Καλό κάψιμο, περιμένω σύγκριση με Bloodborne και τη γνώμη σου αν θα μπορώ να το παίξω μια και θεωρώ ότι έχεις καταλάβει τις δυνατότητες μου με τέτοιου είδους παιχνίδια.
Printable View
Από το Gamescom στην Πετρούπολη το είχα κάνει Pre-Order πριν κάνα μήνα 114.90€.
Ευχαριστώ Νίκο!
Θα αργήσω πολύ να ασχοληθώ μαζί του η αλήθεια είναι. Παίζω Arkham Knight τώρα μετά περιμένω Uncharted και έπειτα θέλω άλλο ένα playthrough Bloodborne :P
Αν δεν μου καθόταν η συλλεκτική θα περίμενα την Goty η αλήθεια είναι.
Όταν ασχοληθώ μαζί του σίγουρα θα ποστάρω εντυπώσεις και διαφορές από το BB.
Μου δινει ενας primary account την deluxe edition 30€. Εχει μεσα season pass? Αν ναι βλεπω να το παιρνω .
Αύριο παραλαμβάνω κάτι "καλό" και ξεκινάω. Εννοείται -καλώς ή κακώς- ότι για μένα η σύγκριση με το bb είναι αναπόφευκτη.
Ναι δε διαφωνω αλλα ξερεις τωρα, με τρωει το χερι μου....
Μετά από 5.5 ώρες με το παιχνίδι, αν και δεν μπορώ να πω οτι έχω προχωρήσει πολύ, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αυτό που δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς είναι αν είναι πιο εύκολο/δύσκολο. Για παράδειγμα, τα πρώτα bosses μου φάνηκαν αρκετά πιο εύκολα από τα πρώτα του Bloodborne(ακόμα και στο 2ο playthrough που το είχα μάθει). Υπάρχουν όμως κάτι παλικάρια που είναι σα bosses και πραγματικά αναρωτιέμαι οτι ή κάνω κάτι λάθος, ή είναι πιο δύσκολο. Μου λείπει λίγο το life steal του Bloodborne, αν και αυτό βέβαια σε αναγκάζει να πάιξεις λίγο διαφορετικά(στην αρχή πχ δεν χρησιμοποιούσα καθόλου ασπίδα). Ατμόσφαιρα θεωρώ έχει αρκετά παρόμοια, και μιας και η μηχανή είναι η ίδια, πολλές φορές σου φαίνεται οτι παίζεις μια παραλλαγή του Bloodborne. Τελικά πιστεύω οτι η διαφορά στα γραφικά εστιάζεται κυρίως στους φωτισμούς, νομίζω είναι λίγο καλύτεροι στο DS3.
Όποιος έχει πάθει στερητικό σύνδρομο Bloodborne πρέπει οπωσδήποτε να το πάρει :swordfight:.
Το προχώρησα και εγώ λίγο εχτές... Στην αρχή το παιχνίδι - για όσους είναι εξοικειωμένοι είναι σχετικά εύκολο.
Δηλώνω ενθουσιασμένος με τα γραφικά του παιχνιδιού, θεωρώ ότι είναι σε ίδιο επίπεδο με ΒΒ αλλά πάσχει και το framerate γαμώτο. Όχι κάτι τραγικό αλλα σε σημεία το καταλαβαίνεις.
Επίσης... (αφορα την πρωτη και λίγο από τη δεύτερη περιοχή)
Spoiler!
Σε συγκριση με το Βloodborne, το παιχνιδι εχει αρκετα κοινα οπως μοναδικη ατμοσφαιρα, δυσκολια, το συναισθημα που σου δινει οταν νικας ενα boss που ειναι ενα μειγμα χαρας με λιγη ταχυπαλμια, τρεμουλο στα χερια και ισως ενα δακρυ ή το ακριβως αντιθετο οπως τσαντιλα και απελπισια στην περιπτωση που χανεις συνεχεια, οπου σου ερχεται να πεταξεις το χειριστηριο στην TV. Παντως το οτι μπορεις να χρησιμοποιεις ασπιδα κανει τα πραγματα λιγο πιο ευκολα στην αμυνα και επισης μπορεις να κανεις fast travel αναμεσα στα bonfire που εχεις αναψει, χωρις να πρεπει να γυριζεις πισω στο firelink shrine που ειναι ας πουμε η κεντρικη περιοχη που κανεις και τις αναβαθμισεις. Κατα τα αλλα οσο το προχωραω εχω βρει ενα σορο αντικειμενα και συνεχως βρισκω περισσοτερα. Οι εχθροι δεν σταματανε να κανουν respwan στις δεκα φορες οπως σε παλιοτερα DaS, οποτε μπορεις να μαζευεις οσες souls θες. Eπισης τα οπλα δεν γινονται repair καθε φορα που αναβεις bonfire οποτε θα πρεπει να πας σε blacksmith ή να εχεις repair powder.
Εχω ξεκινησει με χαρακτηρα assassin οπου μου εδωσε ενα spell απο την αρχη για να μην χανω πολυ ενεργεια οταν πεφτω απο μεγαλο υψος και ενα ξιφος estoc το οποιο το αλλαξα ηδη με ενα broadsword που το εχω κανει αναβαθμιση +2 και το εχω κανει infuse με ενα raw material οπου του δινει ακομα περισσοτερο physical attack, ομως απ' οτι καταλαβα οταν κανεις infuse ενα οπλο χανεις τα bonus attributes που ενδεχομενως να εχει το καθε οπλο.
Σχετικα με αλλους δυσκολους εχθρους, mini bosses, παρατηρησα οτι πολλοι απο αυτους μπορει να γινουν και φιλοι σου, οποτε μην τους βαρατε αμεσως. Μεχρι στιγμης μου φαινεται ευκολοτερο παντως τοσο απο προηγουμενα Des, DaS, οσο και απο το bloodborne, χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι το ιδιο πορωτικο. Τεχνικα προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα, αν και εχω διαβασει για αρκετα και διαφορα bugs, το μονο αρνητικο ισως ειναι η τσιμπημενη τιμη του.
Ηρθε επιτελους και σε μενα , επαιξα 2 ωρες , οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες
Θελω να σχολιασω αυτο που λετε πολλοι οτι φαινεται να ειναι πιο ευκολο,νομιζω οτι ειναι απλα θεμα εμπειριας, οσοι εχουν παιξει και τα παλια σιγουρα ξερουν πως να επιβιωσουν πολυ καλυτερα...
Οι άλλοι έβγαλαν και τραγούδι
https://www.youtube.com/watch?v=6o1MkgjYjPA
Το durability των όπλων αποκαθίσταται κάθε φορά που κάνεις rest σε bonfire. Μόνο αν σπάσουν τελείως πρέπει να πας στον σιδερά ή να χρησιμοποιήσεις powder.
Ευτυχώς δεν χαλάνε με γρήγορο ρυθμό.
Nαι ετσι ειναι, πρεπει να κανεις ρεστ ομως γιατι αν δεν κανεις παρολο που σε ξαναρχιζει απο την αρχη του bonfire αφου εχεις χασει, δεν σου αποκαθιστα το durability, μονο τα flasks γεμιζει.
Δυσκολα τα πραγματα τελικα, εχω κολησει στο τριτο boss. Ενω το ξεκιναω καλα και το εχω βρει πως να του κατεβαζω την περισσοτερη ενεργεια, στο τελος με σκοτωνει. Που θα μου παει ομως θα το περασω.
Ετσι νομιζα και εγω και μπερδευτηκα. Αν παιζεις ενα boss πχ και χανεις και σε κανει respawn και για οσες φορες σε ξανακανει respawn, τοτε δεν σου φτιαχνει και το σπαθι, αλλα μονο τα flasks σου ξαναγεμιζει. Θα πρεπει να κανεις μονος σου rest ξανα στο bonfire για να σου φτιαξει το durability στα οπλα και το armor. Το durability φαινεται στην μπαρα που εχει κατω απο καθε οπλο οταν το εχεις επιλεξει.
Καλα που το ειπατε γιατι ουτε το ειχα παρει χαμπάρι αυτό
Κατι καινουριο που ανακαλυψα κατα τυχη, ειναι οτι αμα κρατήσεις πατημένο το d-pad προς τα κατω, αυτοματα σε παει στα estus και ετσι αμα εχουμε πολλα equipped items δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ένα ένα
Κατι αλλο που εχει τυχει σε αρκετους αλλα δεν το εχω δοκιμασει, ειναι οτι αμα εχεις την ασπίδα στην πλάτη και σε ριξουν απο κάποιο υψος, δεν παίρνεις καθόλου damage. Αλλοι λενε οτι ειναι νεο feature και ότι το damage απορροφάται από την ασπιδα και αλλοι οτι ειναι bug. Δεν ξερω, εμενα πιο πολυ για bug μου ακούγεται