Εγώ κλασσικά, βαριέμαι...:D
Αλλά υποστηρίζω την διαμαρτυρία σας, παρόλο που δεν ξερω τι ακριβώς έγινε :P :P
Printable View
Εγώ κλασσικά, βαριέμαι...:D
Αλλά υποστηρίζω την διαμαρτυρία σας, παρόλο που δεν ξερω τι ακριβώς έγινε :P :P
Μηπως το κουραζουμε αρκετα το ολο θεμα?Αφηστε το να παει στην ευχη του θεου.Παει εγινε,δεν αλλαζει κατι τωρα.
Σε 8 ωρες απο τωρα το ban θα γινει lift...
Μη το κουραζουμε το θεμα παιδια...
Αν ειναι πηγαιντε και σε καμια διαδήλωση του "Π.Α.Μ.Ε" να σας βγει το άχτι...
Kαλημέρα μοντεράτορες... Έχω παρατηρήσει πως μερικά posts μου (2-3) απο συγκεκριμένα threads έχουν σβηστεί τελευταία. Επειδή προσέχω πολύ το πως εκφράζομαι, μου δημιουργήθηκε το εύλογο "γιατί;". Στο ένα απο αυτά κανω παρατήρηση (και πάλι με προσεγμένα λόγια) σε κάποιον που με προσέβαλε με συγκεκριμένο post του που υπάρχει ακόμα. Ο τύπος αυτός μπορώ να πω πως εκτός του ότι σπανίως γράφει ελληνικά και δεν καταλαβαίνεις ούτε τότε τι λέει, συνεχώς έχει μια επιθετική συμπεριφορά σε όλους. Δε νομίζω να έχει πάει για "ban-άκι" ποτέ αυτός. Ούτε να έχει σβηστεί κάποιο post του...
Mα αυτά δεν τα έγραψα για να τιμωρηθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο (αν και σίγουρα μια γερή προειδοποίηση του αρμόζει). Απλά απόρισα που πλέον δεν υπάρχει το ποστ μου...
Ουφ ωραία. Αφού θα γίνει lift το ban εγώ αλλάζω αυτή την αηδία του Marx από avatar. Άντε αγωνιστήκαμε, πίσω στο καπιταλισμό. Οχοχοχο :giggle:
πρωτα απο ολα θα ηθελα να ευχαριστήσω τα παιδια που με το τροπο τους εδειξαν οχι οτι ηταν με το μερος μου(δεν εκανα κατι στην ουσια,και με αυτο που εγινε δεν τους τιμα να λενε οτι ειναι με το μερος μου)αλλα δεν παλευεται αλλο η κατασταση με τα trolls...Δεν γινεται ορισμενοι να κανουν register στο φορουμ,και να ανοιγουν θεματα μονο και μονο για να μας την πουν και να μας ειρωνευτουν...Ειδικα μετα την Ε3 δεν τους προλαβαινουμε....
Το παιδι στο οποιο αναφερθηκα ετσι για,μενα τουλαχιστον εχει ενα πολυ αστειο username, ετσι και εγω το σατιρισα(δεν νομιζω να ειχα δωσει προηγουμένως καποιο δικαιωμα ωστε να νομιζουν οτι αναφερθηκα σε προσωπικο επιπεδο).... Ισως νομιζετε οτι ειναι μια φτηνη δικαιολγια,πλεον δεν εχω να σωσω τιποτα,αυτο που ηταν να παθω το επαθα....
Ειπα σε πολλους μεσω msn οτι αν ημουν admin(σε λιγο καιρο θα γινει και αυτο) η mod θα εκανα ακριβως την ιδια κινηση,βεβαια οχι μονο σε ενα ατομο(και οποιος καταλαβε καταλαβε...)
Τωρα που το ξαναβλεπω το ποστ μου το βλεπω και εγω βαρυ,βαρυ ομως για καποιον που δεν με ξερει...
Τελος να πω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα στο φορουμ....
Υ.Γ.1. Ειμαι τοσο ατυχος που εφαγα 2 μερες ban,και της 2 μερες ηταν ορθιο το forum...:frog:
Υ.Γ.2. Slay εσυ διαλεξες το τελος να ειναι συντομο...:rofl:
Υ.Γ.3. modecris μου ελειψες, τι κανεις???
Υ.Γ.4. Αποστολη, το Π.Α.Μ.Ε. καλοκαιριατικα δεν κανει πορειες,μετα θα κανουν που θα γυρισει ο Χατζηνικολαου....
Και τελος, ευχαριστω ολα τα παιδια που απο την πρωτη μερα συνομιλούσαμε μεσω msn...
Δεν κανει το Π.Α.Μ.Ε πορειες;;; Για ελα εξω απο τη δουλεια μου να δεις τι γινεται καθημερινα :p
αντε καλωσηρθες και παλι:p (φτου γ@μωτο και ηθελα να φτιαξω και ενα thread "Tasioskis Returns"):fryingpan:
:welcome::welcome::welcome::welcome:
.............back............
Καλά εγώ χαμπάρι δεν πήρα λολ και πάνω που θα άρχιζα να κράζω κόσμο γιατί έχοντας συνηθίσει τα avatars σας μπερδευόμουν και νόμιζα ότι postαρε συνέχεια ο tasio :).
Το Π.Α.Μ.Ε δεν κάθεται ποτέ ρε tasio τι είναι αυτά που λες :/. Δεν ξέρω γιατί έφαγες ban αλλά αυτό που είπες αξίζει BAN διάρκειας ενός μήνα :> στο οποίο διάστημα δε υποχρεούσαι να μελετήσεις εξονυχιστικά τα άπαντα του Μπακούνιν. :welcome: BACK συντάλκα, ακερσεκόμη, απολλώνιε, μουσιγέτωρ, τελέστωρ, αηγεννέτη, μουσιγέτη TASIO :D (έβλεπα λιακό δεν φταίω)
Καλά ρε σείς site leaders. Γειώσατε το πιο (κατά την γνώμη μου) ευφυές μέλος σας. Έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει σαν κατεργασμένο διαμάντι μέσα στις λάσπες και τα $κατά.Αυτόν που έχει γίνει αιτία να ανοίγουμε καθημερινά την σελίδα σας για να τον διαβάζουμε. Εκείνον που δεν μας έχει αφήσει rep για rep. Ντροπή και όνειδος.Απαιτώ να μου αλλάξετε τώρα το username μου σε Μoderhator.:welcome: back σύντροφε
Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου:bowdown::bowdown::bowdown:. Μπακούνιν ο μέγιστος άντρας
Μου παραχώρησες το "ΥΓ3" και σε ευχαριστώ πολύ γι`αυτό... θα το προτιμούσα όμως ως "PS3" :frog:
Αφού τελείωσαν τα μπάνια όλα είναι καλύτερα,αν εξαιρέσεις βέβαια αυτόν τον μουσάτο που έχω για avatar,κατάλοιπο της άτυπης αντίθεσης προς το κατεστημένο και θέλοντας να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου προτού υιοθετήσουμε μια μηχανιστική αντίληψη για τις κρίσεις,κάτι το οποίο σημαίνει πως υποθέτουμε ότι οι κρίσεις έχουν πάντα μια προκαθορισμένη και μονοσήμαντη έκβαση.
Τεσπα...πρέπει να βρω ένα άλλο avatar το συντομότερο ...
meta tin istoria me ton taso exasa to avatar mou.to tilefono tis nikolouli to exei kaneis?
pera apo ti plaka ......jerei kaneis pos tha to vro?den thimame pou to eixa vrei.
Aν δεν κάνω λάθος το έχω δει εδώ http://avatars.jurko.net/ .......ψάξε λίγο.