Nαι τις σκεψεις αυτες τις εκανα κι εγω αλλα in the end it all comes down to δωσε μας traffic να σου δωσουμε τσαμπα υποτιτλους.
Printable View
ειδα την πρωτη season του breaking bad! πολυ καλη σειρα μεχρι τωρα!
in other news, ειχα ξεχασει οτι το βιβλιο του Neil Gaiman American Gods θα γινει σειρα και μαλιστα στο HBO!! εγραψε τωρα στο twitter οτι γραφει το pilot!
http://cdn.uproxx.com/wp-content/upl...horts-gene.gif
οποιος δεν το εχει διαβασει ειναι τρομερα ενδιαφερον, απο τα βιβλια που μπορεις να τα διαβασεις 2-3 φορες και ακομα να μην πιασεις ολα τα references κτλ.
ο Gaiman, για οποιον δεν ξερει, εχει γραψει το Stardust, Coraline, American Gods, The Graveyard Book (ολα τα παραπανω εχουν γινει ή θα γινουν ταινιες-σειρες), Sandman και το screenplay του Beowulf
WD
Spoiler!
Μου το παν και άλλοι τελικά αυτό που λες Δημήτρη....
Εγώ δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά το "ένιωσα" πραγματικά το επεισόδιο...
Είχα "άγχος" σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του επεισοδίου...
Spoiler!
Μωρε ναι ωραιο ηταν ευχαριστα το ειδα για τους λογους που λες, αλλα δεν ειχα και ιδιαιτερη αγωνια. Το μοναδικο σημειο που ειχα αγωνια για λιγο και σηκωσα εντονα τα βλεφαρα μου, ητανSpoiler!
αλλα μετα ηταν οκ.
Πιστευω οτι για οποιον εχεις διαβασει τα κομικ, ο κυβερνητης στην σειρα ειναι απογοητευση, πολυ φλωρος σε σχεση με αυτον στο κομικ, θα δειξει βεβαια πως θα εξελιχθει γιατι στην σειρα εχουν κανει την ιστορια λιγο αχταρμα.
Ρε σεις, άμα κάνετε αναφορές στο κόμικ και συγκρίσεις με αυτό (ακόμη κι αν δεν είναι spoilers) να τα βάζετε σε spoilers... εκτός αν ο Slay που είναι admin δεν το κρίνει απαραίτητο βέβαια (απλά και μεις να μην μπαίνουμε στο thread, δεν τρέχει τίποτα, απλά να ξέρουμε).
Διαβαζω τις διαφορες που λετε οι comic readers στα spoilers και πραγματικα τα εχουν κανει σαλατα οι σεναριογραφοι της σειρας. Οχι οτι δεν ειναι καλο το αποτελεσμα, αλλα ηθελα να ξερα οι δημιουργοι του comic τοσο στην απ' εξω ειναι? Απο αυτα που εχω διαβασει απο εσας περι αλλαγων απο την πρωτη σεζον μεχρι και τωρα της εχουν αλλαξει τα φωτα της πλοκης με τεραστιες διαφορες.
Θα συμφωνησω κι εγω, καλο ειναι ολες οι αναφορες στο comic να μην φαινονται, ειτε ειναι spoiler ειτε δεν ειναι.
Αντιθέτως hakoo, ο δημιουργός του comic είναι μέσα στους showrunners και δημιουργούς της σειράς, έχει βασικότατο λόγο (μπορεί και τον κυριότερο) στο τι βλέπουμε στην σειρά. Είχαν πει εξαρχής ότι θα παρέκκλινε από το comic σε κάποιο βαθμό.
AHS S02E07
Δεν μπορω τοσο αιμα ομως... Μολις το τελειωσα και εχω ζαλαδες.
Συμφωνώ με Τονυ όσων αφορά τα spoilers!
Εγω παλι θεωρω προφανες (παρολο που δεν εχω διαβασει το κομικ) οτι ειναι απολυτα λογικο να παρεκλινει απο ενα εικονογραφημενο δημιουργημα μια τηλεοπτικη σειρα. Αλλο να εχεις μια εικονα, ενα καρε και να αποτυπωνεις εκει μια ιστορια και αλλο να θες να την κινηματογραφησεις.
Δεν ξερω ποσο εξωφρενικες αλλαγες εχουν γινει, αλλα ακομα και οταν διαβαζω βιβλια και βλεπω αλλαγες στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν συγχιζομαι διοτι αντιλαμβανομαι οτι τις περισσοτερες φορες δεν μπορουν να κανουν καρμπον οτι γινεται στο βιβλιο. Το βασικο για εμενα ειναι η οποια κινηματογραφηση να ειναι πιστη στο υφος του αρχικου δημιουργηματος. Αμα το Walking Dead εχει ξεφυγει τοσο πολυ ωστε να μην θυμιζει σε υφος και σε ουσια το κομικ, τοτε ναι οντως χρειαζεται να επανελθουν εκει που πρεπει.
Συγνωμη αλλα τι εγραψα και ειναι σποιλερ???ειπαμε παιδια και γω ειμαι κατα των σποιλερ αλλα δεν ειπα κατι...
chronohill μην με παρεξηγείς, είπα άλλωστε ότι δεν είπατε τίποτα spoiler, απλά προσωπικά θα ήθελα οι οποιεσδήποτε αναφορές στο κομικ και συγκρίσεις να γίνονται σε spoiler (πχ στην συγκεκριμένη περίπτωση η σκιαγράφηση του χαρακτήρα του Governor και οι πράξεις του).
Εγώ απο αυτό που διάβασα συμπέρανα ότι
Spoiler!
Μπορεί να ισχύει η υποψία μου, μπορεί και να μην ισχύει. Μπορεί στην σειρά να γίνει αργότερα, μπορεί και να μην γίνει. Δεν θέλω να έχω καμμία προδιάθεση για το τι πρόκειτε να συμβεί...
Άσε που μπορεί κάποια στιγμή να διαβάσω και το κόμικ οπότε δεν θέλω να ξέρω/υποψιάζομαι τις διαφορές απο τώρα...