Originally Posted by
oddin
Στην Ελλάδα του παραλογισμού.....
Ακούω και διαβάζω όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες,και πραγματικά απορώ καμιά φορά για το νοητικό μας επίπεδο σαν λαός....
Η πράξη του ειδικού φρουρού,ήταν απαράδεκτη και καταδικαστέα απο το 100% όλων των ανθρώπων,δεν θέλω να πιστεύω οτι κάποιος δεν το καταλαβαίνει,και δεν το βλέπει μετα απο όλα αυτά που έχουν συμβεί.Σε καμία περίπτωση δεν αφαιρείς ζωή.Αλλα....
Τυχαίνει ο κολλήτος μου φίλος,να είναι αστυνομικός,μπάτσος και γουρούνι για κάποιους....
Εχω την μητέρα του να με παίρνει ανα 2 ώρες τηλέφωνο να την ενημερώνω,γιατί δεν θέλει να το παιρνει συνέχεια..Εχει να πάει 3 μέρες σπίτι του,εχει φάει αμέτρητες μολότωφ και πέτρες,έχουν βρίσει όλη του την οικογένεια εκατομμύρια φορές.
Θέλω οι υπερασπιστές αυτης τις κατατστασης που δικαιλογούν όλα αυτά που έχουν γίνει να απαντήσουν όχι σε εμένα,αλλα στους εαυτούς τους....
Ποιος ο λόγος σε μια διαδήλωση 'ειρηνική' στο τέλος της να μένουν τα 'παιδιά' και να κάνουν όλες αυτές τις καταστροφές???Η διαδήλωση έχει τελειώσει εδώ και 5 ώρες....
Αν δεν κάνουν κάτι οι μπάτσοι,τότε λέμε που είναι η αστυνομία και γιατί δεν κάνει κάτι,αν επέμβει,την ίδια ώρα,έχουμε καινούργιο ρεπορτάζ....οι μπάτσοι που σε παιδιά ρίχνουν δακρυγόνα και γιατί ηταν σε μια 'ειρηνική' διαδήλωση τα ΜΑΤ.....παραλογισμός στο μεγαλείο του...
Ποια είναι τελικά η δουλειά του μπάτσου,να τις τρώει και να μην κάνει τπτ?Μα μετά δεν υπάρχει αστυνομία λέμε...Οταν πετάς μολότωφ,δεν μπορώ να σε συλλάβω με το να έρθω να σε πιάσω ήρεμα απο το χέρι,και να θέλεις δεν μπορείς..νομίζω απλή λογική.....
Υπήρξαμε όλοι παιδιά,ο καθένας επιλέγη να κάνει την επανάσταση του με τά εφόδια που έχει πάρει απο την οικογένεια του και τα βιώματα αυτής.
Δεν δικαιολόγω για καμία πράξη όμως το να καίω και να σπάω την παρουσία του συναθρώπου μου που μπορεί έυκολα αλλα και πολλή δύσκολα να έχει κάνει.
Εγινε η κηδεια,και μόνο στην μνήμη αυτού του παιδιού,σήμερα δεν έπρεπε να ανοίξει μύτη.
Κρίμα που χάθηκε μια ζωη έτσι....