Στις 15.00 ξεκινάμε '60. 4 χώρες, 16 πίστες long, με καλές καιρικές συνθήκες.
Printable View
Στις 15.00 ξεκινάμε '60. 4 χώρες, 16 πίστες long, με καλές καιρικές συνθήκες.
Στο dirtgame μου βγάζει οτι απομένουν 20 ώρες για τη λήξη του 1ου event. Εκατό φορές το διόρθωνα και πάλι λάθος το εμφανίζει. Τι να πω...
- - - Updated - - -
Αν δεν το προλάβετε (εγώ λογικά δε θα έχω προβλημα), φτιάχνουμε καινούριο.
Ξανά καινούριο με σωστές ημερομηνίες.
Μια λέξη θα πω μόνο: δράμα!
Δεν έχω τρέξει χειρότερα από αυτό. Χα χα χα χα!
Πάλι βουρ στο γκρεμό, στο Μόντε Κάρλο [emoji36]
Μήπως βιάζεσαι περισσότερο; Τώρα που σηκωθήκαμε εμείς από το βούρκο και γίναμε πιο ανταγωνιστικοί; 🚜
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελείωσα και 'γω το Dirt Fans. Τρένο ο papanick, ειδικά στη Φιλανδία, μ' έσκισε! Σεβασμός! Κάνε cancel season και φτιάξε άλλη.
Θεωρητικά τουλάχιστον, λήγει την ερχόμενη Τετάρτη 29/6 το μεσημέρι. Conjure7 θέλεις να το τρέξεις ή το σβήνω?
Sorry μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι εγκατέλειψε ο Conjure οριστικά. ☺
Όχι δεν βλέπω να έχει αγωνιστεί καθόλου σε αυτό.
Καλησπέρα παιδιά.
Δεν εγκατέλειψα οριστικά. Δεν έχω προλάβει να τρέξω. Αν θέλετε φτιάξτε άλλο, μην σας κρατάω, διότι πριν την Δευτέρα δύσκολο να το πιάσω.
Δεν πειράζει. Τρέξε και 'συ να δούμε αν μπορείς να περάσεις τον Φιλανδό...Papanickonen!
Χαχα σιγά μην το λες, ειλικρινά, δεν θεωρώ ότι μου πήγε και πολύ καλά, ναι το πάλεψα αλλά είχε κάτι σημεία που πήγαν στραβά. Εγώ πιστεύω στο σύνολο θα με "φάει"!
Εγκατέλειψα στην τελευταία του Monaco (Acropolis)... Βιαζόμουν! Την stage 3 την πήγα πολύ καλά (νομίζω), την έγραψα σε stick. Πως μπορώ να την ανεβάσω εδώ;;;
Ανεβάζω την παραπάνω πίστα, το ίδιο να κάνετε και 'σεις...
https://www.facebook.com/10000834387...6144186673694/
Ξεκινάω Acropolis.
Στο Fans με τα σύγχρονα, από τις 12 πίστες, στις 9 ή 10 βγήκα τουλάχιστον μία φορά. Στη δε τελευταία της Ουαλίας, 3!!!
Παρόλο αυτά, μου αρέσει πολύ αυτή η κατηγορία...
Παιδιά εγώ θα απουσιάζω για λίγο. Έφυγα για ένα 3μερο, έχει ήδη γίνει 10 μέρες κι απ'ότι βλέπω θα πάρει κάμποσες ακόμη. Κονσόλα έχω αλλά όχι και το δισκάκι.
Καλά να περάσεις λοιπόν!
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=HJ550lUTM8o
Μπορείτε να το δείτε το video;
Πολύ καλή κατάβαση!
@papanick
Να φτιάξω σύγχρονο με όλες τις χώρες από 5-6 πίστες εκάστη; Ποια κατηγορία προτιμάς;