Ούπς!
Αποκρυπτογραφήθηκε το κείμενο... :c026:
Printable View
Ούπς!
Αποκρυπτογραφήθηκε το κείμενο... :c026:
Attachment 4049
Με τσι μαγκουρες θα σας προσπερναμε ορεεεε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδια τα αυτοκινητα που θα τρεξουμε (GTR-08 κτλ) που βρισκονται ακριβως ? ... εννοω οτι εψαξα το 1ο και δεν μπορω να το βρω ... μηπως εχει καποια επιπλεον ονομασια ...
Αν εννοείς τα αγωνιστικά, είναι οι base editions στο κατάστημα του κάθε κατασκευαστή.
Για το GTR-08 εννοεις αυτο με τα 950000 ? ... GTR GT500 base model 08 με BA 577 το 4ο απο πανω ?
Yeap! Το βρήκες...! :d055:
Αγοράζεις, αλλάζεις λάδια και το πας 600 άτια.
Στο γκαράζ σου, μπορείς να βάλεις τον αριθμό σου επάνω στο αυτοκίνητο.
Ναι Γιώργο, αυτό είναι. Όλα γράφουν "GT500 base model".!
:a050::a050::a050:
Και δε μου λες ρε μάστορα... εκεί στη Εθνική τι πήγατε να κάνετε...;; ε;; μήπως έχουμε τίποτα βαλίτσες ύποπτες..; τίποτα μαύρες τσάντες με... δωράκια...;;; :a014gth:
Ειναι πολλα τα λεφτα Ηλια ... κανα δανεικο παιζει ? :a050: ... Θα πρεπει να δωσω πολλους αγωνες ... τεσπα , μηπως μπορεις να μου πεις η εστω να μου υποδειξεις κανα site η πινακα που να δινει ενα μπουσουλα για ολους τους αγωνες (τις κατηγοριες τελος παντων) για να μαζεψω γρηγορα και χωρις την αλογιστη σπαταλη χρηματων σε ανουσιες αναβαθμισεις ? ... λεω τωρα :a025dfg:
Γιώργο κάνε τα εποχιακά (διοργαγώσεις σεζόν)... θα σου περισσέψουν και για γλειφιτζούρια...
Άστους Νικόλα..
Όξω από την Εφορία είναι και απειλούν θεούς & δαίμονες...
Θα τους ξεπαραδιάσει και δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν το βάρος
της συμμετοχής στην διοργάνωση....!:d030:
Μελετημένα όλα είναι..! :a050:
Καλήμέρες...
Δώστε κανά χρόνο στο περίπου πόσο γυρνάτε στα time trials? να έχω ένα μπούσουλα να δώ πόσο μακρυά είμαι.
Μην γίνω απο σήμερα ρεζίλι και πω εγω ποσο κανω ;)
Εγώ δεν τα έχω τρέξει ακόμα, σήμερα θα τα πιάσω...
gtakis ειναι εδω?Ακουει?
over over
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα παιδες!!
Αντε και καλη αρχη,εγιναν ομαδες τουμπανο.
Τα αμαξια τα παει ο καθενας 600hp οπως θελει,εγω αυτο που κανω ειναι να βαλω τριτο σταδιο κινητηρα και μετα παιζω με το δευτερο η το τριτο turbo αναλογως που θελω τα rpm.
Ειδικος στα setup δεν ειμαι τα βασικα ξερω παιρνοντας ιδεες απο εδω και απο εκει,παρακατω σας δινω μια σελιδα που εχει setups για ολα τα gt500,ειναι παλια για το gt5 αλλα απ'οτι εχω δοκιμασει κανουν και για gt6.
Παρτε μια ιδεα να δειτε τι παιζετε και οποιος θελει του λεω εγω setup απο το μικροφωνο και αν του κανει το κραταει,ξαναλεω δεν ξερω ποσο καλος ειμαι στα setups αλλα τουλαχιστον διoρθωνω τα βασικα προβληματα που εχει ενα stock.
https://sites.google.com/site/gt5tune/gt500
Τωρα ειμαστε μεσα μερικοι!
Καλησπέρα παιδια, καλη αρχη σε ολους θα γινει ωραιο πρωταθλημα. Απο οτι ειδα οι περισσοτεροι εχουν ανεβει επιπεδο και εγιναν παρα πολυ γρηγοροι, χρειαζομαι πολυ προπονηση χε χε.
Ανανεωθηκε ο πινακας ανακοινωσεων.
Υ.Γ gtakis εχεις εξαφανιστει....θα μας κανεις την τιμη να μας πεις τελικα τι θα κανεις.
Ευχαριστω.