μολις ασχοληθηκα λιγο και βρηκα συνδεσεις και εκανα συνδεση και εγγραφη.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
Οσο για το fat... ουτε να το σκεφτομαι δε θελω! :d030:
μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Εβαλα ενα νικ στο ps3 το οποιο θελω να αλλαξω αλλα δεν γινεται. Θυμαμαι και οταν εκανα το registration οτι το ανεφερε οτι δεν αλλαζει μετα. Υπαρχει καποιος τροπος ή να το αφησω ως εχει?
Δεν μπορεις να το αλλαξεις. Εαν δεν σου αρεσει ομως μπορεις να δημιουργησεις ενα αλλο account στην ιδια κονσολα και να βαλεις οτι nick θελεις (θα χρειαστεις και ενα διαφορετικο email για να κανεις register-απλα δημιουργεις ενα καινουριο email εαν δεν εχεις απο π.χ. yahoo ή hotmail). Οτι trophies ομως ειχες στο προηγουμενο δεν περνανε στο καινουριο, καθως και θα πρεπει να προσθεσεις ξανα στην friendlist σου τους φιλους σου.
paidia tha ithela na rotiso kati
ego exo to ps3 120 giga kai enas filos moy thelei na parei tora ena ps3
epeidi psaksame gia times kai vrikame vlepo oti exoun vgei ta 160 aria kai 320 aria ps3
tha ithela na rotiso ektos apo to skliro disko pou einai i diafora tous kai einai eukolo na allaxtei mipos iparxei kai kapoia alli diafora i veltiosi sta 320 aria??
isos se thema anemistira i kati allo??
euxaristo gia ton kopo kai tis apantisis sas
Καμια αλλαγη δεν παιζει εκτος απο τον δισκο. Ο οποιος αλλαζει πανευκολα.
Καλα παιχνιδια. :)
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου και συγνωμμη σε ολους για τα αγγλικα γραμματα που εγραφα
ευτυχως ειχε την καλοσυνη ενα παλικαρι να με ενημερωσει σε μηνυμα
o επεξεργαστης δεν αλλαζει????
ενας φιλος μου εγινε προσφατα κατοχος κονσολας ps3 το 320 με τα 2 παιχνιδια που ειναι καπου στα 300 ευρο αν δεν κανω λαθος.
το ερωτημα ειναι το εξης
εγω του κανω update στο firmware οποτε βγαινει καποιο καινουργιο ομως ο φιλος μου δεν εχει ιντερνετ οποτε και δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα παρα μονο αν το φερνει στο σπιτι μου και του κανω εγω update.
αν δεν του κανει update και μεινει με το αρχικο firmware θα υπαρχει καποιο προβλημα?
εννοω θα εχει καποιο προβλημα με τα παιχνιδια ή κατι αλλο?
και αν αργοτερα λεμε, βαλει ιντερνετ ειναι υποχρεωτικο να του κανει αναβαθμιση στο firmware ?
ευχαριστω
Η αναβάθμιση του firmware δεν γίνεται μόνο μέσω internet αλλά και μέσω των παιχνιδιών. Κάποια στιγμή θα βάλει κάποιο και θα του ζητήσει να κάνει update το οποίο αν δεν κάνει δεν θα έχει πρόσβαση στο psn/μικρό το κακό αφού δεν έχει internet.
Πες του φιλου σου να μην ανησυχει,να κοιταξει να ευχαριστηθει το PS3 και τα παιχνιδια του.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν δεν αναβαθμιζει το firmware,ακομα και στο αρχικο να μεινει,παλι δεν θα υπαρχει προβλημα.
Υποχρεωτικο να περασεις το update δεν ειναι,αν ομως θελει να μπορει να παιζει τα καινουρια παιχνιδια καθως και να παιζει online,τοτε θα πρεπει να περναει καθε firmware που βγαζει η μαμα SONY!
Επειδη ειναι αδυνατον ολοι οι κατοχοι PS3 να εχουν και ιντερνετ ταυτοχρονα,καθε καινουριο firmware που βγαινει απο τη sony εμπεριεχεται και σε ολα τα παιχνιδια που εχουν ημερομηνια κυκλοφοριας μεταγενεστερη της διαθεσης του firmware.Τωρα τελευταια ειχε βγει ενα update,αν θυμαμαι καλα το 3.70 πρεπει να ειναι.Αν ο φιλος σου δεν το εχει εγκαταστησει,δεν τρεχει τιποτα.Οταν θα αγορασει ενα καινουριο παιχνιδι (το οποιο θα εχει κυκλοφορησει μετα το firmware,ας πουμε τυχαια επιλογη το Deus Ex : Human Revolution),το τελευταιο firmware,το πιο προσφατο δηλαδη θα εμπεριεχεται μεσα στο δισκακι,και μολις βαλει το δισκακι για να παιξει το παιχνιδι,θα του ζητησει πρωτα να κανει εγκατασταση το firmware.
Για το bold κομματι του post σου,δεν χρειαζεται να φερνει ολοκληρο το PS3 στο σπιτι σου για να του περνας το καθε firmware που βγαινει.Μπορει να το κανει πανευκολα και με ενα στικακι,να ερθει σπιτι σου με αυτο,να περασετε το firmware στο στικακι κ μετα οταν θα παει σπιτι του να περασει απο το στικακι στο PS3 το firmware που του εβαλες.Αναλυτικες οδηγιες για αυτον τον τροπο θα βρεις εδω :
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=7274 (Δες το πρωτο ποστ)
σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας,για τωρα μαλλον θα το παρω να του εγκαταστησω το τελευταιο firmware και εν συνεχεια αν βγει αργοτερα και αλλο θα ακολουθησω τη συμβουλη του φιλου Φωτη με το στικακι.
πιστευω τωρα μια που το πηρε αποφαση και πηρε ps3 να τον ψησω να βαλει και καμια φτηνη συνδεση γιατι ερχετε καυτος χειμωνας με τα νεα ποδοσφαιρακια και οχι μονο!!!
Δεν υπάρχει λόγος να του το εγκαταστήσεις, τα τελευταία firmware δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στους offline χρήστες του PS3 ενώ τα δύο τελευταία βασικά είχαν πρόσθετη ασφάλεια για τα hacks και κάποιες χαζομαρούλες για τα online plus+ members. Άσε τον να παίζει με το firmware που έχει και όταν θα χρειαστεί για κάποιο παιχνίδι θα το έχει μέσα το δισκάκι.
Περισσότερη σημασία θα έλεγα έχουν τα patchs/updates των παιχνιδιών που συνήθως λύνουν τυχόν προβλήματα τους τα οποία όμως δεν νομίζω ότι υπάρχουν online για εφαρμογή τους από τους νόμιμους κατόχους παιχνιδιών και χρήστες PS3 κονσόλας μέσω USB sticks. Αλλά ακόμη και αυτά δεν είναι πάντα τόσο απαραίτητα, αφού συνήθως αφορούν το online multiplayer του τίτλου ή νέα DLCs και σπανιότερα αυτά καθ' αυτά σοβαρά προβλήματα του αρχικού τίτλου.
Βάζω να δω μια ταινία από φλασάκι και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται playback από φλασάκι. Ξέρετε μήπως πως μπορώ να δω την ταινία; Δεν γίνεται με όλες τι ταινίες αυτό. Το ps3 δεν είναι σπασμένο, αν έχει καμιά σημασία αυτό.
Προφανώς είναι σε format που δεν υποστηρίζει το ps3 οπότε πρέπει να την κάνεις convert με κάποιο από τα προγράμματα που κυκλοφορούν.
στον "user 1" που έχω στο ps3, που έχω τα saves και trophies, μπορώ να αλλάξω online account ? έκανα ένα άλλο νέο online account σε νέο "user 2" αλλά μου λέει πως δεν το δέχεται στο "user 1". στην ουσία με ενδιαφέρει να αλλάξω online_id, υπάρχει τρόπος ?
Μπορείς να σβήσεις τον User 1 γενικά, rename τον user 2 σε 1 και create new online id....
Tα τρόπαια μόνο χάνεις γιατί είναι στο id σου όλα τα άλλα παραμένουν στην κονσόλα σου.