Αν και ωραίο, δεν νμζ ότι είναι το πρώτο modular τηλέφωνο.
Printable View
^^Δεν θυμάμαι κάποιο άλλο smartphone στο παρελθόν.
Σχεδιαστικά πάντως δεν είναι και ότι πιο όμορφο εχοντας και μεγαλα bezels αυτη τη φορα ενώ και η μικρή σχετικά μπαταρία μπορεί να προβληματιζει καποιους. Σχετικά με τα modules, σίγουρα είναι μια αξιοσημείωτη καινοτομία αλλά μένει να δούμε πόσο ενδιαφέροντα θα είναι, πόσο θα πείσουν τον κόσμο και βέβαια πόσο θα κοστίζουν...
Σχετικά τώρα με τα νέα S7, θεωρώ ότι η Samsung έδωσε μια πραγματικά εξαιρετική και ολοκληρωμενη πρόταση. Ειδικά το edge είναι τουμπανο κρατώντας ή βελτιωνοντας τα καλα του s6 και προσθέτοντας αυτά που έλειπαν οπως sdcard και με μια σούπερ μπαταρία των 3600mAh. ¶ψογο...
Κακασχημο το G5, πολυ ωραιο το S7 αλλα αυτο το home button με χαλαει πολυ. Και βλεπω οτι και το Xiaomi Mi5 θα εχει ιδιο home button.
Στα 600-700-800 ευρω που κανουν, να τα χαιρονται.
Κακασχημο δε λες τιποτα. Το S7 μου αρεσει και εμενα παρα πολυ. Αλλα οπως το ειπες. Για τα χρηματα που ζητανε να τα χαιρονται.
SONY XPERIA X
Νεα σειρα απο την Sony. Ολα ωραια και καλα αλλα καπου διαβαζεις μπαταρια 2,700 και λες αντε γεια:P
^Το X performance που απ'ότι κατάλαβα είναι και το πιο δυνατό έχει οθόνη 5" και είναι 1080p. Οπότε ίσως να μην καταναλώνει τόση μπαταρία, σίγουρα πάντως όχι όση σε οθόνες qhd και περισσότερες ίντσες που έχουν οι άλλοι και η ιδια με την σειρα Ζ.
Γενικά πάντως η Sony έχει πολύ καλή παράδοση με την μπαταρία και την αυτονομία στις συσκευές της.
Οι διαφορες που εχουν τα Experia Z (και τωρα μαλλον το Χ) μιλαμε οτι ειναι ανυπαρκτη... βγαζουν ενα ιδιο κινητο καθε χρονο (μπορει και 6 μηνες για τη περιπτωση της SONY) και βλεπεις διαφορα του στυλ, αλλαξε θεση το μικροφωνο και πηγε 2 εκατοστα πιο δεξια. Ενταξει, αλλαζουν τα specs, αλλα αυτο δεν εχει να λεει κατι.
Δηλαδη ημαρτον.
Νομιζω οτι εχει ξεφυγει λιγο το θεμα με τα smartphones . Συσκευες των 800 ευρω φορτωμενες με της παναγιας τα ματια μονο και μονο για να κερδιζουν τον προκατοχο στα specs , που απευθυνονται σε χρηστες που δεν χρησιμοποιουν ουτε το 50% αυτων που προσφερουν οι συσκευες αυτες.
Θεωρω τον εαυτο μου ως heavy user , μεχρι excel κανω καποιες φορες στο κινητο και ειμαι ακομα με το -υπερτιμιο βεβαια- note 2 του 2012. Θα ηθελα λιγο καλυτερη φωτογραφικη αλλα κατα τα αλλα το σκιζω και δεν μπορω να πω οτι μου λειπει κατι . Word , excel, spotify, φωτογραφιες, tapatalk, twitter, netflix, youtube, μεχρι vice city και FF επαιζα το καλοκαιρι καμια φορα ετσι να περασει η ωρα.
Καταλαβαινω τις εταιριες , τη δουλεια τους κανουν αλλα το θεμα εχει ξεφυγει και απλα οι καταναλωτες ακολουθουν αναγκαστικα για να εχουν παντα "το καλυτερο".
Το G5 δεν το θεωρω ασχημο και ομολογω πως μου αρεσε η πρωτοτυπια των modules , αν και δεν κανουν για τις αναγκες μου. Πανεμορφο και το S7 , ειδικα το edge.
Επειδη ομως πρωτα βαζω το vfm , πιστευω οτι τωρα που μιλαμε το πιο συμφερον για την τσεπη ειναι το G4 . Στα 320 ειναι ευκαιρια, αν επαιρνα συσκευη τωρα θα επαιρνα αυτο . Ωραιο το note 4 πχ , θα μου ελειπε το πενακι αλλα και 430¤ για συσκευη του 2014? E οχι ρε samsung
Δεν αντιλεγω. Αλλα οταν βλεπεις οτι το G2 του 2013 με μικροτερες διαστασεις (και λιγο πιο παχυ) να εχει 3000 μπαταρια, ε φαινεται καπως. Θα μου πεις τα 300mAh παραπανω θα σε σωσουν? Οχι αλλα κακο δεν ειναι να υπαρχουν.
Το Galaxy S7 που ειναι μαλιστα και πιο κοντα σε διαστασεις, παλι εχει μεγαλυτερη μπαταρια.
ΥΓ: 5 ωρες εκανα να γραψω. Στον Κωστα απαντουσα:)
ΥΓ2: James, πιο value απο το Xiaomi Note 3 PRO με τον Snap 650 και 4,000 μπαταρια δεν υπαρχει. Εκει βεβαια μπλεκεις με αλλα πραγματα (αγορα απο Κινα, κλειδωμενο bootloader και αγγλο-κινεζικες rom).
Την να την κάνω την μεγαλύτερη μπαταρία αν καταναλώνει τα άντερα του το κινητό. Ήμαρτον πλέον με αυτό το πράγμα. Αντί να κοιτάξουν να μειώσουν πολύ την κατανάλωση την αυξάνουν και άλλο και βάζουμε μεγαλύτερη μπαταρία για να καλύψουν την διαφορά!!!
600 ευρω το Xperia X, 299 ευρω το XA. Το Χ Perfomance φανταζομαι κανα 700αρι. Και αντε αυτο καπως τρωγεται με το Snapdragon 820 και αδιαβροχο. Το mid range Xperia X που παει με 600 ευρω τιμη?
Παω να γελασω και επιστρεφω:pound:
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_...news-16837.php
Επισης απο οτι διαβαζω θα ειναι διαθεσιμα το καλοκαιρι. Καλα κρασια. S7+G5 ειναι διαθεσιμα απο μεσα Μαρτιου.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται η SONY στα κινητά.. Δεν βγάζει κινητά υψηλών επιδόσεων όπως οι ανταγωνιστές, δεν έχει κάποιο ισχυρό brandname (πλέον) στα κινητά και τα κοστολογεί όπως όλοι οι υπόλοιποι..
Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος Sony κινητό..
Μπορούσε να τα βάζει φθηνότερα να προσπαθήσει να "πουλήσει" και κάποιο οικοσύστημα στον κόσμο (κινητά,TV,PS4) έτσι ώστε να ήθελε κάποιος να αγοράσει κινητό της SONY..
Σαν χρήστης iPhone αν ήταν να αγοράσω αυτή τη στιγμή android κινητό αυτό θα ήταν το G4 της LG. Που πλέον το βρίσκεις στα 300¤ σχεδόν.
Εντάξει δεν χρειάζεται να το αλλάζεις συνέχεια, πάντως σαν κινητό εγώ εχω βρει την υγεία μου.
Ένα πράγμα έχει ram 3gb αυτό φτάνει δεν κολλάει ποτέ το μόνο κουσουρι ζεσταίνεται εύκολα.
Edit
Η φόρτιση απο πλάγια είναι μαλακια, εχω z2 και δεν το αλλαζα ουτε με gs6 που εξακολουθεί να έχει 2 gb ram.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά εννοείται δεν αγοράζεις συνέχεια. Έχω το 5s εδώ και 2,5 χρόνια και ούτε σκέφτομαι να το αλλάξω. Με υπερκαλύπτει στα πάντα.
Απλά εξέφρασα προσωπική γνώμη για τα android κινητά.
Γενικά πάντως δεν βρίσκω σοβαρό λόγο πέραν του hype να αγοράζει κάποιος κάθε χρόνο κινητό. Συνήθως είναι μικρές διαφορές.
Ακόμα και ένας υπεραπαιτητικός χρήστης νομίζω για 2 χρόνια είναι καλυμμένος με μια ναυαρχίδα.
Καλα δεν είπες τίποτα λάθος η αλήθεια αυτη είναι η sony έχει ενα καλό κινητό αλλά δεν εξελίσσεται βγάζει το ιδιο συνέχεια με μικρές αλλαγές.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς αυτό. Και δεν μπορώ να πιάσω τη λογική της..
Δηλαδή με αυτόν τον τρόπο πιστεύει πως θα πουλήσει και θα επανέλθει δυναμικά στην αγορά;; Γιατί αν συνεχίσει έτσι βλέπω να το κλείνει το μαγαζί...
Τι νόημα έχει να βγάζεις μια νέα σειρά την οποία ανακοινώνεις τώρα ενώ θα βγει το καλοκαίρι και βάζεις αυτές τις τιμές στα δύο μοντέλα που στην κατηγορία τους είναι χειρότερα από τον ανταγωνισμό και δεν προσφέρουν και τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με την Ζ σειρα.
Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί οπότε θα μπει λουκέτο ΚΑΙ σε αυτό το τμήμα της.
Xiaomi Mi5
http://imgmgr.banggood.com/images/oa...083a06d524.png
Απο 310 δολαρια ξεκιναει και φτανει στα 415 η ακριβη εκδοση. Τιμες Κινας βεβαια.
Και νεο Xiaomi Mi4s:
Παρτους τα σωβρακα Xiaomi. Μικροτερες διαστασεις απο τα νεα Xperia και εβαλαν 3200 μπαταρια αντι 2700 της Sony.Quote:
The Mi 4s has a glass panel on the front and back, sandwiching the metal frame in the middle. On the front is a 5-inch 1920x1080 resolution display, which keeps the dimensions to a reasonable 139.26 x 70.76 x 7.8mm and the phone weighs just 133g.
Inside, there is a new Qualcomm Snapdragon 808 chipset with 3GB of RAM and 64GB of storage space. On the back is a 13 megapixel camera with PDAF and two-tone LED flash. There's also a fingerprint sensor.
Connectivity-wise, the phone supports 4G+ with VoLTE and USB Type-C. The phone runs on MIUI 7 on top of Android. It is powered by a 3260mAh battery with Qualcomm Quick Charge 2.0 support.
The 64GB model is priced at 1699 Chinese Yuan ($260). It will be available in black, white, gold, and pink.
Τα xiaomi ειναι υπερτιμια. Δεν μπορω να παω σε οθονη κατω απο 5,5" αλλιως θα ηταν στις επιλογες μου. Το mi4 το εχει συναδελφος και ειναι εκπληκτικο πραγματικα και παμφθηνο για τα specs του.
Λιγο οφτοπικ αλλα εχω παρει xiaomi ακουστικα (απιστευτος ηχος), bluetooth ηχειο (φοβερο) και power bank. Ολα μαζι εδωσα θυμαμαι κανενα 50αρι ευρω. Πραγματικα vfm ολα τους.
Για τα Xiaomi ακουστικά αν δεν σου κάνει κόπο πέτα κανένα link (ή έστω ποιο μοντέλο είναι) να τα έχω υπόψιν όταν τα φτύσουν τα ακουστικά του iPhone. Powerbank και εγώ της Xiaomi, το έχω ένα χρόνο σχεδόν και είναι πάρα πολύ καλό.