Εγω παλι μετα απο αυτα που διαβασα ειμαι πραγματικα περιεργος τι στο καλο
Spoiler!
Printable View
Εγω παλι μετα απο αυτα που διαβασα ειμαι πραγματικα περιεργος τι στο καλο
Spoiler!
Ναι αυτό εννοώ και γω, όπως το περιγράφει ο Δημήτρης (o enstikto :makefun:)...Ούτε γω θέλω να το ξέρω αυτό, δεν θέλω να έχω καμία υποψία/προδιάθεση για οποιονδήποτε χαρακτήρα, θέλω να ξέρω μόνο ότι μου δείχνει η σειρά μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. :)Spoiler!
οκ σας καταλαβαινω τωρα που μ τα εξηγησατε...
Δημητρη enstikto εχεις δικιο για το οτι δεν θελεις να ξερεις τι γινεται στο κομικ μια και σκοπευεις να το διαβασεις.Εχεις απολυτο δικιο και ζητω συγνωμη αν και δεν περιεγραψα ακριβως γιατι και γω δεν ξερω ουσιαστικα...τεσπα δεν θα εξηγησω- ο PDS καταλαβε γιατι το εχει βαλει σε σποιλερ αυτο που δεν μπορω να εξηγησω...!!!!τα μπερδεψα!
Παντως οντως εχει παρει τρελες στροφες η σειρα και δεν εχει καμια σχεση με την αρχη της...ας το καλο μπαγασηδες σκεφτηκα μηπως πρεπει να το βαλω και αυτο σε σποιλερ...!!!!!!!
Μονο και μου δημιουργησετε κομπλεξ(ποσα μαζεμενα σε εναν ανθρωπο!!!χαχαχα)
spoiler μονο για PDS...Spoiler!
spoiler μονο για Val...!!!!!!
Spoiler!
Δεν μπορούμε να κάνουμε ένα thread για το Walking Dead αλλά να μιλάμε μόνο για την τηλεοπτική σειρά..? Μπαίνω κάθε φορά να πω εντυπώσεις και απεφεύγω τη μισή σελίδα γιατί διαβάζετε τα κόμικς τα οποία τα άτιμο το αμαζον δεν μου έχει στείλει ακόμα.. :P Δε λέω καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σας να θέλετε να μοιραστείτε και τα εκεί γεγονότα αλλά είστε και offtopic και δεν βοηθάτε στη κουβέντα. Μου θυμίζει το topic του game of thrones στο οποίο ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη σειρά και μετά έβλεπες μόνο spoiler tags γιατί όλοι τρέξανε με τα βιβλία.. :)
Εξου και γιατι κοιταω παντα να γραφω comic spoilers πριν τα post(τωρα και περισσοτερεσ φορες για να το ακνω ακομα πιο obvious :P ).Υπαρχουν πολλα πραγματα στο comic που μπορει καποιος να πιστεψει πως ειναι safe γιατι εχουν γινει ηδη στην σειρα αλλα ποτε δεν ξερουμε αμα δεν θα γινει κατι αντιστοιχο στην συνεχεια ή το συνεχισουν παραπερα.
Anyways περι απαντησης για αυτο που ρωτας COMIC SPOILER (εκτεταμένα COMIC SPOILER COMIC SPOILER)
Spoiler!
Φοβερο επισοδειο walking dead κ τωρα περιμενουμε μεχρι τον φεβρουαριο για τα υπολοιπα 8.
Spoiler!
Οντως, καλο το WD (όχι κάτι το φοβερό όμως), απλα μια προειδοποίηση για όσους δε το έχουν δει ακομα. ΜΗ δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα που λέει τι θα γίνει στο επόμενο, γιατι ειναι γεμάτα spoilers. Το ένα μάλιστα ειναι πολυ σημαντικό, αν σκεφτει κανεις που το έκοψε.
Καλή υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο.
Εγώ τα είδα. Εντάξει ούτως ή άλλως ήθελα να ξέρω τι γίνεται σχετικά με αυτό το spoiler. Δηλαδή ήμουν σε φάση να ψάξω τα comics να δω τι παίζει. Τουλάχιστον έμεινα ευχαριστημένος από την έκβαση των γεγονότων. Δεν ξέρω είμαι ο μόνος που δεν δίνει τόσο μεγάλη σημασία στα spoilers? Δεν θεωρώ ότι μου χάλασε κάτι από την εμπειρία που το είδα.
Βασικα κ γω δεν εχω κολλημα,εδω πηγα κ ειδα στο σινεμα το batman ξερωντας τι παιζει με τον ρομπιν,δεν με πειραζει καθολου,το ιδιο κ με το wd,ηθελα να μαθω οπωσδηποτε τι θα γινει μεSpoiler!
Παιδιά μόνο εμένα με ξενέρωσε που στο τελευταίο WD
Spoiler!
Walking dead... mehh ok καλα περασε η ωρα με το φαγητο, nothing to write home about though....
To cliffanger της 2ης σεζον (στα μεσα εννοω) ηταν κλασεις ανωτερο... κλασεις!!
τι λετε clifhanger γιατι χαθηκα...
εγω το εχω πει ολο το wd μου κανει μετριο μεχρι να βγει το falling skies εκει σε αφηνει συνεχεια αφωνο εδω κανει αρκετα πραγματα skip
Cliffhanger ειναι όρος που αναφέρεται συνήθως στις τελευταίες σκηνές ενός επεισοδίου όπου σου δείχνει κατι που δεν περιμενεις η που σου προκαλεί το ενδιαφέρον να δεις τι θα γίνει παρακάτω ώστε να περιμενεις πως κ πως το επόμενο επεισόδιο...
αχα οκ...ενταξει σιγα βλακειες δεν ξερω γενικα ξενερωσα με το walking dead αλλα επειδη δεν βλεπω κατι αλλο "αναγκαστηκα" το κατεβαζω
To καλύτερο μέρος του επεισοδίου για μένα με ΔΙΑΦΟΡΑ ήταν
Spoiler!