καλα αυτο θα μαμαει αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηηη.....ετσι και αλλιως οτι και να παρω θα αντεξει το πολυ 4-5 μηνες οποτε δεν λεει...
Printable View
καλα αυτο θα μαμαει αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηηη.....ετσι και αλλιως οτι και να παρω θα αντεξει το πολυ 4-5 μηνες οποτε δεν λεει...
Από το Galaxy το παλιό πάντως είναι σίγουρα καλύτερο το LG και αν σου βγαίνει τα ίδια να το προτιμήσεις. Στην τελική πήγαινε σε ένα κατάστημα να τα δεις και τα δύο από κοντά να δεις αν αξίζει για amoled οθόνη να πάρεις χειρότερο κινητό. Να ξέρεις ότι οι amoled μπορεί να έχουν καλύτερη αντίθεση αλλά καίνε περισσότερη μπαταρία και στον ήλιο δεν βλέπεις τίποτα. Κι εγώ amoled έχω και το καλοκαίρι έξω δεν παλεύεται :D
και τα 2 τα δοκιμασα και ειναι μεγαλη η διαφορα της super amoled... ισως η καλυτερη οθονη σε κινητο που εχω δει...
το LG σε τι ειναι καλυτερο? το galaxy εχει το γνωστο προβληματακι με το λαγκ που ετσι και αλλιως στα σκαλιζοταν για να φτιαχτει και απο οτι εχω δει χτυπαει στα ισια το optimus 2x σε θεμα ταχυτητας... αλλα ακομα και σε ''μαμα'' μορφη οι διαφορες μεταξυ τους ηταν πολυ μικρες
samsung galaxy s2. στα 600 € θα παει η τιμη του πανω κατω, οπως δηλωσε η samsung hellas.
οποτε αρχες μαιου θα το παρω οτι και να γινει. εχω παθει πλακα με αυτο το κινητο.
τα χρηματα τα μαζεψα ηδη. δεν μπορω να περιμενω αλλο!!!
και εγω για το s2 παω αν δεν μου καρφωθει η ιδεα για το evo 3d της htc. και ολα αυτα μεχρι σεπτεμβριο που φημολογείται οτι ερχεται το iphone 5.
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω iphone. Τί μου προτείνετε; Ποιά έκδοση; Θέλω μόνο την συσκευή και όχι νέο συμβόλαιο.
Μάλλον σε λαθος thread κάνεις την ερώτηση. Αλλα τι απάντηση ακριβώς περιμένεις; Το iPhone 4 κυκλοφορεί τώρα. Απο κει και πέρα, η επιλογή είναι ποσά GB θα πάρεις και αν θα περιμένεις τώρα που θα βγει το άσπρο.
Χαχα τώρα το είδα! Πατάτα έκανα!
Η Cosmote πρόκειται να διαθέσει τον προσεχή Μάιο στην ελληνική αγορά το Samsung Galaxy S II, το νέο high end smartphone της κορεάτικης εταιρείας. Η συσκευή λειτουργεί σε περιβάλλον Android 2.3 (Gingerbread) και διαθέτει οθόνη αφής με διαγώνιο 4.3 ιντσών.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, το Samsung Galaxy S II, φέρνει το Μάιο η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.
Το Samsung Galaxy S II, με πάχος μόλις 8.49 χιλιοστά, είναι το πρώτο smartphone της Samsung με διπύρηνο επεξεργαστή για εξαιρετικές επιδόσεις σε multitasking περιβάλλον, με ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ταχύτατη επεξεργασία εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά. Διατίθεται στην έκδοση των 16GB εσωτερική μνήμη. Με λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής 4.3’’ Super AMOLED Plus υψηλής ευκρίνειας, με εκπληκτικά χρώματα, ενώ με την κάμερα 8MP μπορεί κανείς να τραβήξει video υψηλής ποιότητας και να φωτογραφήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Χάρη στις νέες εφαρμογές Hubs της Samsung ο χρήστης μπορεί να οργανώσει όλες του τις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα, να έχει πρόσβαση σε περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία, να «κατεβάσει» τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια και παιχνίδια μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Επίσης, μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του ασύρματα με την τηλεόραση, το Laptop ή το ηχοσύστημα για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου.
Η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της προηγμένα smartphones, που σε συνδυασμό με τα οικονομικά της προγράμματα, απελευθερώνουν τη χρήση του internet διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους. Το Samsung Galaxy S II μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.
Επιτελους ερχεται!
Τιμη γυρω στα 600€
Η Samsung ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο με το Galaxy S II (i9100), καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαΐου ξεκινά η κυκλοφορία του σε πάρα πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο!
http://www.techgear.gr/wp-content/up...official_7.jpg
Όπως και στην περίπτωση του Galaxy S, η κυκλοφορία του θα γίνει ταυτόχρονα σε περισσότερες από 120 χώρες, μέσω 140 παρόχων κινητής τηλεφωνίας, και η Samsung υπολογίζει σε πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων συσκευών για να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου (14 εκατ. από Ιούλιο 2010)!
Αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει μόνο στη Νότιο Κορέα, από όλους τους παρόχους, σε τιμή περίπου €530, ενώ η πρώτη Ευρωπαϊκή τιμή που έχει καταγραφεί είναι από το Amazon.de €575. Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, θα κυκλοφορήσει από την COSMOTE μέσα στο Μάιο.
http://www.techgear.gr/samsung-galax...y-monday-19859
H Htc έβγαλε στον ''αέρα'' αναβάθμιση λογισμικού...
Έβγαλε αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbread για Desire HD και Incredible...
Εγω εχω το Χ10 και λεω να το αλαξω με το Xplay η το Arc αλλα σαν gamer που ειμαι λεω για το Xplay τη λετε ?
Κοιτα.απο θεμα επεξεργαστη,firmware και λοιπα ειναι πολυ σωστο κινητο..
Ειναι λιγο γκουμουτσακι ομως λογω του slide..απο την αλλη αν πας στο Arc,για μενα πας στο πιο ομορφο κινητο που κυκλοφορει..
δυσκολη αποφαδη αλλα αφου εισαι gamer πηγαινε στο play..αλλα μην περιμενεις να δεις γραφικα psp.
Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..
Το ίδιο έχουμε,όχι δεν βγάζει κατι εκτός και αν το έχεις ρυθμίσει να κάνει αυτόματα ελέγχους (που όπως καταλαβαίνω δεν έχεις κάνει). Πρέπει λοιπόν να πας menu>ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>ενημερωσεις λογισμικου
μολις μου εβγαλε την διαθεσιμη αναβαθμιση σε 2.3....δεν ζητουσα καλυτερα τα νουμερα του τζοκερ???
τωρα γινεται η αναβαθμιση...
μπλεχτειτε λιγο με custom roms και kernels για να μην καθεστε να περιμενετε ποτε θα της καβ***σει της μαμας εταιριας να βγαλει την αναβαθμιση...
Εχω το android κινητο Motorola defy.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με custom roms αλλα ειχα ενα htc magic με Cyanogen και πολυ θα το θελα και στο νεο μου κινητο...Αν μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποιο οδηγο...