κοιτα που θα πεισει κ μενα στο τελος να το παρω τωρα.......
να ρωτησω, ξερουμε ποιες αλυσιδες καταστηματων εχουν επεκταση εγγυησης? κ περιπου τι κοστος θα εχει?
Printable View
κοιτα που θα πεισει κ μενα στο τελος να το παρω τωρα.......
να ρωτησω, ξερουμε ποιες αλυσιδες καταστηματων εχουν επεκταση εγγυησης? κ περιπου τι κοστος θα εχει?
Παιδιά, ίσως μια άκυρη ερώτηση, αλλα η κάμερα στο PS4 θα εχει κάποιον διαφορετικό ρόλο από αυτήν στο PS3; Επειδη δε με ενδιέφερε ποτε το θέμα ιδιαίτερα, δεν έχω δώσει ιδιαίτερη βάση. Ρωτώ για να δω σε ποιο bundle θα καταλήξω.
Μόλις έκανα την αλλαγή Οδυσσέα, στην ήδη υπάρχον που είχα μου περάσανε το πακέτο τον 509€, είναι για μένα το καλύτερο πακέτο μιας και είμαι και Κillzonακιας, φυσικά λόγο του BF4 δεν θα αξιοποιηθεί όπως θα ήθελα αλλά κάπου θα το βολέψω.
Τώρα που τα ξέρουμε όλα για το πότε και τι πακέτα, σκάλωσε ο χρόνος, κάθε φορά που ανοίγω το Chrome παίρνω και μια τζούρα
http://www.timeanddate.com/countdown...CF%81%CE%BF%29
Εστειλα και εγω E-mail στο Πλαισιο για να μου ανανεωσουν την προ-παραγγελια μου(απο Μαρτιο 2013) στο Ακριβο πακετο των 510!Συμφαιρει!απο Δευτερα λογικα θα μου απαντησουν!στο 510 προσθεστε και fifa14 πολυ καλα για αρχη!κοντα στο 600 αλλα χαλαλι!!
Δεν σου απαντάει κανείς γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε πόση βάση θα δώσουν οι devs στην κάμερα,
για αρχή πάντως θα υπάρχει το PlayRoom προεγκατεστημένο στην κονσόλα, παίζει με την κάμερα και το DS4, δεν χρειάζεται χειριστήριο move.
http://www.youtube.com/watch?v=vv5uI2vlXE8
Παύλο, αν αργότερα πρόκειται να πάρεις ένα δεύτερο DS4, πας σε αυτό το πακέτο και αν δεις ότι οι λειτουργίες της κάμερας (φωνητικές εντολές, αναγνώριση προσώπων, move, HDMI video capture, playroom) δεν σε ενδιαφέρουν, το πολύ πολύ την πουλάς, χαμένος δε θα βγεις.
H κάμερα είναι για μένα ένα κομμάτι που θα αξιοποιηθεί πιο μετά για το κομμάτι του game, είναι απαραίτητη για να παίζεις με τα Playstation Move όταν βγούνε παιχνίδια που τα υποστηρίζουν ( το Killzone Shadow Fall δεν το υποστηρίζει πάντως ), για αρχή θα είναι για video chat, και voice chat και κάποια free PlayRoom όπως τα έχουνε πει παιχνιδάκια, και φυσικά πλήρη υποστηρίξει του DS4 σε συνεργασία με τα παιχνίδια που θα την υποστηρίξουν.
http://www.youtube.com/watch?v=tZwbuVZ0hyc
http://www.youtube.com/watch?v=XOG0EFRccqE
Guys, πολυ σας ευχαριστω και τους τρεις.
Μαλλον θα πάω στο ακριβό πακέτο για να τελειώνουμε. :)
Εγω παλι θεωρω οτι η καμερα αυτη τη στιγμη ειναι ξεκαθαρα ενα αχρειαστο accessory που θα το κυκλοφορησει η Sony χωρις καν software μονο και μονο για να μην εχει να λεει η MS για το video chat και τα voice commands του kinect. Aν βγανει φθηνη στο πακετο ισως αξιζει, σαν standalone accessory παντως ειναι επιεικως για τα μπαζα αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου
€61 σίγουρα δεν αξίζει, ειδικά όταν μας είχαν υποσχεθεί €50. Μόνο σε bundle αξίζει.
Btw, δεν είναι περίεργο που απορρόφησαν το καπέλο στο απλό PS4, αλλά στο bundle όχι; Κανονικά το ανάποδο θα έπρεπε να συμβαίνει...
Κοίτα... Το πακέτο των 510 ευρώ κανονικα κοστίζει:
PS4 = 410
DS4 = 60
καμερα = 60
ΚΖ = 70
συνολο = 600
Ε, νομίζω οτι αξίζει να το παρει κανεις έτσι. Η μλκ στη δική μου περιπτωση, ειναι οτι επειδη δε τρελαινομαι για το ΚΖ, θα πρέπει να παρω ενα ακόμα παιχνιδι. Μαλλον το ΝΒΑ2Κ14, οπότε πάμε στα 570. Α... Πες -10 με την έκπτωση προπαραγγελιας του Πλαισίου, 560.
Καπελάκι, έ; Στην Ελλάδα της κρίσης κατά τά άλλα, έ; Μάλλον μόλις με χάσατε κύριοι. Όπως είχα ξαναπεί θα προτιμήσω να πληρώσω ενδεχομένως παραπάνω για μεταφορικά παρά να δώσω το φόρο υποτέλειας όπως κάνουμε χρόνια τώρα σε όλα σχεδόν τα είδη. άμα πια!
Αν θες την γνώμη μου, μη το κανεις αυτο. Παρόλο πολυ εχεις δικιο και δε θα επρεπε να δίνουμε ούτε ευρώ παραπάνω, οκ, τα 10 ευρώ δεν ειναι τραγικό ποσο για να μπεις στη διαδικασία να το φέρεις απ'εξω. Ειναι πολλα τα ρίσκα:
- Ποτε θα έρθει.
- Τι σειρα θα πάρεις σε σχέση με τους υπόλοιπους.
- Εαν φτασει σωο.
- Εαν εχει πρόβλημα οταν έρθει, δε θα εχεις κάποιον να μιλήσεις ΑΜΕΣΑ. Όμως, σε ενα καταστημα στην Ελλαδα μπορείς να το επιστρέψεις. Απο έξω, θα πρεπει να μπεις στη διαδικασία να το πακεταρεις πάλι, να περιμένεις να φτάσει, να το φτιάξουν (ή απλα να το αντικαταστήσουν), να περιμένεις να γυρίσει, κλπ κλπ.
Αν νομίζεις οτι αξίζει για 10 ευρώ, οκ. Πάντως, μπορείς παντα να πάρεις ενα bundle που σου γλιτώνει πολλα χρήματα.
Τα 1 & 3 δεν είναι πρόβλημα με το Amazon. Είναι εγγύηση.
Το 2 εξαρτάται από το πότε έκανες pre-order.
Το 4 ίσως είναι θεματάκι, αν δεν καλύπτει η Cometron αγορές από ΕΕ.
Γενικά θα έλεγα απ' έξω αξίζει αν κάποιος δεν μπορεί να περιμένει. Κάποιοι θα το έχουν 2 βδομάδες νωρίτερα έτσι.
To Νο5 (που δεν έβαλε ο Παύλος) είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.....η ζημιά που κάνει ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό κάποιος αγοράζοντας από έξω.....anyway μεγάλη κουβέντα και ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν θα συμφωνήσουν.
Νίκο, μεγάλη κουβέντα πράγματι....
Εισαγόμενα είναι όλα τα ηλεκτρονικά nikon. Δεν παράγουμε τίποτα εκτός από ντομάτες και σουβλάκια (κι εκεί παίζεται).
Εκτός αν προτιμάς να είχαμε δασμούς όπως σε Βραζιλία ($1850) ή Βενεζουέλα ($3000)... ναι, τιμές για PS4 είναι αυτές.
^^Δεν έπιασες τι εννοώ μάλλον.....η ζημιά που κάνει στον Έλληνα μαγαζάτορα και κατ'επέκταση στην Ελληνική οικονομία κάποιος που αγοράζει από ξένα μαγαζιά.
Το έπιασα, αλλά κι εσύ θα πρέπει να καταλάβεις ότι ένα από τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι ότι εγκαταλείψαμε τον πρωτογενή τομέα για να γίνουν όλοι μεταπράτες/έμποροι... πρέπει να υπάρχει το σωστό balance. Τεσπά, μεγάλη συζήτηση όντως.