Originally Posted by
Valkyre
Το εχω ξαναπει στο παρελθον, καθε φορα που βλεπω εκτεταμμενες συζητησεις για backwards compatibility, συγνωμη αλλα γελαω...
Εγω νομιζω οτι ο Λευτερης τα λεει μια χαρα πανω στο θεμα αυτο, οπως αλλωστε τα εχω πει κι εγω.
Η ολη φαση ειναι "γιατι εχει ο γειτονας (BC) και δεν εχω εγω????"
Ειναι μεχρι να σου δωσουν κι εσενα BC και τελικα να ηρεμησεις ψυχολογικα, αλλα επι της ουσιας να μην δωσεις δεκαρα τσακιστη (η συντριπτικοτατη πλειοψηφια at least). Απλα να εχεις την συνειδηση σου ησυχη οτι το μηχανημα σου σου δινει την δυνατοτητα αυτη και αρα δεν μειονεκτεις απεναντι στον ανταγωνισμο.
IMO fuck logic.
Ποτε μου δεν αγορασα PS2, PS3,PS4 , PS14 επειδη σκοπευα να παιξω το Ridge Racer του 1993 σε μια 4Κ τηλεοραση ενω τρεχει στο PS5.
ΠΟΤΕ
Και ας ειχε γραφικαρες τυπου Horizon.
Ομως ειλικρινα ΘΕΛΩ να το βαλει η SONY το BC. Αληθεια θελω. Και ο μοναδικος λογος που θελω να το βαλει, ειναι να δω ποσοι πραγματικα ενδιαφερονται. Νταξει σε κανα resetera θα βλεπεις να ποσταρει ο αλλος θρεντ που θα λεει πωπω κοιταχτε πως ειναι το Uncharted 2 στο PS5! Θα ειναι 5-10 σελιδες θρεντ (που τις περισσοτερες φορες παυουν να ειναι θρεντ για το παιχνιδι αλλα αψιμαχιες) και μετα κανεις δεν θα θυμαται τιποτα.
Οποτε ναι. Θελω να το βαλει. Και αμα το βαλει θελω να βλεπω εδω μεσα πανζουρλισμους και πανηγυρια να λενε ολοι ποσο ευτυχισμενοι ειναι που επιτελους μπορουν να ασχοληθουν με τα παλια παιχνιδια ξανα.
Aπο business αποψης παντως πρεπει να ειναι τρομερα ηλιθιο (στην σημερινη εποχη) να ενσωματωσεις BC στην κονσολα σου.