Το demo ειναι απο το Uncharted™ 2: Among Thieves - Chapter 5: Urban Warfare
Printable View
Το demo ειναι απο το Uncharted™ 2: Among Thieves - Chapter 5: Urban Warfare
Προσωπικά δεν είδα κάτι που να με τρελάνει. Βέβαια αν δεν το έχεις παίξει ποτέ είναι μια καλή ευκαιρία για όσους δεν τα έχουν παίξει ποτέ. Εγώ οκ έπαιξα και αμέσως το έσβησα.
Εγώ αν και μου αρέσει να βγαίνουν παιχνίδια με ελληνικούς υπότιτλους, το μενού και τον τίτλο του παιχνιδιού τα θέλω στα Αγγλικά. Μου είναι πιο ωραίο σαν εικόνα
Εγώ ακόμα ξενερώνω που η collector's edition μου του 3 λέει πάνω "Η Εξαπάτηση του Drake"...
Μπλιεεεεεεεεεεεε
Εγω κλαιω που καπου ειχα βρει φθηνα την σουπερ σπεσιαλ εκδοση με το εγχειριδιο (dagger :P) γυρω στα 300ε αν θυμαμαι καλα και δεν τη χτυπησα!
Πάντα κοιτάω να τα παίρνω με αγγλικό εξώφυλλο. Το 3 βέβαια είχε τύχει να το παιξω από το Plus αλλά τελικά βρήκα σε με αγγλικό εξώφυλλο τη GOTY έκδοση
Εγώ θέλω το εξώφυλλο να λέει:
Αχαρτογράφητο: Η συλλογή του Ναθαναήλ Δράκοντος Ψηφιακά Επεξεργασμένη.
:D
Για όποιον ψάχνει τη special έκδοση του παιχνιδιού μόλις είδα πως την έχει βάλει για προ παραγγελία στα seven και κυκλοφορία 14/10
Ωραίος!
78-80€!! Πολλά τα λεφτά Άρη..
Ίσως κάποια στιγμή να πάρω την απλή στο μέλλον :)
Τελικά ρε παιδιά ποτε κυκλοφορεί 7 ή 9 ? Κάποια μαγαζιά στο skroutz δείχνει ότι το έχουν και τα περισσότερα κατόπιν παραγγελίας μονο....
Εγω παω να το πάρω, υπάρχει στο theconsoleclub
Edit
Το πηρα,εχει κομμάτια πολλά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σημερα το κατεβασα απ το ps store τελικα...
Την αγγλική έκδοση την έχουν φερει απο χτες σε αρκετα μαγαζια. Την ελληνική σε 1-2 μερες μου είπαν
Το μονο που αλλάζει βέβαια μεταξύ των εκδόσεων ειναι το εξώφυλλο γιατί και οι δυο έχουν ελληνικά
Απο που ειναι ακριβώς δεν ξερω απλα δεν ειναι της ελληνικής αντιπροσωπειας. Σε αυτο που πηρα εγω ο κωδικός είναι CUSA02343
Η πρώτες εκδόσεις τι έχουν σαν δώρο; (την beta απο το 4)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk