Πάμε από την αρχή λοιπόν, αφού είναι εύκολα παρεξηγήσιμος ο γραπτός λόγος.
Επειδή σε αντίθεση με όσα γράφονται παρακάτω, διάβασα
πολύ προσεχτικά τα γραφόμενα, έχω κάποιες ερωτήσεις και διευκρινίσεις να κάνω:
Τι σημαίνει;
α) έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συνδεθεί στο PSN?
β) νίκησε στον αγώνα και αποστόμωσε τους άθλιους συμπαίχτες που τόλμησαν να ψηφίσουν ναι;
γ) τίποτα από τα παραπάνω;
Τι σημαίνει το;
α) περισσότερους πόντους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, που δίνει σαν βραβείο την συμμετοχή του νικητή στο πρωτάθλημα της Formula 1 σαν τρίτος οδηγός της Mercedes AMG Petronas;
β) ότι ο χαρτοπαίκτης δεν ξέρει να παίζει πόκερ;
Τι ακριβώς εννοεί με το;
α) το εννοεί πραγματικά;
β) ειρωνεύεται;
Στο προηγούμενο ποστ μου, δεν αναφέρθηκα σε εσένα (όχι ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό με αυτά που έγραφες) αλλά είπα να μην το προσωποποιήσω και να γενικολογήσω, πιθανώς δηκτικά, αλλά συνήθως έτσι γράφω. Τι να κάνουμε; Είμαι μαλάκας. Για αυτόν τον λόγο δε ζήτησα και διευκρινίσεις.
Αλλά μιας και που το έκανες εσύ:
Η κλητική της λέξης "φίλος" είναι "φίλε". Να υποθέσω ότι το εννοείς ειρωνικά;
Προσωπικά τώρα, και για να απαντήσω του περί "δεχτήκαμε να εκκινήσει ο αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος κτλ. κτλ. με 1/4 του γκριντ απουσίες" εγώ όταν μπήκα στο δωμάτιο είχε ξεκινήσει ήδη ψηφοφορία, και μάλιστα αστειεύτηκα μην γνωρίζοντας γιατί ψηφίζαμε ρωτώντας αν αποφασίζαμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως και να έχει, δεν παρατήρησα ότι "λείπουν 2 παίχτες της ίδιας ομάδας" γιατί πολύ απλά δεν θυμάμαι τις ομάδες, με εξαίρεση τη δικιά μου. Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο: Με εξαίρεση τον Μιχάλη (που περίμενα να ψηφίσει όχι, και για αυτό θυμάμαι πως ψήφισε ναι) οι υπόλοιποι που ψηφίσαμε ναι είμαστε οι κουλοί και οι άχρηστοι της διοργάνωσης. Συγγνώμη που υπάρχουμε κιόλας.
Τα "απλώματα και οι μπουγάδες" θέλω να ελπίζω πως έχεις καταλάβει τώρα πια πως δεν αφορούσαν ουδόλως εσένα. Για χάριν ιστορίας, απλά θα αναφέρω πως σε προηγούμενα πρωταθλήματα, όταν τελείωνε ένας αγώνας οι συμμετέχοντες την επόμενη μπαίναμε στο φόρουμ και γράφαμε τις εντυπώσεις μας, κάποια περιστατικά που μπορεί να είχαν ενδιαφέρον, με αυτοσαρκασμό και με φιλικά πειράγματα ο ένας προς τον άλλον. Και κάποιες φορές μπορεί να γράφαμε για κάποιο συμβάν, ή για κάποιο ατόπημα στο οποίο να είχαμε υποπέσει (ουκ ολίγα για τον γράφοντα...) τις περισσότερες φορές με καλή διάθεση. Εδώ αυτό δεν συμβαίνει και ούτε πρόκειται να συμβεί.
Κώστα. Συγχαρητήρια και προσωπικά για την νίκη σου μιας και στο προηγούμενο γραπτό είπα "ειδικά" στον Ηλία. Λίγο αγενές εκ μέρους μου, αλλά δεν το έκανα σκόπιμα, απλά ενθουσιάστηκα με την επίδοση του φίλου μου.
.
Έχεις δίκιο για το θέμα της μνήμης, και εγώ δεν θυμάμαι αν είχες μπει στο δωμάτιο πριν, κατά ή μετά την ψηφοφορία. Οπότε για να το λες εσύ, έτσι θα έγινε υποθέτω, δηλαδή είχαμε ψηφίσει ήδη να γίνει ο αγώνας. Λάθος όλων: Και του Αλέξανδρου που έκανε την ψηφοφορία, και ημών που ψηφίσαμε
αλλά και του μέλους της ομάδας σου που ήταν παρών και δεν επεσήμανε το πρόβλημα (ο οποίος δεν θυμάμαι ποιος είναι, να μην πω ψέμματα). Από την άλλη βέβαια ο Κώστας γράφει πως ήσουν ήδη μέσα όταν μπήκε αυτός στο τέλος. Εγώ, Αλτσχάιμερ.
Το ?:ban: ήταν μια ατυχής επιλογή smiley. Βασικά έψαχνα το ""Ban me please":banplease:, αλλά λίγο η στραβομάρα, λίγο τα αρθριτικά, καταλαβαίνεις τώρα.
Τέλος, δεν θεωρώ πως κάπου δεν έχω δίκιο. Ίσως να ήμουν υπερβολικός στις εκφράσεις μου, αλλά αν διαβάσεις και εσύ τα προηγούμενα σχόλια, θα δεις ότι κάποιες εκφράσεις αφήνουν αρκετά περιθώρια παρεξήγησης, γραπτός λόγος ή όχι. Αν παρόλα αυτά είμαι τόσο ηλίθιος και δεν κατάλαβα καλά τα όσα γράφτηκαν, ζητώ εκ των υστέρων ταπεινά συγγνώμη.
Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι τελευταίο:
Από τα τελευταία 4-5 "πρωταθλήματα" που έχω συμμετάσχει, αυτό είναι το πρώτο που θυμάμαι, να έχουν δοθεί επανεκκινήσεις, και μάλιστα επαναλαμβανόμενες, για παιδιά που είχαν πρόβλημα σύνδεσης! Αυτό, αν μπορεί κάποιος να το "αποκωδικοποιήσει" λέει πολλά από μόνο του.