Originally Posted by
Dragonpaul
Παιδια, απολογουμαι για τον βομβαρδισμο ερωτησεων, αλλα τωρα που αποφασισα να ασχοληθω (μετα το update του PS4) μου προκυπτουν ολα.
Πριν απο λιγο δοκιμασα το HZD με HDR. Οκ, την εικονα πρεπει να την δει κανεις για να καταλαβει, οποτε δε θα σταθω εκει. Λοιπον, τι εκανα... Καταρχην αυτο που ειπε ο Δημητρης με το uhd color. Εγω το ενεργοποιησα και για τις 4 θυρες... Οντως, αν και δε μου εβγαλε το παραπανω μνμ (προφανως ο Δημητρης το ειχε σε αλλο παιχνιδι), μου ειπε, οντως, οτι παιζω σε HDR και πως καποια χρωματα μπορει να ειναι διαφορετικα κλπ κλπ. Απενεργοποιησα το game mode και ενεργοποιησα την "Ειδικη Λειτουργια", δηλαδη το HDR. Εδω να πω οτι ειχε δικιο ο Αποστολης. Επειδη τωρα το HDR ηταν το κανονικο, δεν παρατηρησα αυξομειωση στο μεγεθος της εικονας. Ομως... Το παιχνιδι ετρεχε τωρα εντελως smoothly, σα να ετρεχε στα 60 frames, με σημαντικο, κατα τη γνωμη μου ομως, input lag, το οποιο συνηθιζεται εφοσον δεν παιζεις on line. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;; Και αναφερομαι στα frames εννοειται. Και αν δε γινομαι σαφης, υπαρχει μια ομαλοτητα στην κινηση, οπως στο mode "Δυναμικο".
Εχω κανει κατι λαθος;;; Θα επρεπε να το ειχα κανει αλλιως;;;