Mακάρι να προλάβεις και να μην σε προλάβει κανένας κομπλεξικός φασιστο-Ράμπο της ΕΛ.ΑΣ που στις βρισιές ή έστω στις πέτρες απαντάει με πιστόλι.
Printable View
:confused:
Δεν ξέρεις πόσο πολύ θα αλλάξεις γνώμη όταν με το καλό κάνεις παιδί.....τότε θα καταλάβεις ότι αυτό το "κωλόπαιδο" που δεν κατάφερες να του δείξεις τον σωστό (για εσένα) δρόμο έχει δικαίωμα στην ζωή ακόμα και όταν κάνει αυτά τα άσχημα που κάνει.....πρέπει να τιμωρηθεί όχι να δολοφονηθεί από έναν κομπλεξικό που δεν ξέρει πότε τραβάνε πιστόλι.
Sorry βρε συ Top, αλλά οι πέτρες και οι βρισιές στον αστυνομικό δεν είναι και κανα τρομερό έγκλημα. Στην Ελλάδα η θανατική ποινή είναι απαγορευμένη για εγκλήματα πολύ πολύ χειρότερα. Δηλαδή κάτι Εφραίμηδες και κάτι τέτοιους τι πρέπει να τους κάνουν; Απαγχωνισμό στο Σύνταγμα;
Όπως δεν θα πυροβολούσες κι εσύ (ελπίζω δηλαδή) το όποιο τσογλάνι σου πετάξει πέτρα στο δρόμο και σε βρίσει, έτσι δεν θα έπρεπε και ο αστυνομικός. Γιατί και το παιδί κι εσύ και ο αστυνομικός το ίδιο δικαίωμα έχουμε στη ζωή. Όλα τα άλλα ας τα κρίνει η δικαιοσύνη. Αλίμονο δα αν δωθεί και το δικαίωμα στον κάθε πειναλέο που πέρασε στη σχολή Αστυνομικών για να έχει θέση δημοσίου στα σίγουρα, να μπορεί να σκοτώνει κόσμο γιατί τον είπαν "καμπούρη"!
Δεν φταιει ο αστυνομικος που πυροβολησε.Φταινε οι ανθρωποι που τον εχουν αφησει να κανει αυτην την δουλεια.
Οπλο δεν τραβας παρα μοναχα εαν απειλειται θανασιμα η ζωη σου.Το χειροτερο τσογλανι του κοσμου να ειναι δεν το πυροβολεις.Το σπας στο ξυλο ναι , και να του ριξω και εγω μερικες.Αλλα οχι οπλο.
Αλλιως εγω καθημερινα στον δρομο θα επρεπε να ειχα ενα RPG και να ριχνω εξω απο καθε σχολιο που περναω και βλεπω τσογλαναραδες.
+1
Βεβαίως και δεν έπρεπε να πυροβολήσει και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, αλλά τί σχέση έχει αυτό με τους αληταράδες που σπάνε, καίνε, και ενίοτε κλέβουν από τα καταστήματα που ρημάζουν?
Εαν άκουσα σωστά νομίζω οτι συνέλλαβαν έξι-επτά απ' αυτούς οι οποίοι όμως δεν θα
τιμωρηθούν γιατί θα προστρέξουν να τους γλιτώσουν οι άμοιρες μανάδες τους, οριόμενες
οτι τα παιδιά τους είναι θύματα και οι διάφοροι Αλαβάνοι, υπερασπιστές των αδυνάτων και του άσυλου του Πολυτεχνείου (άλλη μ@λ@κία αυτή)...
μιλαμε για ενα ΠΑΙΔΙ...οτι και να κανει,δεν τραβας οπλο και το καθαριζεις...
πωπω τι αρχιδι@ είναι οι μπάτσοι...
σήμερα στην πορεία πάντως ήταν σαν μ***** κλαμένα !
ACAB
ειμαστε η μονη χωρα οπου οι αναρχικοι βρισκουν το δικιο τους...ναι δεν συμφωνω με το θανατο του παιδιου (ας το εκανε μαυρο στο ξυλο και ας το συλλαμβανε μετα) αλλα οχι και να γινουν ολα τα κωλοπαιδα ηρωες...ολα τα παιδια ολως τυχαιως περνανε απο εκει...ξυλο θελουν ολοι που σπανε την περιουσια του απλου πολιτη...ξυλο και μετα συλληψη, διοτι δεν καταλαβαινουν αλλιως...διοτι στους ανθρωπους συμπεριφερεσαι σαν ανθρωπος και στα ζωα σαν ζωα...αλλα σε ενα μπουρδελο που επικρατει αναρχια τι περιμενεις....
κριμα και παλι κριμα απο ολες τις αποψεις μα πιο πολυ λυπαμαι για τον καθε γονιο που δεν εχει μαθει στα παιδια του να ναι ανθρωποι και να καταλαβουν τι ειναι σωστο και τι οχι σε αυτην την χωρα...αλλα για ολα τα ΜΑΤ μας φταινε....ας γινονταν αυτα στο εξωτερικο και θα βλεπαμε τι θα απογινονταν ολοι αυτοι οι αληταραδες...
P.S...επειδη πολλοι μπορει να μου την "πεσουν" (δεν τους κατηγορω ειναι οπως το δει κανεις...εγω απο αυτα που ακουσα και διαβασα αυτα καταλαβα)ναι θα επρεπε να υπαρχουν σωστοτερα κριτηρια στο να γινει καποιος αστυνομικος, αλλα ας τους αφησουμε μια φορα να κανουν και τη δουλεια τους...
και νεο P.S...Topgunz συμφωνω μαζι σου σε ολα εκτος απο αυτο με το headshot...ενταξει ειπαμε αλλα οχι και ετσι...:p...αλλα ξυλο θελουν πολυ...
Πραγματικα διαβασα τα παραπανω και μου σηκωθηκε η τριχα. Πραγματικα σεβομαι την αποψη σου, αλλα διεπεται απο νοοτροπια που δε θα χαρακτηρισω για να μην σε προσβαλλω και σε εκθεσω (αν και τα καταφερνεις μια χαρα και μονος σου).
Ακριβως: στυγνος δολοφονος. Αυτος που, χωρις κανενα ενδοιασμο, σηκωσε το οπλο και πηρε την ζωη ενος παιδιου. Ετσι απλα.... Εσυ αυτο θεωρεις οτι ειναι το καθηκον του (οπως αναφερεις)? Να σκοτωνει το καθε ΠΑΙΔΙ που τον προκαλεσε λεκτικα? Και οτι επρεπε να το πραξει για να μην τον "σουρνει ο καθε δημοσιογραφισκος"? "Ακους" τι λες? Τα σκεφθηκες πριν τα γραψεις? Μπορω να σου μιλησω για πολλα μιασματα της ανθρωπινης φυλης. Να εισαι σιγουρος πως ο προχθεσινος πιτσιρικας δεν ηταν ενα απο αυτα. Αλλα μαλλον δεν εχει νοημα για εσενα να σου λεω κατι τετοιο. Εσυ με "ενα headshot" καθαριζεις. Μονο να σου πω κατι. Η πραγματικη ζωη δεν ειναι videogame. Ο,τι σκοτωνεις, μενει σκοτωμενο. Δεν ξαναζει μετα. Και μετα πως ζεις με κατι τετοιο στη συνειδηση σου? Οι ακραιες αποψεις σου περι εχθρων του κρατους κλπ, μου θυμιζουν καταστασεις αλλοτινες.
Θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω την αποψη σου περι "διαχωρισμου αναμεσα στο δικαιωμα και στο εγκλημα." Και, οπως πολυ σωστα ειπε ο Νικος παραπανω, θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσες, αν προλαβαινε καποιος αλλος να κανει κιμα τη μουρη του δικου σου παιδιου, αντι για εσενα. Και μαλιστα, ανευ λογου....
Από τις φωτογραφίες του παιδιού δεν μου φάνηκε για "κωλόπαιδο" ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.Αλλά και έτσι να ήταν,η δουλειά της αστυνομίας είναι η καταστολή και όχι η τιμωρία.
Αν ένοιωσε απειλή από ένα παιδί,έστω και "κωλόπαιδο"/πλην όμως άοπλο ανεκπαίδευτο και αμούστακο τότε τί να πω...δεν μπορώ να φανταστώ πόσα βρακάκια θα λέρωνε στην περίπτωση που αντί του Αλέξανδρου αντιμετώπιζε τον Σορίν Ματέι.Αλλά τότε ΟΛΟΙ τους έκαναν τάχα μου πως δεν τον έβλεπαν και τους ξέφυγε,με τα δυσάρεστα επακόλουθα.
Τέλος,Top διαφωνώ με το παραπάνω ποστ σου.Οκ,απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά θέλω να μου πεις κάτι.Αυτός ο αστυνομικός νιώθεις πως έκανε καλά την δουλειά του;Και μην βάζεις μαζί την δολοφονία του μικρού Αλέξανδρου με τα επεισόδια από τους αναρχικούς.Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Μα καμία.Εδώ αυτοί βρήκαν την ευκαιρία να σπάσουν και να λεηλατήσουν μαγαζιά πριν μερικά καρναβάλια στην Πάτρα,αυτό το γεγονός θα τους ξέφευγε;
Top να σου θέσω με απλά λόγια την άποψη μου για το Post σου:
Λες επικού βεληνεκούς μαλακίες...
Το ότι σήκωσε όπλο σε 15 χρονών παιδί τον κάνει και δολοφόνο και στυγερό εγκληματία...
Λες ότι ίσως σκέφτηκε την οικογένεια του και το μέλλον του όταν σήκωσε το όπλο. Αυτά τα σκέφτηκε όταν πήγε μαζί με το κολλητάρι του να πουλήσουν μαγκιά σε ένα τσούρμο 40 αναρχικών/αντιεξουσιαστών/κουκουλοφόρων;
Και τέλος, από που και ως που βδέλυγμα; Ήξερες και από χτες το συγκεκριμένο παιδί, ή τον τύπο από την Κύπρο (που αναφέρθηκε;); Σκέφτηκες το παραμικρό ενδεχόμενο πως το παιδί ήταν στο club μαζί με την παρέα του; (hearsay)
Τέλος δεν ήξερα ότι είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα... Εγώ κάποιον Ευφραίμ και κάποιον Βγενόπουλο βλέπω να ελέγχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, με το υποτιθέμενο Υπουργικό Συμβούλιο να χάσκει ανελέητα...
autos itan o souper pappous........... treli istoria arkei na min vrethei mprosta sou!
Εγω εξεφρασα παραπανω την αποψη μου για το τραγικο συμβαν με το παιδι και καταδικασα την πραξη του αστυνομικου.
Ομως ταυτοχρονα παιδια εγω νιωθω την αναγκη να εκφρασω ταυτοχρονα την αηδια μου και την ντροπη μου , οχι μονο ως Ελληνας ... αλλα κυριως ως ανθρωπος.
Αυτα που συμβαινουν αυτη τη στιγμη στην χωρα μας ειναι ΑΙΣΧΡΑ.Ειναι η καταντια του πολιτισμου , το αποτελεσμα του μονιμου επιχειρηματος που κουβαλαει ο Ελληνας σε καθε debate "εμεις πριν 2500 χρονια ανακαλυψαμε την δημοκρατια και τον πολιτισμο".
Ναι κυριες και κυριοι , αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδας , του Ελληνα και εν τελει του ανθρωπινου πλασματος.Το μονο που εχουμε κανει ως νεοελληνες ειναι να καυχιομαστε αυτα που εκαναν οι προγονοι μας πριν 2500 χρονια...και εγω ρωτω:
και τι κανει ακριβως ο Ελληνας του σημερα?
Απαντηση: Πυροβολαει 15αχρονα αυτος που υποτιθεται οτι διαφυλασσει την δημοκρατια , και ολοι οι υπολοιποι αποφασιζουν να φορεσουν μια κουκουλα , και να πανε να σπασουν και να καψουν το μαγαζακι και την περιουσια ανθρωπων που δεν φταινε σε τιποτα , δεν σεβονται τον μοχθο τους και με την σειρα τους , τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ.
Αυτες τις μερες εχασε την ζωη του οχι μονο ο Αλεξης , αλλα και πολλοι ανθρωποι πεθαναν ψυχικα , γιατι οταν εισαι 50-60 χρονων , και εχεις και μια οικογενεια να θρεψεις και ερχεται ο αλλος και στα κανει ολα σταχτη (ποσο μαλλον αυτην την περιοδο της οικονομικης κρισης) τι κανεις μετα?Δεν πεθαινεις και εσυ?Χριστουγεννιατικα?
Ολοι αυτοι οι μαγκες που πανε και τα σπανε νομιζετε οτι ταχατες μου ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για τον Αλεξη?Στα αρχιδια τους (συγνωμη που το λεω ετσι) τον εχουν γραμμενο τον Αλεξη.Το μονο που ψαχνουν ειναι μια αφορμη για να τα κανουν μπαχαλο...
Ολοι αυτοι οι μαγκες που δεν εχουν τα αρχιδια να κανουν τα επισοδεια και τις ζημιες τους χωρις να δειχνουν το προσωπο τους.Οι δηθεν "ρεμπελοι" ψευτομαγκιτες νεοελληνες που κρυβονται πισω απο την κουκουλα και την "δημοκρατια"...
Που νοιαζονται για τον Αλεξη.... ναι στεναχωρηθηκαν πολυ...τοσο πολυ που τα καθικια εσπασαν το καταστημα του Γερμανου για να κλεψουν κινητα και Λαπτοπ...
Αυτος εισαι μ***κα μαγκα... ο μαγκας του κλεμενου Sony Ericsson και του laptop στο ονομα του Αλεξη...
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Edit: συγνωμη για το υφος , αλλα πραγματικα αηδιασα με αυτα που βλεπω...και ολο και περισσοτερο σιχαινομαι το ανθρωπινο ειδος...
συμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα δεν γινεται ενα γεγονος να στιγματιζει ενα ολοκληρο σωμα (εδω η αστυνομια)διοτι ξερω πολλους αστυνομικους και ΜΑΤατζιδες οι οποιοι ειναι απο τους πιο σωστους ανθρωπους που εχω γνωρισει...και επειδη την στιγματιζει και αυτο το κανουν τα καναλια με τον καλυτερο τροπο δεν μπορει τωρα η αστυνομια να κανει τπτ με ολα τα κωλοπαιδα που τα σπανε και εχουν τον καθε ελληναρα που το παιζει ψευτομαγκας και τους κραζει ολους...ειδα πριν λιγο στον αλφα, ενας διαδηλωτης/αναρχικος/ουτε αυτος ξερει τι ειναι...πηγε πλακωσε αστυνομικο, και ηρθε ο συναδελφος του και του εριξε με το κλομπ κανα δυο και τρεξανε ολοι οι δημοσιογραφοι και κραζανε το ματ που τολμησε να βοηθησει τον συναδελφο του...το αποτελεσμα? την ξεφυγε ο αλλος, και εχεις και την μπακοδημου να λεει : τι τον βαρουσε? κινδυνευε η ζωη του? ναι μωρη θα κατσει σαν λαλακας να τις τρωει επειδη ο αλλος ειναι ανωμαλος...ρε ουστττττττ
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με Valkyre και gavrosdr. Πραγματικα ειμαστε εντελως βαρβαρος και λουφαδορος λαος τελειως. Τι να πω...
+ρεπ και στον Topgunz
kratos mpourdelo eimaste se olla.ti na grapso ? axristos o mpatsos .....oxi agiopaido to ''paidaki''!xavalediarides oi'' ejagriomenoi''.axristoi oi upeythinoi sto pos prepei na diaxiristeis mi tetoia krisi!
loipame ta orfana tou mpatsou,tous goneis tou paidiou,aytous pou xasane periousies,aytous pou tha xasoun tin douleia tous logo ton zimion!
ma pio polli loipame olous emas pou eimaste strimogmenoi sta sxoinia ki trome tis grothies apo pantou!
eglovizmenoi xronia tora me politikous ''parasita'' ''kareklokentaurous'' ki aneuthinous.
me mia koinonia megalomeni sti diafthora tin anithikotita kai ton trampoukizmou tou dinatou!
loipame ..makari na eixa ton kathe enan apo sas na tou ejigiso poso adios niotho pia gia tin patrida mou ki giati!
kai min nomizete oti den exo meridio ki ego .... opos ki eseis se ayti tin parodia pou leme ayta ta xronia ''PATRIDA MOU''
exo ki paraexo....... exeis ki paraexeis ..........oso de kano-kaneis kati gia na jefigoume apo ayto to sinothileuma pou mas perivalei!
megali sizitisi apoires skepseis.........pou den epitrepete na fraftoun apo to aima enos paidiou.
Λοιπον......
Ο τυπος εφυγε και γυρισε πισω να βγαλει οπλο σε 15χρονο παιδι που τον εβρισε και λεμε οτι ΔΕΝ ειναι δολοφονος; ΦΥΣΙΚΑ και ειναι. Και ελπιζω να του επιβληθει η ανωτερη των ποινων. Κατι που δεν νομιζω να γινει. Παραδειγματα πολλα.
Και στο κατω κατω αν σε βριζει ασε το οπλο κατω και πηγαινε πιαστον. Με τα χερια οχι με το οπλο. Μαγκα της κακιας ωρας.......Ουστ.
Αναφερομαι και γραφω μονο για το περιστατικο αυτο. Αυτοι που καινε και λεηλατουν περιουσιες απλων ανθρωπων ειναι μια απο τα ιδια.