εχει προσεξει κανεις, οτι τωρα τελευταια, οι τιτλοι εχουν μονο 1 χρυσο τροπαιο? το προσεξα σε 3 τιτλους, uncharted 3, batman arkham city και assassin revelations
Printable View
εχει προσεξει κανεις, οτι τωρα τελευταια, οι τιτλοι εχουν μονο 1 χρυσο τροπαιο? το προσεξα σε 3 τιτλους, uncharted 3, batman arkham city και assassin revelations
Το πρόσεξα και εγώ αυτό που λες , αλλά δεν αλλάζει κάτι..Οι συνολικοί πόντοι που δίνονται από κάθε παιχνίδι παραμένουν ίδιοι..Για παράδειγμα στο Uncharted 3, οι πόντοι στο σύνολο είναι 43χ15= 645, στα silver 10χ30=300, το gold είναι 90 και το platinum 180 πόντους..στο σύνολο είναι 1215..Ο μέσος όρος αν θυμάμαι καλά για ένα παιχνίδι ειναι στους 1230, οπότε δεν υπάρχει αλλαγή ουσιαστική εκτός από το ότι παίρνεις λιγότερα gold..Αλλά το λέβελ σου ανεβαίνει το ίδιο..
Όπως τα λέει ο Σταύρος είναι. Αν και έχω προσέξει και εγώ τον τελευταίο καιρό οτι πολύ σπάνια τα παιχνίδια έχουν πλέον τους full 1230... Και δεν ξέρω και γιατί το κάνουν αυτό γμτ :(
για να ανεβαινουν πιο δυσκολα οι ποντοι και τα levels ισως. αφου αναγκαστικαν να ελευθερωσουν το level κ ανω των 50.
πολύ πρωτότυπο και σημαντικό παιχνίδι
σόρρυ όμως, όσο καλό και να είναι ένα παιχνίδι, το να κυνηγάς "πλατίνες" μου φαίνεται απίστευτα τρομερά αποκαρδιωτικά άσκοπο
Γιατί, το αντίθετο θα έλεγα, ανάλογα με τα trophies του κάθε τίτλου, ακόμη και αν δεν είσαι "τροπαιοφάγος", σε ωθούν να ξεκοκαλίσεις ένα παιχνίδι - που σου αρέσει λιγότερο ή περισσότερο - όσο δεν πάει (αρκεί να έχει γίνει καλή δουλειά στα trophies όπως είπα).
Ο καθένας μπορεί να το βλέπει όπως θέλει.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει να ξεκοκαλιζω τα παιχνίδια, κ το έκανα κ πολύ πριν δημιουργηθεί αυτό που λέγετε trophy/achievement.
Στα RPGs έκανα πάντα όλα τα sidequests, έψαχνα όλα τα σεντουκια, έψαχνα όλα τα Easter eggs κτλ. Στα gta έκανα πάντα 100% τα πάντα. Τα trophies μου δεινουν την δυνατότητα να «μετρησω» αυτό που μου αρέσει, μου δεινουν τρόπους να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με τα games, πολλές φορές μου προσφέρουν ένα δυνατό challenge κ extra ικανοποίηση από ένα παιχνίδι γιατί το πήγα ένα βήμα ακόμα παραπέρα κτλ.
Ειδικά οι πλατινες σε δυσκολα παιχνίδια όπως το mirrors edge είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.
Σίγουρα τα τροπαια όμως δεν είναι για όλους....
Θα συμφωνούσα απόλυτα, αν δεν ήξερα τι ζητάν τα trophies. Ειδικά στα RPGs και εγώ πάντα κυνηγούσα το παραμικρό. Αλλά το να πάρεις κάθε όπλο και να το φουλάρεις δεν το βλέπω σαν ουσιαστικό κατόρθωμα, δεν έχει νόημα σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται πως σε αφήνει να παίξεις με το δικό σου στυλ να σου λέει παίξε και με τα όπλα που δεν σου ταιριάζουν. Παράδειγμα στο FFXIII που ανέφερες, έβγαλα όλα τα hunts με 5 αστέρια, αυτό ήταν για μένα το 100% που είχε να δώσει το παιχνίδι, να φουλάρω τα πάντα χωρίς στόχο όπως και στο Demon's Souls απλά δεν το βλέπω σαν κατόρθωμα. Πιο πολύ με τραβάει το report στο τέλος κάθε act του MGS4, να βελτιώσω τους χρόνους κτλ από το να κάνω, λέω παράδειγμα, 50,000 βήματα.
Ίσως να είμαι άδικος γιατί έχω δει trophies να σε οδηγούν σε κάτι ενδιαφέρον, όπως να κάνεις πολλά stunts στο infamous, αλλα γενικά, για μένα τα trophies είναι...
Αν και βγαίνουμε off topic εντελώς στο FF δεν χρειάζεται να fullάρεις τα πάντα (ούτε στο DS)... Απλά να αποκτήσεις όλα τα όπλα, αλλά θα συμφωνήσω ότι ακόμα και αυτό είναι λίγο pointless...
Όντως υπάρχουν pointless τρόπαια αλλά δεν μπορείς να τα κρίνεις όλα από αυτά...
Αν θέλεις συνέχεια στην συγκεκριμένη συζήτηση γράψε εδώ...
Αύριο βράδυ θα μεταφέρω και τα συγκεκριμένα άκυρα μηνύματα στο ίδιο thread....
Το αστείο είναι πως κάθε τέτοια συζήτηση καταλήγει στο να με ρωτάει ο άλλος "έλα πες την αλήθεια, δεν έχεις πολλά trophies !" και το θέμα είναι πως μιας και πήρα το PS3 σχετικά αργά, επικεντρώνομαι σε πολλά παλιά παιχνίδια που δεν έχουν καν trophies !
Και με μένα αυτό ισχύει :P
Παρατηρησα το εξης περιεργο με τα trophies του uncharted 1: ενω ειμαι στο 60% του game,δεν εχω κερδισει κανενα trophie. Κοιταξα τις προυποθεσεις για το καθενα,και διαπιστωσα οτι θα επρεπε να εχω παρει καποια.
Πως γινετε αυτο; Εχει συμβει σε αλλον;
Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν εβαλα πρωτη φορα το game πριν απο 3-4 μερες,μου εβγαλε να κανω update στο game,εγω πατησα cancel καταλαθος,αλλα το game ξεκινησε κανονικα. Αρα δεν εδωσα σημασια και εγω και συνεχισα.
Τι να φταιει;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
επρεπε να κανεις το update.
στην αρχη το game δεν ειχε τροπαια. μετα τα προσθεσαν με καποιο update που εβγαλαν. κ εγω ετσι την ειχα παστησει.
κανε το update κ ξεκινα απο την αρχη παλι.
Τουλάχιστον κάνε το update μπας και σου ξεκλειδώσει από εδώ και πέρα κάποια τρόπαια... το παιχνίδι είναι πολύ καλό, το είχα τερματίσει πριν περάσω το update και το ξανάπαιξα και μετά. Προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου μέτριο, ενώ με τα updates έχουν βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό και κάποια θεματάκια που είχε, πάντως στέκεται πολύ καλά μέχρι και σήμερα απέναντι σε άλλα παρόμοιου είδους παιχνίδια.
εγω παντως θα το ξαναρχισω για να παρω την πλατινα. 11 μου εχουν μεινει κ ειχα βρει ολους τους θυσαυρους.
μια ερωτησούλα ψιλο-σχετική με τα τρόπαια , για αυτό και ποστάρω εδω ,
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσω ένα ps vita ,
απ'οτι είδα και τα παιχνίδια του ps vita υποστηρίζουν trophies , προφανώς και θα κάνεις πάλι sign in στο psn με ένα user name ,
σε αφήνει να κάνεις με το ίδιο που έχεις στο ps3 ?
τα όποια τρόπαια κερδίζεις θα προστεθούν στο σύνολο των τροπαίων που ήδη έχεις απο παιχνίδια του ps3 ?
^^ tnx Σταύρο , ωραία λοιπόν ,
κοίτα αν στο ps3 υπάρχει και η δυνατότητα στο trophy list σου να βλεπεις και αυτά του vita , θα είναι καλή φάση ,
Υ.Γ. το wheelman ξεκίνησες ρε θηρίο ? το έχω και εγώ αλλά δεν το αγγίζω ακόμα , ψιλο παλουκάκι πρέπει να είναι ε ?:frusty: