3(ειναι το χοντρο δεν θυμαμαι εκδοση).Εκει που επαιζε pro εκλεισε τελειως και μολις πηγε να το ανοιξει αναβοσβησε για λιγο το φωτακι και στην συνεχεια εκλεισε.Απο τοτε δεν ανοιγει καθολου!Τι μπορει να φταιει? Ποσο περιπου κοστιζει η επισκευη?
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5265
Έχει αυτά που θες.
Δηλαδη ειναι σιγουρο οτι εχει ΥLOD?
Παιδια καθως επαιζα Uncharted 3 ξαφνικα κλεινει η κονσολα ακουω τα τρια ''μπιπ'' στη σειρα και βλεπω το κοκκινο φωτακι να αναβοσβηνει!!!Το γνωστο προβλημα που οπως διαβασα εχει συμβει σε πολλους!Ανοιγω τη κονσολα κ μου πεταει εξω το blueray!Το ξαναβαζω μεσα το διαβαζει κανονικα κ ξεκιναω το παιχνιδι ξανα αλλα σε καποια λεπτα μολις ξανα ζεσταθει σβηνει!!Γνωριμα πραμματα... το θεμα ειναι αξιζει να ασχοληθω και πως θα καταλαβω αν ειναι βλαβη απο το τροφοδοτικο η ειναι ΥLod;;;
Έχει σίγουρα πρόβλημα προφανώς και δεν είναι σε κατάσταση να λειτουργήσει ομαλά. Μάλλον έχεις παθει YLOD αλλά ακόμα σου ανοίγει για κάποιο λόγο. Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος που ξέρει καλύτερα αλλά πρόσεχε μη σου κλείσει μόνιμα και δεν μπορείς να βγάλεις το δισκάκι μετά. Εμένα μου είχε φάει ένα και χρειάστηκε να το ανοίξω για να το πάρω!
χθες το βραδυ επεσε πανω στο χειριστηριο μου λιγο νερακι....το σκουπησα κ μετα απο κανα 2ωρο που το ανοιξα να παιξω μετα απο κανα 15λεπτο σβησαν τα φωτακια κ παρεδωσε πνευμα....το εβαλα στο usb μηπως δεν ειχα παρατηρησει κ ηταν θεμα μπαταριας κ δεν αντιδρουσε...πηρα κατσαβιδι το ανοιξα κ το αφησα να εξατμιστει οσο ειναι δυνατον...σημερα πηρα κ το πιστολακι κ το στεγνωνα στο ζεστο...μολις το εβαλα στο usb κανονικα αναβοσβηνουν τα λαμπακια οτι φορτιζει ωστοσο το ps button δεν αντιδραει κ δεν ανοιγει το χειριστηριο...εχει κανεισ καμια ιδεα????
παιδια εχω το slim 320gb και σημερα καθως επαιζα κοπηκε ο ηχος και αρχισε να κανει πολυ θορυβο, μολις ομως βγω απο το παιχνιδι και ξαναμπω ολα καλα( το εχει κανει 4 φορες) τι μπορει να συμβαινει?
παιδια καλο ειναι να γραφουμε και τον σειριακο του αριθμο που ξεκιναει με CECHXXXX
γιατι εχουν μπει μετα σκληροι δισκοι και οσοι το εχουν παρει μεταχειρισμενο δεν το ξερουν
εξαλου 250 αρια εχει 2 διαφορετικα με CECH 20XXX και με CECH 21χχχ
στο πρωτο η gpu ειναι στα 65nm και στο αλλο 40nm
ετσι οπως λεω θα εχουμε μια καλυτερη εικονα ποιο hardware ειναι για το τσουβαλι και να το αποφευγουμε
Ακριβως φιλε εχουμε καλυτερη εικονα με τα μοντελα!Το CECH 20ΧΧΧ (250 GB) που ειχα εγω παρεδωσε πνευμα (ylod) Προσεξτε ακομη κ τωρα κυκλοφορουν παλιες σειρες οπως CECH 25ΧΧΧ οι οποιες ειναι 320gb!H πιο καινουρια σειρα PS3 slim με τις τελευταιες αλαγες ειναι CECH 3004A (320 GB) και CECH 3004B (160 GB) Προσοχη λοιπον!
Γεια σας και απο εμενα μετα απο κολιμα του laiser πειρα ενα ανακατασκευασμενο απο την sony με 129€ με ενα χρονο εγγυηση για να δουμε ποσο θα αντεξει !!!
Γεια σας παιδια εμενα το PS3 40GB μου χαλασε τον περασμενο απριλιο, νε το που βαζω ενα παιχνιδι δουλευει δυο τρια λεπτα και μετα κολλαει αλλα στο μενου η τωρα που μετεφερα τα δεδομενα μου σε ενα αλλο δεν κολλησε καθολου....ειναι αυτο το ματι που διαβαζω απ'ολους..?τι θα ηταν το καλυτερο να κανω?
Ναι ειναι το ματι φιλε.Μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα αν ειναι εκτος εγγυησης (αλλα αφου ειναι το 40 GB ειναι εκτος εγγυησης)
Αν πιανουν τα χερια σου το ανοιγεις μονος σου, θα δεις οδηγους πολλους στο youtube και καθαριζεις το ματακι.Ειναι η πιο φτηνη λυση και μπορει να πιασει.
Η αμεσως επομενη λυση ειναι να δεις το μοντελο σου και να βρεις ποιος ειναι ο κωδικος για το ματακι του blu-ray και να αγορασεις ενα και επισης με οδηγους απο το youtube να το βαλεις μονος σου.Κοστιζει καινουριο γυρω στα 50 ευρω μονο το ματακι (ειναι μια πλακετα που εχει το ματακι επανω, μην φανταζεσαι δλδ οτι θα κανεις τπτ τραγικο μονο με το μικρο ματακι κλπ).
Η τελευταια λυση και σιγουρα η πιο ακριβη ειναι να το πας για αντικατασταση στη cometron με 120 ευρω αν θυμαμαι καλα σου δινουν ενα ανακτασκευασμενο.
καταρχην σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και την κατατοπιστηκοτατη απαντηση σου .
εχω ομως μια ερωτηση ακομα . πως θα βρω το καταληλο "ματι" δεν καταλαβα ..και απο που θα μπορουσα να το παραγγειλω .
ευχαριστω και παλι .
Πισω στο playstation γραφει εναν κωδικό.Δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware ποιος ειναι για το δικο σου το 40GB.Λογικα ειναι θα ειναι ενας απο τους : CECHGxx, CECHJxx κλπ καπου στη μεση της σελιδας το γραφει.
Απο εκει και περα υπαρχουν διαφορα ιντερνετικα μαγαζια π.χ ebay ή το ελληνικο EBW αν και απο το τελευταιο πολλοι εχουν παραπονα οποτε στο δινω με καθε επιφυλαξη. Θα δεις οτι για τα 40αρια υπαρχουν άλλα ματακια, αναλογα με το μοντελο σου.Επειδη δεν προλαβαινω τωρα να δω ακριβως ποιος φακος ειναι για εσενα ψαξτο λιγακι σε ενα site με ανταλλακτικα playstation , εστω και απο το EBW ετσι για να δεις ποιος κανει για εσενα (οχι απαραιτητα να αγορασεις απο εκει). π.χ. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/4811...-Playstation-3
Αυτο που βλεπεις στη φωτογραφια θες ουσιαστικά (απλα δες εσυ να ειναι το σωστο μοντελο). Κανεις μονος σου την εγχειρηση και εισαι κομπλέ.
Επειδη ειμαι καιγω στη φαση στη δικη σου και θελω να φτιαξω το παλιο που μου χαλασε δεν ξερω απο που θα το αγορασω το ματακι.Το ανοιξα ομως το playstation και ειδα οτι ειναι απλη η διαδικασια με προσοχη, θαλει κανα μισαωρακι!Αυτα για την ωρα ελπιζω να σε βοηθησα!Αν κανω πρωτος την εγχειρηση θα σου πω και αναλυτικα τι και πως!
σε ευχαριστω για ολα γειτονα !
εισαι αναλυτικοτατος !
να σαι καλα .
Resistance 3 πρόβλημα
καλησπέρα παιδιά. δεν ξέρω βασικά αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στα τεχνικά θέματα αλλά ακούστε το πρόβλημα που έχει ένα φιλαράκι... βάλαμε το δισκάκι στο ps3 και αυτό ούτε καν το διαβάζει... κάνει ένα περίεργο ήχο σαν να προσπαθεί να το τραβήξει μέσα!! (είναι ήδη μέσα όμως) και σταματάει εκεί... με ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο ίντερνετ, διάβασα πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και πως είναι θέμα του blu-ray drive, δλδ δε διαβάζει dual-layer games. πραγματικά, δοκιμάσαμε όλα τα παιχνίδια που είχε σπίτι του και ξαφνικά δεν παίζανε άλλα 4 παιχνίδια (mgs 4, uncharted 2, gow 3, resistance 2). όλα τα άλλα παίζανε κανονικά (pro 11, godfather, bionic commando, heavy rain, gow collection, tomb raider collection, borderlands, dead space). έχει κανείς ιδέα περί τι μπορεί να πρόκειται; είναι όντως δείγμα πως το ματάκι τα έχει παίξει και θέλει νέο μηχάνημα; η έκδοση που έχει είναι το slim 250GB, αν παίζει κάποιο ρόλο...
ΥΓ το δισκάκι το δοκίμασα και στο δικό μου ps3 και παίζει κανονικά, άρα δεν είναι ελλατωματικό...
ΥΓ2 αν κάποιος διαχειριστής κρίνει πως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στα τεχνικά θέματα, παρακαλώ να το μεταφέρει εκεί...
Λοιπον, ηρθε η ωρα να ξαναγραψω εδω μετα τον Δεκεμβρη που μου χαλασε το fat.........Παει και το drive του slim...4 μηνων μηχανημα παρακαλω.Εβαλα ενα παιχνιδι δεν το φορτωσε και μετα δεν το εβγαζε εξω.Τελικα κρατησα πατημενο το κουμπακι του eject καμποσα δευτερολεπτα και τελικα το εβγαλε εξω μονο του.Οταν προσπαθησα να το ξαναβαλω απλα δεν το επαιρνε μεσα αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι του drive αλλα δεν το δεχεται.Να παει να γ@μηθει πατοκορφα η Sony και πραγματικα αν και ειναι στην εγγυηση δεν ξερω τι να κανω.Να το παω για φτιαξιμο και να μου δωσουν αλλο(και οχι το δικο μου?) ανακατασκευασμενο ή να παρατησω πια την φασαρια αυτη με τις ψευτο-κωλοπαιχνιδομηχανες?Κουραστηκα.Που ειναι καταρχην αυτη η κωλο Zegetron πως λεγεται αυτο το τριμπουρδελο service ?Να ξερω δλδ ποσο μακρια μου πεφτει απο περιεργεια.
Σταυρο η Cometron εχει το service (η Zegetron ειναι εισαγωγεας)
* Βασιλέως Γεωργίου 11 & Σουρή
* Χαλάνδρι, Αττική, 15232, Ελλαδα
* cometron@otenet.gr
* τηλ 2106824564 - 2106850363 - 2106851680
* fax 2106821661
http://cometron.gr/
Κριμα ρε φιλε 2ο μηχανημα και να χαλασει τοσο γρηγορα :(
Σου ευχομαι να το φτιαξεις και αυτη τη φορα να κρατησει παντως.
3η και φαρμακερη.
Αν και μετα απο αυτη τη φορα παλι τα ιδια σε βλεπω για 360.
Πάντως εννοείται πως θα το φτιάξεις,εννοείται πως είναι στην εγγύηση και εννοείται πως ΔΕΝ θα πάρεις το ακατονόμαστο. Λάθη και βλάβες συμβαίνουν παντού άλλωστε.
Κανείς δεν είναι άσφαλτοςtm, η sony γιατί να είναι?
Thnx Γιαννη για τη διευθυνση +ρεπ, ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω. μου πεφτει οντως μακρια.Δεν ειχα καν την ορεξη να κατσω να το βρω μονος μου ρε φιλε απο τα νευρα..Και να σκεφτειτε ρε παιδια οτι μια ψυχη εδω μεσα κατι μου ειχε σφυριξει για το EBW και τα ps3 του.Και δεν τον ακουσα, ειχε ηδη γινει η παραγγελια και δεν το ακυρωσα.
@Modecris Εχεις απολυτο δικιο ετσι οπως το θετεις.Ειναι ψιλο-δικη μου γκαντεμια-ατυχια αλλα και η υπερβολη να χαλανε ετσι σε εμενα τα drives...ελεος.Και σκεψου οτι στο slim οι περισσοτερες ωρες ηταν στο killzone 3 κατεβασμενο απο το psn που τρεχει απο το σκληρο LOL
Μακαρι να μου περασουν τα νευρα και η ξενερα συντομα να πεταχτω να το παω στο Χαλανδρι και αντε γεια.Η τριτη και η φαρμακερη να ειναι.Για ΧΒΟΧ δεν το σκεφτομαι περα απο τα fanboy-στικα τα δικα μου, διοτι τωρα που τελειωνει η γενια προτιμω να μην ξαναπαιξω παρα να δωσω κιαλλα κερατιατικα ρε γμτ.
2-3 ερωτησουλες και με ξεφορτωθηκατε:
Να κανω deactivate πριν το παω (αφου εχω ηδη ενεργο στο fat το λογαριασμο αρα συνολο 2 playstations αυτη τη στιγμη)?
Eπισης, ποσο χρονο εγγυηση θα μου δωσουν στο ανακατασκευασμενο?
Ευχαριστω προκαταβολικα:)
Deactivate σίγουρα θα κάνεις, όσο για την εγγύηση έχω την εντύπωση πως δίνει 6 μήνες στα ανακατασκευασμένα/χωρίς να είμαι σίγουρος. edit* 1 χρόνο δίνει τελικά.
Ευχαριστω φιλε μου.Ειναι δλδ τοσο σιγουροι για το ανακατασκευασμενο?Μαλιστα, ενδιαφερον.Χρωσταω ρεπ.
Εννοειται το deactivate ειναι το πρωτο πραγμα. Το δευτερο ειναι τα saves και μετα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με κεφαλαια οπως λενε ολα τα παιδια οτι το πας επιτοπου για να σου δωσουν καινουργιο.
Μην ξενερωνεις, τσιπ και μλκιες ειναι, εισαι και στην εγγυηση, εγω σου ευχομαι τα μονα προβληματα της ζωης σου να ειναι τα χαλασμενα drives! Σιγα τωρα με τα κωλομηχανηματα και την τεχνολογια μην ξενερωσουμε! Βουρ λεμε! :)