Ε για να κραξουν.
Εγω προσωπικα τον ακουγα οταν ηταν ο Τζιγκερ προεδρος.Ειχε πολυ ενδιαφερον η εκπομπη του.2-3 ατομα συμφωνουσαν(πικτοριο ησουν και εσυ ενας απο αυτους?:love:),οι αλλοι εκραζαν αυτον και τον Τζιγκερ και αυτος βιδωνε...
Printable View
Άντε PDS, αφού είσαι τόσο μεγάλος fan του στείλε βιογραφικό στο sport-fm. Άλλωστε μας έχεις πείσει ότι πάνω κάτω τα ίδια πιστεύετε, αλλά για διαφορετική ομάδα.
Στα λόγια μου έρχεσαι. :)
Btw η εμφανιση του Σειταριδη ηταν η εκπληξη στο προχθεσινο παιχνιδι(μετα το 2πλο φυσικα :cool:).Μου θυμισε λιγο απο τον παλιο καλο Σειταριδη.Μακαρι,του χρονου να επανελθει δυναμικα.Ειναι ακομα σε καλη ηλικια και ο καλος Σειταριδης ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητος.
Για ονομα του θεου, τα εκροπα ειναι εκτροπα, καθομαστε και μαλωνουμε για το ποιος εκανε τα χειροτερα,σιγουρα αρχισε απο τον Βαγγελη, και πετυχε το στοχο του, να μην μιλαμε για την ηττα του πελατη, και να μιλαμε για τα εκροπα... Α! ρε pictorino μονο εσυ εισαι λογικος, σε λιγο θα σε δουμε στην 7 να τραγουδας ''εισαι στο μυαλο, κατι μαγικο...''
είσαι στο μυαλό κάτι βρωμερό... μπορεί να το τραγουδάω, το άλλο...
μπορεί και το άλλο ... με σήμα στην καρδιά έναν ....
χωρίς παρεξήγηση πάντα
τώρα που βλέπω πιο ψύχραιμα τα πράγματα είμαστε τρελοί loosers . o ορισμός της λέξης και ανίκανοι.
αλλά έχετε και σεις ένα φαρδος ... απύθμενο ρε παιδί μου για να νικήσετε έτσι αυτό το ματς. βέβαια εδώ κερδίσατε την αεκ που είχε 6 δοκάρια δεν θα κερδίζατε εμάς που είχαμε μόνο 3;
τεσπα, πρέπει να πάρουμε το νταμπλ και μετά να σκεφτούμε πως θα κάνουμε ομάδα... η φετινή χρονιά χάθηκε ούτως ή άλλως ...
απλώς δεν μπορώ να βλέπω να γράφουν λες και δεν βλέπουν τα χάλια, λες και δεν βλέπουν τους υποψήφιους παίχτες του παλληξουριακού...
oloi oi olympiakoi itan kideies olo to xrono apo kato kai tora m ena diplo xalane ton kosmo,kai i kavala pire diplo sto oaka xoris na exei kalyteri omada,mono o panathinaikos anastenei nekrous,ante re seis kala playoff!!!!
Λέω και εγώ δεν θα φάμε γκολ με τα Γιάννενα...
τουλάχιστον δεν μείναμε πίσω στο σκορ όπως γίνεται συνήθως με τον υποψήφιο προπονητή του εορδαϊκού. δεν είναι και ο επικρατέστερος αλλά είναι μία λύση ανάγκης για την ομάδα της γ εθνικής
Ποιος ειναι αυτος που ζηταει τιμωρια???..Ο κ.Σωκρατης Κοκκαλης??...Ο εγκληματιας του Ελληνικου ποδοσφαιρου???...Ποιος ζηταει τιμωρια???..Ο πρωτεργατης των αισχων στη Ριζουπολη???...Ποιος ζηταει τιμωρια???...Ο εγκεφαλος των αισχων των οργανωμενων οπαδων που με νοοτροπια Ναζι ως αρεια φυλη εκανε τα αισχη των αισχων σε καθε εξοδο τους στην επαρχια????...Ποιος ζηταει τιμωρια???...Ο αρχιμαφιοζος πρακτορας της Σταζι που εβγαινε γελωντας και δηλωνε μετα τα αισχη και τις καταστροφες στη Νεα Σμυρνη,Ξανθη,Ηρακλειο ''..αυτους τους οπαδους εχουμε , τι να τους κανουμε?''..Και εβγαιναν τα τσιρακια του , οι αξιοτιμοι κ.Φασουλας,κ.Αγραπιδης,κ.Μαντουβαλος και ολο το δημοτικο συμβουλιο Πειραια και κλεινανε τα σχολεια κανοντας πορεια στους δρομους του Πειραια οταν τιμωρηθηκε η ομαδα του δημοσιου...
Αυτος ζηταει τιμωρια λοιπον????....Αν ναι , τοτε πειτε του πως η εποχη της χουντας του Ελληνικου ποδοσφαιρου που ειχε δεσμιες ολες τις ομαδες μεσω των γνωστων τακτικων του περασαν , και πως επειδη ολα αυτα ειναι γραμματια και τα γραμματια πληρωνονται...Εφτασε η ωρα της αποπληρωμης...Και με τοκους υπερημεριας!!..
Ο νοων...νοειτο!!!
Σε λίγο καιρό ο Νίκος Νιόπλιας θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα στεφθεί πρωταθλητής χωρίς να έχει πετύχει καμία σημαντική νίκη. Τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα κλείσει ένα γύρο πρωταθλήματος στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στα παιχνίδια που έδωσε από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ολυμπιακός μέχρι και την έκτη Καβάλα είχε δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες και τέρματα 2-6.
Στον Νιόπλια δόθηκε η πιο εύκολη αποστολή που έχει αναλάβει ποτέ προπονητής. Πήρε μια ομάδα πολύ καλά γυμνασμένη, ενώ ο άμεσος αντίπαλός του δεν δούλευε σαν αθλητικός σύλλογος. Είχε την τύχη με το που ανέλαβε να βγουν τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού χάνοντας συνεχώς ανέλπιστους βαθμούς. Κάποτε ένα στραβό αποτέλεσμα στου Χαριλάου ήταν μια από τις αιτίες να φύγει ο Αναστασιάδης, καθώς εκείνη την εποχή οι ερυθρόλευκοι κέρδιζαν όλα τα παιχνίδια. Ο Νιόπλιας όμως είχε τη δυνατότητα να φέρνει 0-0 με τον Άρη χωρίς τον Ναφτί και να κάνει χάι φάιβ στον πάγκο.
Είχε και την τύχη να αντικαταστήσει έναν προπονητή που η δουλειά του είχε απαξιωθεί σε υπερβολικό βαθμό. Εάν κάποιος δεν παρακολουθούσε τον Παναθηναϊκό, από αυτά που ακούει και διαβάζει θα νομίζει πως την εποχή του Τεν Κάτε οι παίκτες του έπιαναν τη μπάλα με τα χέρια και την πέταγαν εκτός γηπέδου. Η αλήθεια όμως είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα, οι λίγες σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού έγιναν με τον Τεν Κάτε. Αυτός κέρδισε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αν κάποιος προπονητής αξίζει να σηκώσει την κούπα στη φιέστα, αυτός είναι ο Ολλανδός. Στο κάτω κάτω το μοναδικό θετικό που βγάζει φέτος η ομάδα είναι η φυσική της κατάσταση, που είναι κληρονομιά που άφησε το δικό του επιτελείο.
Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν ισχυρίζομαι πως ο Τεν Κάτε δεν έκανε μεγάλα λάθη. Αποδεδειγμένα είναι τραγικός στην αξιολόγηση ποδοσφαιρικού ταλέντου. Στέρησε από την ομάδα παίκτες που θα έπρεπε να είναι αγωνιστικά και οικονομικά κεφάλαια για το σύλλογο και ίσως είναι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που θα έπαιζε δυο χρόνια με βασικό στόπερ τον Σαριέγκι. Παρά τις τρέλες του όμως ο Παναθηναϊκός με τον Ολλανδό είχε προπονητή και όχι διαχειριστή.
Ο Τεν Κάτε σαν προσωπικότητα είχε κάτι σημαντικό, που απλά στην Ελλάδα δεν το έχουμε συνηθίσει. Ένιωθε ανώτερος από τους ποδοσφαιριστές του. Έβλεπε τον Σπυρόπουλο να μην εξελίσσεται, να εκθέτει αμυντικά την ομάδα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον πει άσχετο.
Στη χώρα μας όμως οι ποδοσφαιριστές θέλουν Νιόπλιες. Θέλουν ανθρώπους που να τους χαϊδεύουν για να μην χάσουν τη δουλειά τους και δεν θα τους πουν την αλήθεια. Ο Νιόπλιας απάντησε την Κυριακή στην τοποθέτηση του Βγενόπουλου («Να γίνει ανανέωση στους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα») πως τώρα ξέρει τους ποδοσφαιριστές του και θα κάνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα την έκθεσή του. Αναρωτιέμαι όμως εγώ, τη γνώμη του προπονητή Νιόπλια για την αξία τους οι βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού την γνωρίζουν; Γιατί είμαι σίγουρος πως την άποψη του Ολλανδού την ήξεραν και γι’ αυτό δεν ήταν αρεστός.
Ο Τεν Κάτε έκανε λάθη. Έδιωξε τον Ίβανσιτς, τον Μάτος, χάρισε το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” και το τελευταίο το πλήρωσε με τη δουλειά του. Ήταν όμως ένας κανονικός προπονητής, που δεν ενδιαφερόταν να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια ούτε είχε την ανάγκη να τον αγαπάν οι παίκτες του.
Στο παιχνίδι με τη Λάρισα, που το ημίχρονο ήταν στο 0-0, είπε πως ντράπηκε για την εικόνα της ομάδας του. Είχαμε κάποια ανάλογη δήλωση από τον Νιόπλια μετά το κάζο με την Καβάλα; Ίσα ίσα που οι τοποθετήσεις του είναι συνεχώς αντιφατικές και έχουν σαν στόχο να δικαιολογήσουν καταστάσεις. Μετά τη Ξάνθη δήλωσε πως δεν μετράει η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα και την Κυριακή, αφού είχε χάσει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια, υποστήριξε πως οι παίκτες του ήταν σε όλα καλύτεροι. Δεν του είπε όμως κανένας πως δεν γίνεται να είναι χειρότεροι, καθώς κοουτσάρει την μακράν πιο γυμνασμένη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό είναι έργο του προκατόχου του.
http://tsarly.yooblog.gr/2010/03/23/15/
Ωραια ολα αυτα...Αλλα συγκρινουμε σοβαρα τωρα εναν προπονητη που ηταν 1.5 χρονο στον ΠΑΟ με καποιους μηνες του Νιοπλια στον Παγκο?
Διαβαζω σε αυτο το αρθρο αρκετες φορες...''οταν ηταν ο Τεν Κατε στον παγκο ηταν ετσι και οχι ετσι οπως τωρα'',αλλα το βασικοτερο που ξεχναει αυτος που το εγραψε,ειναι οτι οταν ο Τεν Κατε ηταν στο παγκο τους πρωτους μηνες...ετυχε να μην ειναι Ελληνας και ειχε την πληρη στηριξη απ'ολους γι αυτον ακριβως τον λογο.
Φανταστειτε να εκανε τα τραγικα ροτεισον του Τεκ Κατε ο Νιοπλιας αυτους τους μηνες,τι θα ειχε ακουσει ο ανθρωπος.Φανταστειτε να ηταν πρωτος τωρα ο Τεν Κατε τι θα διαβαζαμε για αυτον την προπονηταρα,με την τεραστια εμπειρια που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ.
Εγω δεν ξερω αν θα αποδειχθει προπονηταρα ο Νιοπλιας ή ασχετος,το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι ατυχος που ειναι Ελληνας.
Βασικά PDS, εγώ θυμάμαι το αντίθετο!Lol!
Οι δημοσιοκάφροι ξέσκιζαν τον Τεν Κάτε με κάθε ευκαιρία (ίσως επειδή τους έκοψε την πρόσβαση στα αποδυτήρια), ενώ ο Νιόπλιας, ακόμα και στις στραβές, απολαμβάνει θετικής αντιμετώπισης από την πλειονότητα.
Anyway, μια άποψη πόσταρα που με βρίσκει σύμφωνο (θετικά και αρνητικά του Τεν Κάτε) σε πολλά σημεία.
Δεν διαχωρησα δημοσιογραφους και οπαδους,απλα θεωρω οτι αλλιως βλεπαμε oλοι τον Τεν και αλλιως τον Νιοπλια,οσο και αν θελουμε να μην το παραδεχτουμε και ασχετως τι γραφτηκε.
Επισης στο αρθρο δειχνει οτι προτιμα τον Τεν Κατε για καποιους λογους και δινει παραδειγματα(''εκανε αυτο και ετσι ειναι το σωστο'' κτλ).Απο ποτε οι πετυχημενοι προπονητες βγαινουν απο το ιδιο καλουπι.Μπορουμε να βρουμε 10 πετυχημενους προπονητες και ο καθενας να λειτουργει εντελως διαφορετικα.Ο Νιοπλιας αν θελει μπορει να κατσει να τον ......... οι παιχτες αν το θεωρει σωστο.:P
Το αποτελεσμα μετραει.
Οποτε εγω προσωπικα απο του χρονου θα κρινω τον Νιοπλια και θα εχω μια θετικη αποψη γι αυτον αν παρει το Νταμπλ.
Φυσικά και ο Νιόπλιας έχει ένα συν παίρνοντας το ντάμπλ το οποίο με τον Τεν Κάτε είναι άγνωστο εάν θα το κάναμε αλλά δεν πρέπει να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος!!! Έχει κάνει καλά και άσχημα πράγματα. Το σίγουρο είναι οτι η ομάδα παίζει ποιο στρωτό ποδόσφαιρο στις ημέρες του και αυτό το βλέπουν και οι πέτρες αλλά εάν κάτι και για κάποιο λόγο στραβώσει τότε πάπαλα. Δεν βοηθάει την ομάδα του (μπορεί και λόγο ποιότητας πάγκου) και δεν έχει πάρει ούτε ένα μεγάλο ματς. Δεν γίνετε κάθε φορά να είσαι άτυχος κάπου και εσύ κυνηγάς αυτή τη τύχη.
Το θέμα είναι πως διώχνει ένα προπονητή με ντάμπλ στα χέρια και φυσικά τι θα φέρεις στη θέση του
Και εγώ πάντως σαν σούμα δεν θα πω εάν ο Νιόπλιας κάνει ή δεν κάνει θα το πω του χρόνου εάν μείνει και κάνει αυτός τις μεταγραφές και την προετοιμασία.
Μην ξεχνάμε οτι το αγαπημένο του συστημα ειναι με δυο φορ...