^^ Δεν εχεις αδικο...
Printable View
^^ Δεν εχεις αδικο...
Μάλλον μόνο το δικό μου μάτι έπεσε στο χέρι που φαίνεται και το νύχι του αριστερού δείκτη από τις φωτος που παρέθεσε ο Νεκ... :scared:
Μια απορία, χωρίς ιχνος ειρωνείας.
Preorder κανετε επειδη πραγματικά πιστευετε οτι θα εξαφανιστουν ολες οι κονσόλες απο τα ράφια την πρώτη ημερα της κυκλοφορίας της?
Προσωπικα το εκανα για να μην ασχοληθω αλλο απο εδω και περα με το Playstation 5. Δηλαδη να μπαινω να διαβαζω για νεα / πληροφοριες σχετικα με την διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα, να ψανχω ποιο μαγαζι το εχει κοντα μου, να περιμενω και να μπαινω καθημερινα σε ενα καρο λινκς μηπως καποια προσφορα βγει, να παιρνω τηλεφωνα, να εχω γενικα το νου μου κλπ κλπ. Οποτε ειπα δε βαριεσαι κλειστο να τελειωνουμε να μην με απασχολει για τους επομενους 2 μηνες με τον Α ή τον Β τροπο.
Προσωπικά καίγομαι για Demon's Souls και δεν θέλω να περιμένω 2-3 εβδομάδες για να το παίξω.Αν τώρα υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες day 1 στα ράφια δεν αλλάζει κατι για μένα.Απλα τώρα το προπαρήγγειλα από Κωτσόβολο και αν τελικά δεν χρειάζεται 50ευρω θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ποσό ΑΙΣΧΡΟ είναι αυτό το νύχι;
Μπαλτάς και κόψιμο δακτύλου επιτόπου.
Παιζει να ειμαι ο μοναδικός εδω που εκανα preorder το series X.
Δεν πειράζει οταν ερθει η ωρα θα σας λύσω καθε λογής απορίες σε όσους θα σκεφτείτε αγορά.
ΥΓ: Ναι η λιγόψυχια μου νίκησε για ακομα μια φορα αλλα βοήθησε το οτι εδωσα τωρα το x σε σχετικά καλη τιμή και μάζεψα μια γερή προκαταβολή.
ΥΓ2: Σε αυτη τη γενιά ημουν και ειμαι πιο έτοιμος απο ποτε για επιστροφή στο ps αλλα δεν το κανω απο τωρα γιατι θεωρω δεδομένο οτι θα βγει mid gen κονσόλα σε 2 με 3 χρονια (το πολυ).
Για τη ms διατηρώ επιφύλαξη οτι ισως να μην βγάλει mid gen σύστημα λόγω του σχεδιασμού να πορευτεί στη γενιά με 2 μηχανήματα διαφορετικών ταχυτήτων.
Αυτος ηταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που παρέμεινα στη ms για την ωρα τουλάχιστον.
Η ελπίδα (απατηλή ;;) οτι αυτη η 500αρα θα με καλύψει για ολόκληρη τη γενιά και δεν θα χρειαστεί να τα σκάσω εκ νέου αργότερα.
Και στην τελική αν τα σκάσω να ειναι για το ps5 pro και οχι για να αναβάθμισω ενα σύστημα που ηδη θα εχω πληρώσει ενα σκασμό λεφτα.
ΥΓ3: Όσους αντιστέκεστε πραγματικά σας θαυμάζω!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c0d5d35af6.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Have faith my child.
@Giannis
Αν η Sony ακολουθήσει το pattern αυτής της γενιάς και βγάλει κάνα PS5 Pro των 20TF (5nm APU) εκεί γύρω στο 2023, θεώρησε δεδομένο ότι η MS δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στα 12TF για 7 χρόνια. Πες το TF arms race, prestige, fanservice, όπως θες.
Όπως και να έχει, καλοπαίχνιδο! Όπως λένε και τα παιδιά στο Apple νήμα, μην χολοσκάς πολύ με το αύριο, ζήσε το τώρα.
Κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει, ούτε πως θα είναι η οικονομία του 2023-2024 (μακάρι να είμαστε καλά όλοι)!
https://media.giphy.com/media/s239QJIh56sRW/giphy.gif
πλακα κανω, καλοπαιχνιδο οταν ερθει!
Εγω θα περιμενω, αν και το μοχλουδακι του DS4 δεν με βοηθα ιδιαιτερα.
Προσωπικα θεωρω οτι η Sony θα κέρδιζε ουτως η αλλως την τρέχουσα γενιά περίπατο αν δεν έβγαζε το pro το 2016.
Δεν το ειχε αναγκη.
Περισσότερο έδωσε την ευκαιρία στη Microsoft να βγάλει το X και να σωθεί απο τον περίγελο των 720 και 900p του one παρά έκανε καλο στην ίδια.
Το gaming δεν ειναι μονο specs αν η κονσόλα κανει καλα αυτο που κανει.
Βάζοντας κατω τα δεδομένα και την ελληψη μεγάλων κυκλοφοριών και απο τους 2 τα πρωτα χρονια αποφάσισα αυτο.
Δεν ειναι οτι θεωρω οτι το ps5 θα ειναι κακή κονσόλα, καθε αλλο, απλα βλεπω (ειδικά μετα την τελευταια παρουσίαση) οτι η Sony πετάει λιγο στα σύννεφα μετα το θρίαμβο της Τρέχουσας γενιάς και θα εκμεταλλευτεί καθε ευκαιρία για επιπλέον κέρδος, όπερ θα λανσάρει στάνταρ mid gen σύστημα.
Απο την αλλη τη ms την ενδιαφέρει να κερδίσει παλι αυτούς που έχασε απο το 360.
Κανει επικές μπαρούφες τύπου «γραφικά halo” και έλλειψη next gen τίτλων στο launch αλλα εχει μια γενιά μπροστα να το παλέψει για να κλεισει όσο μπορει την ψαλίδα.
Και κατά τη γνώμη μου αυτη η στρατηγική δεν μου δένει με την κυκλοφορία mid gen κονσολας.
Αντίθετα κολλάει (στο μυαλο μου παντα) με την λογική των κονσολών 2 ταχυτήτων.
Ισως λεω σαχλαμάρες αλλα αυτο θα το δουμε μελλοντικά.
Αν δεν βγαλει mid gen η MS θα ειναι μαλλον γιατι ειναι δυσκολο να συνεχισει να αναγκαζει τους devs να βγαζουν games για 3-4 πλατφορμες της.
Βεβαια και η sony μπορει να αποφασισει να μην το κανει. Αλλα μαλλον ειναι καπως πιο πιθανο απο την MS.
Ναι Βαγγέλη αυτο σκέφτομαι και γω.
Πως ειναι δυνατόν να βγάλει mid gen με 2 συστήματα ηδη στην αγορά.
Για μισή ντουζίνα συστήματα θα προγραμματίζουν οι devs?
Βεβαια δε θα ναι και η πρωτη φορα που θα μας εκπλήσσει αρνητικά αν το κανει.
Απο που έκανες παραγγελια? δεν είχαν πει οτι ανοίγουν στις 22 οι προπαραγγελιες?
Ασχετο αλλα το xbox ποτε ερχεται(ευρωπη)?