Ειλικρινά, χωρίς να θελω να θιξω κανέναν που του αρέσει η σειρά, απορώ πως το BBT στέκεται τόσο καιρό. Το θεωρώ μέτρια σειρά. Κάτω του μέτριου μάλλον.
Τι να πω... Γούστα είναι αυτα.
Printable View
Ειλικρινά, χωρίς να θελω να θιξω κανέναν που του αρέσει η σειρά, απορώ πως το BBT στέκεται τόσο καιρό. Το θεωρώ μέτρια σειρά. Κάτω του μέτριου μάλλον.
Τι να πω... Γούστα είναι αυτα.
Προσωπικά προτιμώ και εγώ το Himym αλλά γελάω και με το Big Bang αρκετά ιδίως με το Sheldon. Ο ηθοποιός είναι φοβερός και αυτός! Ξέρω πάντος άτομα που προτιμάνε BBT απο Himym και δεν μου φαίνετε περίεργο.
Σαφώς, καμία αντίρρηση. Απλά λέω...
Εμένα πάλι το HIMYM εδώ και δυο-τρεις σεζόν μου φαίνεται στην καλύτερη μέτριο (σε σύγκριση με τον εαυτό του πάντα... αν και γενικά ποτέ δεν γέλαγα όσο σε άλλες, όπως το TBBT). Το 20λεπτο περνάει βέβαια, οπότε μου αρκεί για να το βλέπω.
Και φυσικά, σιγά το εγκεφαλικό χιούμορ, χωρίς παρεξήγηση Παύλο έτσι. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, το βλέπω χρόνια live (από 2η σεζόν αν θυμάμαι καλά), αν και πραγματικά το σκέφτηκα πέρυσι να το κόψω. Φέτος με εξέπληξε ευχάριστα (μέχρι τουλάχιστον το επεισόδιο που είχε εκείνη την εκτός χρόνου και τόπου άσχημη εξέλιξη...).
Συγκριτικά, προτιμώ το TBBT μακράν.
Επίσης, με εξαίρεση ίσως τα τελευταία επεισόδια, πολύ καλό είναι και το Modern Family.
Η καλύτερη βέβαια για μένα που παίζεται αυτή την στιγμή είναι το Community.
Τέλος, αν και dramedy περισσότερο και 40λεπτο, βλέπω και το Shameless, νέα σειρά του Showtime. Η σειρά είναι... ό,τι να 'ναι στην κυριολεξία. Ευχάριστη είναι, με έχει κερδίσει για την ώρα. Έτσι σαν πρόταση, δείτε το πρώτο επεισόδιο, είναι ενδεικτικό. Είχα κάνει και μια παρουσίαση εδώ (μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου), όποιος θέλει την διαβάζει και στο spoiler.
Spoiler!
Βλέπω το βρετανικό shameless, εχω δεις τις 6 πρωτες σεζόν και επειδη ποτέ δε βλέπω remake uk σε us δε νομίζω να το δω.
Οπως και δεν ακούμπησα skins και being human US
Τωρα το himym ουτε εγω βλέπω εγκεφαλικο humor( βασικά δεν έχει) και τα τελευταία 3 χρόνια εχει γίνει πολυ μέτρια.
Τα ιδια και για το tbbt, βαριέμαι τον sheldon που εγινε ο πρωταγωνιστης, απεξω εχω μάθει τα αστεία του.
Κατα τα αλλα με 1000 community, αν θες να πεις κατι εγκεφαλικο ως προς τα αστεία μπορεις να πεις αυτο. Για μένα η καλύτερη κομωδία αυτη τη στιγμη στη Tv
Edit: όχι δε μοιάζει aris13, αλλα είναι η μόνη που μπορει να την φτάσει.
Κι εγώ κολλημένος με HIMYM αλλά τώρα τελευταία έχει πέσει πάρα πολύ η σειρά. Έχω δει και τους 3 πρώτους κυκλους του TBBT και μου αρέσαν αρκετά.
Ψάχνω κάτι σε παρόμοια φάση τώρα, κατεβάζω το πρώτο επεισόδιο του Shameless να δω τι λέει...έχετε καμιά άλλη πρόταση?
Το ΤΒΒΤ είναι επικό. Δεν δέχομαι κουβέντα! Αν και η αλήθεια είναι τα τελευταία επεισόδια ειναι σχετικά πεσμένα. Όσον αφορά το HIMYM, είμαι στα μισά της δεύτερης σεζόν και μπορώ να πω οτι είναι πολύ ευχάριστο! Legend -ary!
Κοίτα να δεις, το Community (αλλά και το Modern Family - χωρίς να μοιάζουν βέβαια καθόλου μεταξύ τους) έχουν κάτι από Arrested Development, αλλά επί της ουσίας, απλά επειδή είναι κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό γίνεται αυτή η σύνδεση μεταξύ τους.
Όπως και να έχει, όπως είπε και ο jimbour, το Community μπορεί να γίνει (αν συνεχίσει :() ένα παρόμοιο σημείο αναφοράς. Μερικά επεισόδια του πάντως ήδη έχουν μείνει στην ιστορία (Modern Warfare, Advanced Dungeons & Dragons κ.λπ.).
puredemonic δοκίμασε το Community που συζητάμε, αν και διαφορετικού στυλ από το HYMIM.
Πρόσφατα είδα τη νέα σεζόν του Spartacus (τρόπος του λέγειν δλδ 6 επεισόδια είναι). Gods of the Arena λέγεται και δείχνει τις ιστορίες των διάφορων χαρακτήρων στη σχολή μονομάχων του Lanista Batiatus. Σε όποιον άρεσε η πρώτη σεζόν πιστεύω ότι θα του αρέσει και αυτή. Προσωπικά μου άρεσε πολύ πάντως
Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο του Monk. Καταπληκτικό επεισόδιο. Εκπληκτική σειρά.
τελειωσα σημερα το how i met your mother. απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει και σιγουρα η καλυτερη κωμικη. πραγματικα τοσο καιρο δεν ηξερα τι εχανα! ο χαρακτηρας του Barney Stinson ειναι απιστευτος!!!
^^ Eιδες που στα ελεγα?
παιδιά έπιασα το shameless το αμερικάνικο τώρα τελευταία και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η χύμα φάση αν και πιστεύω όπως είπαν παραπάνω, οτι θα γυρίσει στο δραματικό αργότερα
παιδια βλεπει κανεις το Glee?επειδη εχω ακουσει καλα λογια ηθελα να δω αν αξιζει..ευχαριστω...
Ψάχνω τον τίτλο μιας σειράς που έδειχνε παλιότερα το Star (είμαι 99% σίγουρος για το κανάλι που το έδειχνε) και η υπόθεσή της είχε ως εξής: Δύο κλέφτες (αλλά όχι τυχαίοι, high class) ένας άντρας γυναικάς και μια ξανθιά (νομίζω) πιάστηκαν από την αστυνομία και για να μην τους κλείσουν μέσα, έπρεπε να κάνουν κάποιες αποστολές για λογαριασμό της αστυνομίας. Θυμάμαι μια αποστολή όπου έψαχναν ένα συκώτι (δεν είμαι σίγουρος για το όργανο) για μεταμόσχευση και μια άλλη που πήγαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Καθυστερεί η νέα σεζόν του Mad Men
http://www.imdb.com/news/ni9060518/
http://25.media.tumblr.com/tumblr_l8...eo1_r1_250.gif
Σήμερα κάθισα να δω τα δυο τελευταία επεισόδια όπως αποδείχτηκαν του Gr33k.......εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο κατάλαβα ότι κάτι παίζει αλλά έλεγα μπααααα δεν παίζει να τελειώνει και πιάστηκα εξαπίνης. Δεν γνωρίζω αν είχε μεγάλη επιτυχία US, εδώ σίγουρα δεν είχε, προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να την βλέπει αλλά θα την χαρακτήριζα ως μια από τις καλύτερες ανάλαφρες σειρές.
Season Finale και για τον hero Hank Moody......εκεί πραγματικά νόμιζα ότι πρόκειται για series finale και είχα στεναχωρηθεί... ευτυχώς όμως ο Kapinos θα συνεχίσει το αριστούργημα του (και personal favorite....ΜΑΚΡΑΝ οποιοδήποτε άλλου) και του χρόνου για moar fcking and punching!!!!
Tο californication στην αρχή δεν το είχα καθόλου σ'εκτίμηση καθώς είχα την εντύπωση οτι ο Moody δεν είναι παρά μια καρικατούρα του πολυαγαπημένου Bukowski.Όμως λίγο το σαρκαστικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ, λίγο οτι νομίζεις οτι το φτιάξανε για να εκνευρίσουν τους χριστιανορεπουμπλικάνους και λίγο οι... Slayer (LOL!), με κέρδισε.
Καινούργια σειρά από την HBO στις 17/4
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PZ5p18wIQEI"]YouTube - Game Of Thrones "Throne" Tease (HBO)[/ame]
Εγώ τώρα τελευταία έφαγα ένα ψιλοκόλλημα και με το Fringe.
το fringe απλα τα σπαει Σπυρο!!!!!!!!!
πολυ καλο το τελευταιο(18ο) επεισοδιο του Fringe.ΜΕτα απο 2-3 αμφιλεγομενα(για μενα) επεισοδια επανηλθε στα πολυ καλα του επιπεδα...αντε να δουμε!α και πηρε το πρασινο φως για 4η σεζον!!!
Πράγματι το τελευταίο Fringe τα έσπασε. Για τα προηγούμενα 2-3, περιμένω να δω που θα το πάνε, φυσικά δεν τρελάθηκα κιόλας ούτε γω (αντίθετα με το πρώτο μισό της σεζόν που ήταν τα επεισόδια το ένα καλύτερο απ' το άλλο).
Περιμένοντας το Game of Thrones (παρ' όλο που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, είναι HBO), είδα τους πιλότους του Camelot που προβάλλεται από το Starz (Spartacus) και του The Borgias που προβάλλεται από το Showtime (Dexter, Californication κ.λπ.).
Υποσχόμενοι πιλότοι, με προοπτικές για κάτι πολύ καλό, αλλά νωρίς είναι ακόμη έτσι κι αλλιώς. Θα τα συνεχίσω σίγουρα πάντως (το The Borgias νομίζω θα το παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον και οι fans των Assassin's Creed).
WTF?Βγήκε ο πιλότος του The Borgias και δεν το πήρα είδηση?Τρέχω!:c026:
Για το The Borgias είδα ένα βίντεο στο imdb, δεν ξέρω αν θα δω την σειρά.
ειμαι στα μισα της δευτερης σεζον του ''the sarah connor chronicles''. δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοβουν τετοιες σειρες... οπως και το ''stargate universe'' κοβεται φετος που κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο stargate που εχει βγει. και αφηνουν κατι αλλες βλακειες...
Το Sarah Connor πραγματικά το κόψαν πάνω που πήγε να πάρει τα πάνω του!
Το SGU είναι αρκετά καλό αλλά κάνει μπαμ ότι θέλει να μοιάσει στο galactica αλλά μερικά επεισόδια είναι πολύ καλα!
Γενικά οι σειρές πάντος κόβωντε επειδή δεν κάνουν νούμερα :(
opoios exei dei SG1 kai stargate atlantis nomizo einai fisiko na min tou aresei to SGU an den exei dei galactica .emena prosopika den me trelane an kai eimai megalos fan tou stargate.gia emena kalos pou kobetai giati den exoun deiksei kati kalo kata tin gnomi mou kai kakos epeidi eimai fan..
για αυτο μ αρεσει το sgu, γιατι μυρiζει απο μακρυα galactica. αλλα τα νουμερα που εκανε οντως ηταν χαλια.
νεα σειρα bsg (pilot για αρχη,δεν ειναι σιγουρο ακομα) που ακολουθει τη ζωη του William Adama μετα την αποφοιτηση του και κατα τον πρωτο πολεμο με τους cylons.
‘Battlestar Galactica: Blood And Chrome’
ελπιζω να μην γινει κι αυτο ενα φιασκο οπως το caprica, αν και το θεμα του ειναι υποσχομενο. ειδωμεν...
edit:μολις τελειωσα το sarah connor chronicles. πολυ κριμα που κοπηκε αυτη η σειρα. απο τα μισα της 2ης σεζον περνει πολυ τα πανω της και τελειωνει σε τρελο cliffhanger, με πολλα παλαβα να συμβαινουν στα τελευταια λεπτα. πραγματικα κριμα...
πως στα κομματια προλαβαινετε και τα βλεπετε ολα αυτα ρε παιδες?? :)
Εγω εχω κόψει το gaming( απο σεπτεμβρη μεχρι τώρα μόνο dead space 2 επαιξα κ
Βig Bang Theory! nuff said
η σειρα αριθμησης ειναι τυχαια. δεν εχω καλητερο απο κατι αλλο. απλα πιστευω οτι το καθε ενα ειναι πολυ ξεχωριστο για να το συγκρινω με καποια αλλη σειρα.
εχουμε και λεμε.
1- Breaking Bad
2- South Park
3- Futurama
4- The Simpsons
5- Family Guy
6- The Pacific
7- Band of Brothers
8- Bored to Death
9- Dexter
10- The Xfiles
11- My name is Earl
12- Deadwood
13- The Walking Dead
14- Big Bang Theory
αυτη τη στιγμη βλεπω τα εξης:
- Big bang theory
- How i met your mother
- Modern family
- Shit my dad says
- South park
- Two and a half men
- Walking dead
Το Family guy εχω κατεβασει την 9η σεζον αλλα βαριεμαι να κατεβασω τα προηγουμενα και να τα δω.
Εχω δει το The Pacific και Flash Forward (δεν επρεπε να τελειωσει αυτη η σειρα)
Και ακομα νοσταλγουμε την καλυτερη σειρα ολων των εποχων:
LOST!!!!!