Tι λες τώρα! :a023:
Printable View
Κατέφθασε χθές, βασικά μόνο φόρτιση έχει γίνει και ένα αρχικό setup, και το σήκωσα για λίγο μέσα στην κουζίνα.
Βασικά ζαχαρωνα το 1ο από το καλοκαίρι, και είχα μαζέψει και τα 500¤ που ήθελε το fly more combo. Αλλά τελικά με αποθάρρυνε η μικρή αντοχή στον αέρα σε συνδυασμό με την WiFi σύνδεση. Μετά άρχισα να κοιτάω το air 2 που με καλύπτει στα παραπάνω και έχει και obstacle avoidance, αλλά θα πήγαινε πάνω από 1000¤ και δεν ήθελα να δώσω τόσα πολλά για 1ο drone, οπότε είπα να περιμένω λίγο.
Και τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε , είχε τις αναβαθμίσεις που ήθελα και ακόμα μερικές, και το τσίμπησα.
Πλέον νέος controller ( ίδιος με το air 2) με ocusync 2.0 και αντοχή σε κατηγορία ανέμων 5. Το σημαντικό για εμένα είναι το ocusync που δίνει εμβέλεια 6 χιλιόμετρα (για Ευρώπη, στην Αμερική 10). Το θέμα δεν είναι ότι θα το πάω 6 χιλιόμετρα, γιατί δεν θα το πάω. Αλλά το γεγονός ότι σε μικρότερες αποστάσεις και με παρεμβολές θα έχω σταθερή σύνδεση, και έτσι μικρότερη πιθανότητα να το χάσω.
Επίσης πλέον έχει 4Κ@30, raw photo, panorama, και ένα επιπλέον quickshot. Επίσης αυτό το πακέτο περιλαμβάνει και πολύ καλή δερμάτινη αδιάβροχη τσάντα, ενώ όλες οι usb πλέον είναι type c.
Η τιμή είναι βέβαια μεγαλύτερη από το 1ο, αλλά μόνο για το ocusync για εμένα το αξίζει.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b5c02c1d01.jpg
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
^^Kαλοριζικο Πανο! Κι εγω ζαχαρωνω εδω και καιρο να παρω ενα drone, αλλα ολο το αναβαλω γιατι φοβαμαι οτι δεν θα το χρησιμοποιησω πολυ. Ειναι ομως εκπληκτικα μηχανηματακια. Καλες πτησεις! (βαλε και κανα βιντεακι εδω... εχετε μπολικα ωραια πραγματα εκει οπως ας πουμε τη γεφυρα Ριου-Αντιριου! Ειχα δει κατι πλανα με drone ακρως εντυπωσιακα!)
Γέφυρα είτε καλοκαίρι, είτε εαν έχει απόλυτη νηνεμία. Η περιοχή εχει ΠΟΛΥ δυνατους βοριάδες.
Πιστευω ότι το συγκεκριμένο ειναι το ιδανικό drone για να μάθεις. Και το ότι δεν έχει Obstacle avoidance το θεωρω θετικο, έτσι θα μάθεις να πετάς κανονικά χωρίς να αφήνεις την τεχνολογία να σε σώσει απο την κουταμάρα που θα κάνεις.
Εκανα την 1η πτήση απο την ταράτσα αναγκαστικά, με αρκετό βοριά. Υπηρξε στιγμή που το drone ήταν πλάγια, αλλα το gimbal κανονικά κέντρο. Μετά απο 1,5 μπαταρία , και αφού μου έβγαλε wind warning το κατέβασα, και το training θα συνεχιστεί αύριο. Πάρτε προς το παρόν μια πανοραμική απο την γειτονιά μου.
Attachment 12536
Μπράβο και αιολική ενέργεια η Πάτρα παρακαλώ. :yes:
Attachment 12550
Δεν συνηθιζω να ποσταρω τις αγορες μου, αλλα φετος εχουν γινει 3 περιεργα γεγονοτα:
1) Δεν εχω ξαναγορασει παιχνιδι για κονσολα νεας γενιας την οποια δεν εχω ακομα στα χερια μου.
Και γραφω νεας γενιας γιατι παλαιοτερα αγοραζα παιχνιδια (αποκλειστικοτητες) του Xbox One οταν εβρισκα προσφορες χωρις να εχω την κονσολα,
την οποια αγορασα μετα απο 4 χρονια που ηταν στην κυκλοφορια λολ.
2) Ειναι η 1η φορα απο εποχης AC:III (PS3 era) που δεν θα παρω συλλεκτικη AC.
Ας οψεται η κωλοubi κ η απαγορευση της για αποστολες στην Ελλαδα, δεν θα την πληρωσω και χρυση για να την αποκτησω.
Δεν θα κατσω να σκασω, απο φωτογραφιες που ειδα το αγαλμα της συλλεκτικης δεν εχει καλο βαψιμο,
ενω για 1η φορα στα χρονικα νομιζω δεν εχουν βαλει artbook οι τσιπηδες.
Παρηγγειλα μονο την ξεχωριστη φιγουρα για παρηγορια, αλλα χρηματα δεν τους δινω
και ως δυσαρεσκεια δεν αγορασα την gold edition που ηθελα, θα παρω το season pass οταν πεσει στα 10€-15€.
3) Παρηγγειλα την απλη εκδοση, drakkar ηρθε, δεν με χαλασε λολ.
Να ευχηθω ολοι οι συμφορουμιτες να καραντινιαστουμε για τα καλα με το παιχνιδι της επιλογης μας, οπου κ να το παιξουμε.
Καλημέρα στο φόρουμ και απο εμένα.
Μου ήρθαν τα κουτιά Assassins Creed Valhalla, από Γερμανία μέσω Αυστρίας σήμερα.
Θέλω να πώ ότι όπως και ο Γιάννης απο πάνω και εγώ έχω όλες τις συλλεκτικές απο την πρωτη μέχρι και τώρα την πιο πρόσφατη παράλληλα και όλα τα ubicollectibles και ήταν η πρώτη φορά που δεν θα με πείραζε αν κατάφερνα να την πάρω. Τελικά την πήρα πιο πολλύ για λόγους συλλογής και να είναι ολοκληρωμενη αλλά πραγματικά η συγκεκριμένη είναι απογοήτευση.
Θα βάλω και φωτό μετά να δείτε αλλά θα ξεκινήσω με το κουτί και τα πλαστικά κλπ. Κουτί εντελώς απλό χωρίς συρταράκια, θήκες ή εκπλήξεις που είχαμε συνηθίσει. Φελιζόλ ή χαρτόνι σαν προστετευτικό ούτε για δείγμα παρα μόνο φθηνό διαφανές πλαστικό. Μόλις ανοίγεις το κουτί έχει το steelbook και ένα πουγκί. Ακριβώς από κάτω είναι η φιγούρα στα κλασικά διαφανή πλαστικά και χύμα απο πίσω της, έχει τις λιθογραφίες μαζί με το πιο μεγάλο εικαστικό-πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Artbook δεν υπάρχει πουθενά και είναι κάτι που με ξενέρωσε γιατί το είχα ξεχάσει απο όταν την παρήγγειλα και το θεωρούσα δεδομένο.
Κάτι που μου φάνηκε τραγικό είναι ότι δεν είχε μέσα το παιχνίδι, το οποίο ήταν χύμα στο brownbox !!!!
Απολύτως καμία σχέση με τις συλλεκτικές του Odyssey, Origins Κλπ. Με καμία απο αυτές και το λέω γιατί εδώ ήταν και η μοναδική.
Εν ολίγοις, δεν αξίζει καθόλου και τώρα που τα βλέπω όλα το καλύτερο που είχα να κάνω είναι να έπαιρνα τη σκέτη φιγούρα του Eivor και το απλό παιχνίδι για ps5 και τέλος .
To season pass είναι πολύ πιο φτωχό απο του Odyssey συν οτι προσωπικά δεν μου αρέσει και το setting.
Εδώ βάζω και ορισμένες φωτό.
Αν θέλετε άλλες λεπτομέρεις για τη συγκεκριμένη συλλεκτική ευχαρίστως.
Attachment 12559
Attachment 12560
Attachment 12561
Attachment 12562
Κριμα πραγματικα που η συλλεκτικη εχει καταντησει ετσι, κ στενοχωριεμαι που εδωσες τοσα χρηματα για να την φερεις Ελλαδα.
Δυστυχως το βαψιμο της φιγουρας κ η ελλειψη artbook δεν προιδεαζαν για καλο αποτελεσμα, παρολα αυτα ποσταρε φωτο να δουμε τα περιεχομενα.
To steelbook ειδικα καθως τα μαζευω κ ισως προσπαθησω να το αγορασω ξεχωριστα.
Οταν παιξεις το παιχνιδι προσοχη με τα bugs.
@Peteoklis
Οταν μπορεσεις ανεβασε φωτο του steelbook ανοιγμενο να φαινεται μπρος-πισω, το ιδιο απο μεσα,
καθως & 1-2 φωτο απο το μικρο αγαλματακι ορθιο.
Attachment 12627
Εντάξει παιδιά τι να πω δεν ξέρω..
Φεύγουν σαν hot cakes οι τηλεοράσεις εδω.
Την πήρα και ησύχασα. Νομίζω για την χρήση που την θέλω είναι μια χαρά. Και πολύ οικονομική και αυτό που είδα live δεν με χάλασε καθολου..απεναντίας θα έλεγα.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92a78f2f76.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...91f6e636aa.jpg
Αφου πουλήθηκε 400 το CFW η αγορά στα 169 ελεω Black Friday ηταν οτι καλύτερο .
Παντως λιγο που το επεξεργάστηκα στα χέρια μου το lite βολεύει ΠΟΛΥ καλυτερα απο το κανονικό για handheld gaming, ενω και η οθονη του ειναι πολυ πιο ομορφη και sharp λόγω μεγαλύτερου PPI.
Αφίχθη μολις ![emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
¤400 σκέτο Switch ελέω CFW; Μωρέ μπράβο!
Aυτά είναι, θα βγάλεις γούστα στις 85 ίντσες, εγώ έχω ματανοιώσει ήδη που την πήρα στις 65, σαν να βλέπεις από κλειδαρότρυπα είναι. :P
Την έχω κανένα τρίμηνο, έχει κάποια bugs, τα έχω πει βέβαια εδώ στο ανάλογο thread αλλά ότι θέλεις πες μου.