Νομίζω είπαν μέχρι τέλος του χρόνου για τα weather effects.
- - - Updated - - -
Μα την αληθεια ομως, πιο ταλαιπωρημένο παιχνίδι δε "παίζει" να εχει κυκλοφορήσει παλι...
Printable View
Νομίζω είπαν μέχρι τέλος του χρόνου για τα weather effects.
- - - Updated - - -
Μα την αληθεια ομως, πιο ταλαιπωρημένο παιχνίδι δε "παίζει" να εχει κυκλοφορήσει παλι...
To update αυτη την Τριτη ειναι;
αντε μπας και βαλουν challenges :P.
παντος τα DLC δεν με χαλανε καθολου...αφου εσκασα τοτε την 40αρα(ευτυχως που δεν εδωσα 70 στο πλαισιο τοτε :whistle:)
Να πω και εγώ την αλήθεια μου το έδωσε εχτές ενας φίλος που το πήρε απο το bundle και είναι ανέλπιστα χαλαρωτικό και 'ευκολο'.
Υπάρχει θέση σε κάποιο club?Αν όχι ενδιαφέρεται κανείς που δεν είναι σε club να ανοιξω?
Φτιάξε ένα club και πόσταρέ το εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea... ΟΞ³Ξ―Ξ±-Club
γιατί αυτά που έχουμε φτιάξει έχουν γεμίσει, όλο κι όλο 6 άτομα χωράει το κάθε club.
DriveClub update 1.07 goes live
Spoiler!
παιζει ονλινε τωρα κανονικα??
Μια χαρα και ειναι τελειο......
Στο τέλος μου φαίνεται θα μας πουν "αφού το πήρατε όλοι, τι την θέλετε την plus έκδοση; Πάρτε ένα εξτρά τετράμπιτο τον άλλο μήνα και κλείσαμε"
Aπο photo mode
Attachment 6131
Από το photomode επίσης...
Attachment 6134
Attachment 6135
Γραφικαρεςςςςςςςςςς
το free dlc ξερει κανεις ποτε θα βγει?για 26 δε λεγανε?
"The Photo-Finish Tour Pack is a free download available from PlayStation Store this week: 11/25 in America, 26/11 in Europe."
Για σημερα ειναι
Τα ανέβασαν στο psn, πάτησα για να κατέβουν μου τα δείχνει στο ps4 κατεβασμένα αλλά στο game μέσα είναι κλειδωμένα
https://store.sonyentertainmentnetwo...7Cbucket~games
Σε μένα όλα οκ
6 ειναι βλεπω για να δουμε ;).
Με έτρωγε το προηγούμενο Σάββατο και τελικά το κατέβασα, level 8 είμαι ακόμα , τίμιο μου φάνηκε δεν περίμενα βέβαια τίποτα παραπάνω στο gameplay από ένα need for speed, καλά γραφικά ωραίες πίστες , χαβαλές στο on line.
Για σοβαρό racing περιμένω το project cars
Eπαιξα IGNITION αλλα κόντευα να σπάσω την TV στο X-ROW RALLY κοντά στην μέση έχει μια κωλοστροφη και όλο χάνω χρόνο.