Ειδατε το τρίτο επεισόδιο απο την τρίτη σεζόν του Banshee; το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μεχρι τώρα
Printable View
Ειδατε το τρίτο επεισόδιο απο την τρίτη σεζόν του Banshee; το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μεχρι τώρα
Καλημέρεν!
το γνωστό eztv.it πλέον μετακόμισε στο https://eztv.ch/ .
enjoy!
Λευτερη, μην ξαναβαλεις σε παρακαλω τετοιο Link.
ξεκινησε επιτελους η 3η σαιζον του The Americans
α, σόρρυ! Γιατί είχα βάλει στο παρελθόν (πάλι για eztv) και δεν μου είχατε πει κάτι, οπότε θεώρησα ότι είναι ΟΚ.
μήπως σε spoiler ή καθόλου; (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, απλά για την κοινότητά μας, επειδή κάποιος επίσημος/νόμιμος τρόπος να δεις τέτοιες σειρές δεν υπάρχει εν Ελλάδι. Αν υπάρχει και δεν το γνωρίζω -κάτι πολύ πιθανό- πληζ πείτε μου ποιος είναι, ώστε να αρχίσω να βλέπω νόμιμα και προβλεπόμενα)
Εχω μείνει πίσω γενικά με τις σειρές. gotham έχω τα 6-7 πρώτα επεισόδια, bing bang δεν εχω 2-3 τελευταια.
Αντε να αρχίσει το Walking Dead να ενεργοποιηθώ..
OK mate, done!
https://www.youtube.com/watch?x-yt-t...yt-cl=85114404 εσκασε το τρειλερ της 5ης σεζον!
Βλέπει κανεις άλλος την σειρά 12 monkeys; εχουν βγει μεχρι στιγμής 3 επεισόδια. Αρκετά ενδιαφέρουσα και με καλό concept.
Το θέμα για όσους ενδιαφέρονται να την αρχίσουν εχει να κάνει με έναν ιο που σκότωσε 7 δις ανθρώπους. Υποτίθεται βρίσκεται στο 2043 χρονολογικα , και με μια μηχανή του χρονου που έχει φτιαχτεί, ο πρωταγωνιστής γυρναει στο 2015 και προσπαθεί να βρει απο που ξεκίνησε ο ιος για να τον σταματήσει
Την παρακολουθώ, αλλά το 3ο επεισόδιο ήταν αρκετά sentimental και λιγότερο sci-fi, κάτι που δεν μου άρεσε. Επίσης βρήκα γελοίες τις στιγμές που συνέβησαν οι παρεμβολές λόγω ηλιακών κηλίδων...(πολύ "βολικές"). Τα πρώτα 2 επεισόδια κάαααααπως με έπεισαν, το 3ο όμως όχι. Θα συνεχίσω να την βλέπω, καθώς σπάνια παρατώ σειρά στην αρχή της, αν και, δεν την παρακολουθώ πλέον με τον ίδιο ενθουσιασμό.
παιδια θελω να ξεκινησω το walking dead αλλα εριξα μια ματια στους υποτιτλους και ειδα οτι εκτος απο τους κυκλους 1-5 εχει και web episodes..
αυτα εχουν αμεση συναρτηση με την ιστορια η αν δεν τα δω δεν υπαρχει προβλημα?
https://www.youtube.com/watch?v=XZ3yXDFvybA&feature=player_detailpage
Σκαει αυριο και το trailer DareDevil. Μακαρι να ειναι σκοτεινο...
Το Sons of Anarchy το ξεκινησα κι εγω πριν ~2 εβδομαδες. Η αληθεια ειναι πως στην αρχη ειναι αρκετα "οκ", τιποτα φοβερο αλλα και τιποτα που δεν αντεχεις να δεις.
Αυτη τη στιγμή είμαι στο τέλος της 4ης και η σειρά εχει ανέβει 100% στα πάντα. Από πλοκή, μπλέξιμο, ανατροπές, τα πάντα η σειρά είναι απείρως καλύτερη από όταν άρχισε.
Μου θυμίζει το υπερ-έπος "The Shield" που μάλιστα το SOA έχει άπειρα cameos/supporting roles απο παλιους χαρακτηρες. Και αυτό ξεκινησε αργά αλλά μετα την 3η-4η σεζον ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το αγχος που εχεις με την εξελιξη και τις απιστευτες ερμηνιες που βλεπεις.
Θα συμφωνήσω οτι εχει ανεβεί πολυ και, πλέον, εχω αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο. Βεβαια, ειμαι και λίγο πίσω εγώ. Τελειώνω τη δεύτερη εποχή σημερα αυριο...
Daredevil τρέιλερ
https://www.youtube.com/watch?v=XC7GPdBV9WQ
Ξαναεπιασα το Deadwood που το ειχα αφησει στην ακρη για χαρη του The Shield.Εξαιρετικη σειρα ειδα και παλι τα πρωτα επεισοδια και αυτη τη φορα μου αρεσαν ακομα πιο πολυ.
Κατι που μου εκανε εντυπωση.Σποιλερ 3-4 επεισοδιουSpoiler!
Τελος παντων ελπιζω να συνεχισει ετσι
Ξεκίνησε η δυναμικά η 2η season τουBlack FlagBlack Sails.Τα πρώτα 2 επεισόδια τα είδα νεράκι.Η διαφοροποίηση με πέρυσι, είναι τα flashbacks από την πρότερη "νόμιμη" ζωή του cpt.Flint.
το the leftovers το βλεπει κανενας?αξιζει?
Σημερα τελειωσα το Boardwalk empire.Πανεμορφη σειρα,χωρις τιποτα wow,ηρεμη αλλα πολυ καλα σκηνοθετημενη.Πετυχημενη ατμοσφαιρα της εποχης,ερμηνειες και ενδιαφερον χαρακτηρες.
Χαλαστηκα που τελειωσε αλλα νομιζω εκλεισε οπως επρεπε χωρις να κουρασει καθολου.
σημερα τελειωσα την πρωτη σεζον του homeland!!!το βρηκα αρκετα καλο και ελπιζω οι επομενες σεζον να ειναι καλες οσο και αυτη
η τελευταια σαιζον (homeland) ομως ειναι πολυ καλη.....δεν φτανει την πρωτη αλλα την προσεγγίζει....
Απ¨τις σχετικά πρόσφατες το vikings και φυσικά το game of thrones.
4 εχουν βγει μεχρι τωρα.....αναμενεται κ 5η
Reunion του «πριν χτυπήσει το κουδούνι», 26 χρόνια μετά!
Παρα τα τόσα χρονια, μου φαίνεται οτι δεν έχουν αλλάξει καθόλου... Εκτός απο τον Μπελντινγκ, ο οποιος είναι σα φούσκα.
Kαλα ο Σλειτερ ειναι ολοιδιος!!!! Επειδη το εψαξα Παυλο, δες τι εγινε εδω με το καστ. Καλα ο Σκριτς δεν υπαρχει... το εκαψε τελειως.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3UOkIaFexo
Ειδα τα πρωτα επεισόδια απο το 12 monkeys, αν κανω λαθος διορθώστε με
Spoiler!
αδερφε βαλε spoiler ΑΜΕΣΩΣ..!
Έβαλα αν κ δε νομίζω να αποκαλύπτω κάτι τρομερό
Το θέμα της σειράς είναι
Eχω συνταραχτει με το ποσο υπεροχο ηταν το επισοδειο 5χ09 του Walking Dead...Ποσο συναισθημα,υπεροχη σκηνοθεσια και ερμηνειες...Δικαιως ειναι απτις πιο επιτυχημενες σειρες που παιζουν αυτη τη στιγμη..
Συνεχιζω και διαβαζω σχολια του στυλ...δεν ειχε πολυ δραση...βαρεθηκα...γαμω το φελεκι μου ακομα να συνειδητοποιησουν καποιοι την πραγματικη φυση της σειρας...Ευτυχως που δεν το εχουν κανει ενα mindless κυνηγι zombie οι δημιουργοι..
huge spoilers για το επισοδειο...θα γραψω περιγραφικα για να μην γινει καμια λαλακια και παλι...
Spoiler!
Τρομερη αγωνια...μακαρι να συνεχισει ετσι....
Ναι κι εγω σε αυτους που την κραζουν ειμαι. Πλεον δεν υπαρχει σεναριο(δεν ξερω αν υπηρχε εξ αρχης).
Φυσικα καταλαβαινω οτι η σειρα επικεντρωνεται στους χαρακτηρες αλλα ολο το σκηνικο παιζει σε μια λουπα.
Καπου θα πανε->θα βρουνε καποιους->θα τσακωθουν ή κατι θα γινει και θα αναγκαστουν να φυγουν->θα συνεχισουν για καπου αλλου παιρνοντας μαζι τους καποιους απο αυτους που συναντησαν->θα πεθανουν καποιοι->καπου θα πανε ξανα.........
Καποια στιγμη αυτο κουραζει. Με το τροπο αυτο η σειρα δεν θα τελειωσει ποτε. Παντα θα υπαρχουν 3-4 βασικοι χαρακτηρες και οι υπολοιποι θα ειναι αναλωσιμοι.
Star Trek σε εναλλακτική έκδοση USA Trek όπου η βασική ομάδα κάνει explore διαφορετικές περιοχές και αντί εξωγήινοι έχουμε ζόμπι. Απλά χωρίς καθόλου το ενδιαφέρον του Star Trek. Σα να βλέπω κάτι που χρησιμοποιώντας τα ζόμπι και την δήθεν επιβίωση ως αφορμή, δικαιολογεί/αιτιολογεί/προσπαθεί (ανεπιτυχώς) ένα δακρύβρεχτο μελό στόρυ, με τελειωμένες προσωπικότητες, άνευ λογικής, άνευ ρεαλισμού......με μόνιμες σχεδόν φωνές και ουχ, κλαψ, λυγμ, enter μουφο-deep ατάκα στην ατάκα, διάλογο στο διαλογο φιλοσοφοειδή αλά Solid Snake / Kojima Productions, πασπαλίζουμε με σπλάττερ........και ΟΚ, έχουμε το Walking Dead.
Τουλάχιστο έτσι το βλέπουν τα μάτια μου, εδώ και πάρα πολλά επεισόδια. Ειλικρινά, ανα 4-5 λεπτά πέθαινα στα γέλια, επειδή είναι ΤΟΣΟ προβλέψιμο, που πλέον με κάνει να γελώ με τις καρικατούρες (δεν μπορώ καν να τους δω ως χαρακτήρες πια). Από "βαθιά" ατάκα σε "βαθιά" ατάκα, γελώ ακόμα πιο πολύ. Είμαι ΠΑΡΑ πολύ περίεργος τι θα πουν στο τέλος, αν ποτέ έχει τέλος ή φαγωθούν ή πεθαίνουν από την βαρεμάρα οι χαρακτήρες. Τι θα γίνει με την κωλοκοινωνία; Με τον ιό; Όλοι θα είναι ζόμπι; Οι τηλεθεατές θα καταντήσουν ζόμπι; Είναι οι παραγωγοί ζόμπι; Είμαστε όλοι ζόμπι; To (zom) be or not to (zom) be? έγινα φιλόσοφος ο φούστης! (κλαίω)
το τελευταιο επισοδειο του banshee ηταν επος,το καλυτερο της σειρας,γενικοτερα καταπληκτικη fun σειρα.