Τελος και απο 'μενα το παιχνιδι. Προς το τελος εγινε πολυ πιο επικο απο την μετρια (για μενα) αρχη. Κλασσικο ακαταλαβιστικο σεναριο βεβαια :)
Μετα το τελευταιο boss μπορω να κανω οτι μου εχει απομεινει η πρεπει να αρχισω νεο profile?
Printable View
Τελος και απο 'μενα το παιχνιδι. Προς το τελος εγινε πολυ πιο επικο απο την μετρια (για μενα) αρχη. Κλασσικο ακαταλαβιστικο σεναριο βεβαια :)
Μετα το τελευταιο boss μπορω να κανω οτι μου εχει απομεινει η πρεπει να αρχισω νεο profile?
http://www.nowgamer.com/news/2302195...pen_atlus.html
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει demon souls 2
απο κει και περα μονο sequels dark souls 3 να ελπιζεται,οχι οτι εχει και μεγαλη διαφορα βεβαια.Οσο και να λατρευω το Demon Souls,το Dark Souls ειναι μια κλιμακα πιο πανω σε ολα(ισως μονο στο difficulty να υστερει)
Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει demon's souls 2 ...απο την Atlus μιας και το IP ανηκει στην Sony. Δεν ειναι καν στο χερι τους ουτε εχουν την παραμικρη σχεση μιας και στο πρωτο ηταν publisher, το παιχνιδι ηταν ετοιμο απλα ανελαβαν να το διανεμουν. Ουτε θα τους ρωτησει κανεις ουτε εχουν την παραμικρη σχεση με το franchise.
Mε λιγα λογια αν θελει η Sony θα γινει Demon's Souls 2.
To πραμα προχωραει καλα με τον μαγο μου.
ΕσφαξαSpoiler!
ευτυχως αποτι βλεπω τα bonfires ειναι σε κοντινα σημεια.παρακατω να υποθεσω θα τα ψαχνουμε με το κυαλι?
επισης σαν μαγος:Spoiler!
Καλυτερα να βρω το covenant των μαγων να μην μπω σε κανενα ξεκαρφωτο
ε ποιο μποσσ νικησες ρε πες ονομα , περιεγραψε το , ποια κυκλικη αρενα μ λες δε καταλαβα XD
μη το πω και σου ριξω σποιλερ φοβαμαι XD
επισης...covenant μαγων?...lol xaxa πολλα θες ρε...δεν υπαρχει XD
οταν φτασεις στη περιοχη π ειναι ο trainer και αν δεν τον βρεις θα σ πω εγω λολ
α το πιασα XD στην επομενη περιοχη μετα απο εκεινο το boss ειναι...
νομιζω οτι σ ειπε να μπεις στο company of champions, ειναι το covenant που ανεβαζει τη δυσκολια του παιχνιδιου -_-
ναι εκει :)
τελεια περιοχη btw
παντως ρε σεις, δεν θα πω οτι ειναι πιο ευκολο, αλλα το παιχνιδι σου παρεχει πολλες περισσοτερες ευκολιες απο το προηγουμενο παιχνιδι...bonfires καθε 5 μετρα, να μην εχεις το κινδυνο να χασεις ψυχες...το fast travel...για εμενα ακομα και τα bosses ειναι πολυ πιο ευκολα...βεβαια και πολυ περισσοτερα...αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο.
Γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι προσπαθησαν να φτιαξουν ενα παιχνιδι που δεν θα απογοητευσει τους νεοφερμενους...εμενα που παιζω τα ds για το σαδισμο τους, δεν μου πολυαρεσε...βεβαια δεν υπαρχει συγκριση με οτιδηποτε αλλο....
το τερματισα. ποια περιοχη σε δυσκολεψε? ακομα και η nashandra δεν συγκρινεται με αυτο που περασα για να τερματισω το gwyn...
γενικα ειναι πολυ χαζο να βαρας κατι με τοξο και αυτος να καθεται ακινητος ενω συνεχιζεις να το βαρας...
Τελος στις 50 ωρες.Απιστευτη εμπειρια αλλη μια φορα και χαιρομαι που η σειρα διατηρειται σε υψηλα επιπεδα.Αλλη μια φορα τελεια μουσικη στο τελος οπως και στα δυο τελη του demons souls αλλα και του dark souls.
Οσο προχωρουσα τοσο καλυτερα γινοντουσαν τα level αλλα και τα bosses χωρις παντως να υπαρχει ενας ornstein and smough οπως ειπωθηκε.Το τελικο boss δεν μου αρεσε καθολου ομως.
Παιξτε ολοι NG+.Εχει αρκετες αλλαγες που δινουν νεο ενδιαφερον ακομα στο lore του παιχνιδιου.
στο shrine of amana χρησιμοποιησα πολυ το τοξο για τις σπαστικες τυπισες που βαρουσαν απο μακρυα...και το boss πολυ ευκολο
ταπρεπει να φτυσω αιμα για να τα νικησω? πρεπει ναSpoiler!ειμαι και μαγος γαμω το φελεκι μου ποσο να αντεξω σε τοσο κοντινη αποσταση?Spoiler!
οσο χανεις τελικα οι κοντινοτεροι εχθροι στο bonfire χανονται.επισης με την ενργεια τι γινεται?οταν χανω το humanity μου παραμενει ψηλα αλλα μειωνεται σταδιακα?
^^Ναι, πως το καταλαβες μαγος εισαι; :D Oσο χανεις καθε φορα μειωνεται εως και το 50% της συνολικης ενεργειας που εχεις. Πρεπει να χρησιμοποιησεις human effigy για να μπορει να ξαναγεμισει. Υπαρχει και δαχτυλιδι ομως οπου φορωντας το στην μειωνει εως 20% ;)
Επισης θα προτεινα να παρεις και κανενα σπαθι και φορα και καμια πανοπλια για κοντινα που θελει καλο physical attack/defence. Για το spoilerSpoiler!
Το petrify μηπως ξερει κανεις πως επηρεαζεται; Υπαρχει attribute στο Adaptability που ανεβαζει το petrify resistance, δεν το εχω πολυ ανεβασει, παιζει ρολο; Υπαρχει περιπτωση να πετρωσω ξαφνικα :a010bg:
Mπραβο στα παιδια που το τερματισαν, ελπιζω να το τερματισω και εγω καποια στιγμη. Πειτε αν θελετε και με τι class και τι level εισαστε οταν το τερματισατε.
Μαγος με πεταλα!ωραια ξεκαθαριστικαν μερικα πραγματα εκανα και ενα ψαξιμο στο νετ.Εχω τοαλλα πρεπει να θελει αρκετο strength για να το σηκωσω..θα δοκιμασω και το magic weapon εαν κανει δουλεια.το shockwave δεν το εχω εφαρμοσει καπου σωστα για να το δω την πραξη τι κανει...Spoiler!
Και γω με coop προσπαθουσα να τους φαω αλλα ερχοταν ενας πανιβλακας και δεν συνεργαζομασταν σωστα...οποιος μπορει να βοηθησει να τους φαμε ας πει..
επισης τσεκαρετε αυτο.το βρηκα πολυ ενδιαφερον:
Dark Souls 2 Total Lore and Location Breakdown
Εαν ισχυει-αν και δεν το διαβασα ολο γιατι δεν το εχω ολοκληρωσει το παιχνιδι- θα ειναι τρομερη συνδεση με το 1...οσοι το εχετε ολοκληρωσει πειτε μας πως σας φαινεται αυτο το σεναριο
Sorry για το Offtopic. Chrono, οταν μπορέσεις σβήσε κανένα μήνυμα γτ εισαι full..
Ήταν μέχρι να πάρω το Chaos Blade για να καταλάβω πόσο imba είναι αυτό το Katana.
Όσο για τον Gwyn, θυμάμαι να είχα δυσκολευτεί περισσότερο στα τέρατα της πρώτης περιοχής να κάνω parry παρά στον Gwyn lol. Γενικά και τα 3 final bosses στα "Souls" games μου φάνηκαν πολύ εύκολα.
130κάτι level, Thief class, dual wield Katana (Blacksteel & Manslayer), dex-faith build.
Quote:
Patch 1.03 for Dark Souls II is coming for Playstation 3 and Xbox 360! Read the patch note below for more details about the fixes included in.
This update will be released as follow:
For Playstation 3:
April 9th 9:00am JST– Release in Asia (except Japan)
April 11th 9:00am GMT– Release in EMEA and Oceania
April 11th 4:00am EDT– Release in Americas
For Xbox 360:
April 11th 6:00am GMT – Released worldwide
Dark Souls II 1.03 Patch Note:
MULTIPLAYER
-Failing to create Multiplayer session no longer disables use of online items, such as White Soapstone.
-Players now receive a small portion of Humanity after successfully assisting in a Multiplayer session instead of regaining full Humanity.
-Starting boss fight with the Looking Glass Knight while summoning other players no longer cancels the summoning process.
-Fixed an issue that prevented some bloodstains, illusions, and messages from being displayed.
-Fixed an issue where “Unable to participate in Multiplayer Session” could constantly appear.
-Fixed some instances where the portrait of the person you were summoning was different than the actual character.
-You will no longer be able to take off Covenant rings while being summoned.
-Fixed an issue that would cause some summoned players to fall through the ground at Earthen Peak.
GAME MENU / INTERFACE / CONTROLS
-Optimized Start Menu and Bonfire Menu performance.
-Trophy icon for “Holder of the Fort” has been fixed.
-Controller now vibrates when blocking an attack
OTHER FIXES:
-Bug involving Drangleic Castle door not opening has been fixed.
-Fixed an issue that would cause Souls to be lost upon death with the Ring of Life Protection equipped.
-Fixed an issue that caused some players to fall through elevators while using Binoculars and Magic simultaneously.
-Fixed an issue causing some enemies being hit by arrows at long distances receive 0 damage.
-Fixed an issue preventing the Brotherhood of Blood duels from starting properly.
-Added a message for players that displays after entering the coffin in Things Betwixt
-Fixed an issue where all of the items and objects in an area would reset (Without using a Bonfire Ascetic).
-Fixed an issue that didn’t unlock some items from vendors on 2nd and beyond playthrough.
-Fixed an issue causing the requirements for the Brotherhood of Blood Covenant be 50 too high.
-Licia’s conditions for moving have been optimized.
Έφαγα μεγάλο ξενέρωμα στο Shaded Ruins
Spoiler!
απο spellcasting builds τι προτιματε? Sorcery,Hexes η Miracles?
Eγω προτιμησα Sorcery, hexes ειναι το pyromancy?
Ρε guys any tips για το bossσαν μαγος τα εχω βρει σκουρα...Δεν το εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν βολευει?εχει εκει απεξω summoning για βοηθεια?Spoiler!
Και επισης ειχα διαβασει οτι τα gray phantoms που δεν υπηρχαν στα προηγουμενα, ειναι για να βοηθας καποιον να βγαλει ενα κομματι ενος area...λαθος?3 φορες με εχει καλεσει απο μονο του και μου εχουν επιτεθει σαν να εκανα invade σε αλλον ενω δεν εκανα...
Grey spirit ειναι οταν σε κανουν summon στις περιοχες που υπαρχει rat covenant(Pharos,grave of saints).Δεν ειναι για να τους βοηθησεις αλλα για να σε σκοτωσουν(!) και να παρουν rat tail για να ανεβουν στην covenant.Δεν μπορεις να το αποφυγεις αν εισαι online.
Στο boss.Summon νομιζω δεν εχει εκει για καποιο λογο.Spoiler!
Απο μαγεια εγω χρησιμοποιω περισσοτερο hexes.Great resonant soul και resonant soul κυριως.Υπαρχει πιο μετα το Soul Geyser που κανει πολη μεγαλη ζημια στα bosses αλλα θελει 64 INT!Το καλο ειναι οτι υπαρχουν τα spices οπου μπορεις να μειωσεις την ΙΝΤ που χρειαζεται το καθε spell.
σταβρο μαλλον εννοει το vanguard εκει που ειναι μονο ποντικια και πραγματικα με μαγο δε παιζει να βγαινει αυτο...
εδω εχω κολλησει skeleton lords ρε , με μαγο ειναι πιο δυσκολο γαμω...
Με το ιδιο τροπο λογικα θα βγαινει και το Vanguard.Αλλιως πρεπει να ψαξει για εκεινο το ποντικι που εχει μοικανα:P.Μονο οταν το χτυπας αυτο κανεις ζημια στο boss.Εγω τωρα αρχισα το mage build μου παντως απλα με soul vessel ειχα δοκιμασει διαφορα spells.
Nai guys εκει με την μοικανα λεω αλλα μεχρι να βγει μου εχουν πρηξει τα παπακια τα υπολοιπα...Επισης Σταυρο sorcerer εχω φτιαξει, αυτα που μου ειπες δεν ειναι για hexes?Ειμαι ο βασιλιας του Soul Arror εχω ολες τις παραλαγες του...Δεν πιανει και το yearn στα υπολοιπα αλλιως θα ηταν παιχνιδακι...Μαλλον θα αγορασω μπολικες firebombs να τελειωνει το θεμα..
Ισχυει αυτο με το Gray Phantom που ειπες Σταυρο...ας με καλεσει κανενας τωρα θα του ξηγησω τονειρο...
Επισης εχω βρει αυτο το bone staff και του εκανα και μια αναβαθμιση...οποιος θελει παντως να βοηθησει στα Ruin Sentinels να μου πει...σε μια βδομαδα βεβαια γιατι τωρα φευγω ταξιδι...!
https://www.youtube.com/watch?v=cN6GJRVghOo
κλαμα χαχααχχαχ
πανε και τα Ruin Sentinels και τα βρωμοποντικα!ξανα προς την δοξα τραβα-με!
Εχω 3-4 σημεια που μπορω να προχωρησω οποτε δεν πιστευω οτι θα κολλησω καπου τοσο πολυ ακομα...
χθες εψαχνα για τα covenants.Για τους αρχαριους το Way of the Blue φαινεται να ειναι το καλυτερο μιας και οταν σου κανουν invade καλειται αυτοματα ενας απο το covenant και σε βοηθαει να μην σε ξεκανει ο αλλος.βεβαια χθες που μου μπουκαρε ενας μας ξεκανε και τους 2 αλλα τι να κανεις...
Εχετε παρατηρησει δυστροπια στο multi?γενικα δειχνει τους παιχτες να κολλανε και ξαφτικα να βρισκονται μπροστα σου...Σε ελαχιστες περιπτωσεις εχω λάχει ομαλου multi...
χθες βοηθησα και πρωτη φορα!το βγαλαμε το boss ευτυχως..
Επισης για οσους εχουν την αποροια τι κανει το φερετρο που ειναι στην αρχη που το προφυλασσουν 2 trolls διπλα στην παραλια:
μας τρολαρουν πολυ οι δημιουργοι!!!!εριξα πολυ γελιο μολις το διαβασα γιατι μου φαινοτανSpoiler!αρχιζω να νιωθω λες και ειμαι σε ταινια του αλμπδοβαρ!λολ!Spoiler!
Καλα αυτο με την αλλαγη του βιολογικου φυλου το επαθα και γω...και το καταλαβα μετα απο 5 ωρες...
και κανω "τι στο καλο αντρα εφτιαξα? οχι ρε πουστη!" αλλα μετα ελεγα "τι bug ειναι αυτο κοπελα εφτιαξα!" και αρχισα να βριζω παναγιες...
και μετα το εψαξα στο google XD τρολολολ
btw εμενα το μουλτι λειτουργει αψογα , σπανια να εχει τετοια κολληματα...
γκουχ γκουχ σορρυ τπτ το θεμα απλα ειχε πιασει πολυ σκονη XD
Τελος και το 2ο playthrough απο μενα. Αυτη τη φορα ελεγα να παιξω ολα τα boss fights αλλα τελικα μου εμεινε
Spoiler!
Με εβγαζε με μια επιθεση....του εκανα ελαχιστο damage.....i gave up after all
Ps: Καταληγοντας, παρ'οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο, για μενα, δεν ειναι στο επιπεδο των προηγουμενων. Λιγο τα μετρια(πλην καποιων εξαιρεσεων) boss fights, λιγο το οτι ο κοσμος δε φαινοταν τοσο καλα συνδεδεμενος οσο στο ds 1.....γενικα κατι ελλειπε.
Εννοειται οτι το απολαυσα και οτι περιμενω καποιο πιθανο sequel αλλα πιστευω οτι η from software εχει δωσει και πιο καλα δειγματα :)
Επειδη lagαρει like hell υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω την κατασταση?Διαβασα σε κατι σχολια να μην εχω ενεργοποιημενο το cross region play.λετε να παιζει ρολο?
επισης νικησα τονSpoiler!
Κανενα tip για το:pao::pao:Spoiler!
you know what to do.. προσπερασε τους XD
Εγω δε μπορουσα να τους προσπερασω οποτε πηγαινα πολυ σιγα και παρατηρουσα κινησεις μεσα στην ομιχλη...it was EPIC.
Oριακα το περασα το σημειο.Οντως πολυ ωραιο το δασος και πολυ εμπνευσμενη ιδεα...
Το καταστροφικο Lag συνεχιζεται και αποτι κοιταξα στο νετ υπαρχει ενα μικρομεγαλο θεμα.Δεν εχω πτοηθει παντως, ειναι το πρωτο της σειρας που με εχει ιντριγκαρει με τον multi κομματι του και το βρισκω πολυ διασκεδαστικο γιατι εχει ποικιλια.
Mπηκα στο covenant Blue Sentinels και στο Heide's Tower το καταδιασκεδασα!Βοηθησα κοσμο στο boss και 3-4 με τραβηξε σε κοσμους που τους μπουκαρανε phantoms!το κορυφαιο ηταν που κυνηγισα εναν ως την αλλη ακρη και τον ξεπαστρεψα και ερχοταν απο πισω ο τυπος που εσωσα!
Χθες που παρακολουθουσα ενα live session στο twitch λεγανε οτι για το online δεν ισχυει το level αλλα το soul memory.Λεω να μην μαζεψω αλλες ψυχες γιατι μετα δεν θα βρισκω κοσμο.ειμαι lvl 89...και επισης μου φαινεται πλησιαζω προς το τελος...
Ακομα δεν εχω τερματισει το επος...πραγματικα προκειται για επος....εχω φτασει στις 50 ωρες και εχω αφησει 100 πραγματα που δεν εχω κανει...αναρωτιεμαι πως γινεται να φτιαξουν εναν τοσο τεραστιο κοσμο μεσα σε αυτο το διαστημα που τους πηρε και αλλες εταιρειες:
-πετσοκοβουν το παιχνιδι και δινουν day 1 DLCs και αλλα 3 μεχρι να σταματησουν την υποποστηριξη του παιχνιδιου
- δεν δινουν τοσο υλικο στον παιχτη γιατι πραγματικα το παιχνιδι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
Ειναι απτα λιγα παιχνιδια που πιστευω οτι αξιζουν 100% την Day one αγορα...πολυ χαιρομαι που στηριξα και αυτο το souls game...
Χθες επαιζα με ενα φιλο μου και ηρθε μια φιλη μας και κολλησε και αυτη...αρχισε να ρωταει, με συμβουλευε για το τι να κανω ,να προσεχω κτλ!αλλα η πλακα ηταν οταν καλουσα κοσμο για να βγαλουμε boss. Ηταν "συγκινητικο που σε βοηθαει κοσμος και δεν μπορειτε να μιλησετε". Οταν καναμε υποκλιση μεταξυ μας εκει συνταραχτηκε!!!
θα το ξαναπω και θα το λεω.Ειναι το παιχνιδι που χαρακτηριζει την προηγουμενη γενια.Εφερε την ανατροπη με την χρηση του online και εμαθε ξανα τους παιχτες να βγουν απτην λογικη του πιου πιου και να ειναι υπευθυνοι των κινησεων τους, όπως θα άρμοζε σε ενα παιχνιδι που σεβεται τον εαυτο του...
ερωτησεις τωρα:Spoiler!