Μήπως γίνεται να μου δώσετε το link του βίντεο με τον Χίτλερ-Bruno Gantz? Άνοιξα thread για το Killzone 2 σε 360 forum και θέλω να το ποστάρω κι αυτό - ήταν πραγματικά αστείο!
Printable View
Μήπως γίνεται να μου δώσετε το link του βίντεο με τον Χίτλερ-Bruno Gantz? Άνοιξα thread για το Killzone 2 σε 360 forum και θέλω να το ποστάρω κι αυτό - ήταν πραγματικά αστείο!
Και τι σε εμποδίζει να το πάρεις από το post μου?
Anyway, http://www.youtube. com/watch?v=TIFNMva56Wo (xωρίς το κενό πριν το com)
Σ' ευχαριστώ - πήγα κατευθείαν στο YouTube και πήρα αυτό που ανέβασες κι άλλο ένα με την αντίδραση του Χίτλερ στις πρώτες κριτικές για το Killzone 2.
Παρεμπιπτόντως ορίστε το πρώτο ποστ στο thread που άνοιξα στο άλλο forum:
ixa peksi tin beta otan itan diathesimi. to pexnidi texnika exi apo ta kalitera ke eksipnotera effe pou iparxoun, mias ke ta textures ke ta modela den ine tpt spoudeo alla o tropos pou xrisimopioude ta effe blur ke ta lipa to kanoun na fenete toubano!....san game pados den boro na po oti me ediposiase....ine kalo se fasi opos to crysis ine kalo....dld stin ousia alo ena fps xoris kamia prototipia pou apla epese arketo varos stin optiki apodosi ke se ola ta alla ine apla sta stadart epipeda....pistevo oti an evgene gia xbox tha ksexniotan sxetika grigora....parola afta to multi tha arese pistevo se atoma pou goustaran apira cod4 mias ke ine paromio
Παιδια το Killzone 2 στη Beta ειχε αρκετα προβληματα με lag. Ειχα κανει headshot και πεθαινα ταυτοχρονα με αυτον που το ειχε φαει. Δηλαδη με αλλα λογια τον πυροβολουσα στο κεφαλι, δεν πεθαινε αμεσως με πυροβολουσε και αυτος και μετα πεθαιναμε και οι δυο μαζι.
Στο stats ελεγε οτι πρωτος πεθανε αυτος απο headshot και απο κατω οτι μετα πεθανα εγω απο αυτον. Αυτο γινοταν σχεδον καθε μερα. Ο Valkyre και ο Nonborn μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Ελπιζω να εχει βελτιωθει η κατασταση.
Περισσότερες πληροφορίες για την διαφημιστική καμπάνια που ξεκινάει η Sony για το Killzone 2, που ανέφερε και προηγουμένως ο marzel.
Πηγή : PS3AttitudeQuote:
Get ready for Killzone 2: Web Edition
Submitted by DolphGB on Friday, 30 January 2009
Despite all the negative press about Sony’s profits (or lack of) recently, it appears that they do understand that in a down economy you need to flash some marketing cash to help pull yourself up.
And that is precisely what Sony have planned for Killzone 2 - a £2m spending spree that will see, amongst other things, the neatest sounding web-based game we’ve heard of for some time.
The game sounds like a lot of fun, but rather than explain it ourselves here is Killzone 2’s UK product manager Phil Lynch:
“We’re very excited about our online campaign. What we’re attempting has never - to my knowledge - been done before, certainly as a piece of communication.”
“In essence, we’re creating a web game based on a Firefox and IE app that consumers can download to their computer, and where they can then create their squad consisting of up to three additional friends.
“Once running and activated, and when the user is browsing the internet, their screen will be ‘attacked’ by Helghast as they browse pages. They can alert their squad members to come and help them and if the team can collaboratively vanquish the Helghast threat, they’ll get their score posted onto the leaderboard and be in with a chance to win some prizes and unlock additional content. It’s very innovative and something that I believe will resonate with our consumers.”
Sounds neat, right? Look out for the web viral on a PC near you soon.
Killzone 2 Gun Deck Gameplay (Spoilers)
[gt]44971[/gt]
:eek::eek::eek::eek::eek:
Killzone 2 SuperBowl advert rocks
Και δεν θέλετε να ξέρετε πόσο κοστίζει...:angry:
Δίκιο έχεις για το xbox forum - αλλά καφρίλες , λυπάμαι, έχω συναντήσει και εδώ. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Ο τύπος έπαιξε, λέει, το beta οπότε υποθέτω πως είναι και ps3 owner. Στη συνέχεια της κουβέντας δεν άρχισε τους βορβορυγμούς - απόδειξη: τα βιντεάκια του xbot Hitler του άρεσαν τρελά!!! - οπότε περιμένω να δω τη συνέχεια.
Θα ενημερώσω σχετικώς.
Καλά ok.....δεν είναι ανάγκη να γεμίσει το thread με το τι λέει κάποιος κάπου για το παιχνίδι....έλεος δηλαδή.
Δεν το κάνω για να εξιτάρω τα πάθη - απλώς θεωρώ ενδιαφέρουσα την άποψη που θα διαμορφώσουν κάποιοι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξουν το Killzone 2.
Επίσης εάν το επίπεδο συζητήσεως διατηρηθεί σε ένα καλό σημείο ίσως να νουθετήσει ορισμένους που θεωρούν αυτόχρημα πως ένα 360 φόρουμ "κατοικείται" από ps3 haters και λοιπές τέτοιες δεισιδαιμονίες που κατά καιρούς έχω "καμαρώσει" - δυστυχώς - και εδώ.
Αυτό δεν σημαίνει πως θα γεμίσω το thread με κάθε post που θα γραφεί από το άλλο forum - προς θεού.
Δεν λέω ότι το κάνεις γι'αυτό και ούτε με νοιάζει και αν θα γίνει αυτό που δεν μ'αρέσει είναι να γεμίζει το κάθε thread με άσχετα posts και στο τέλος θα πρέπει να ψάχνουμε μια είδηση που αφορά το παιχνίδι ανάμεσα στα σχόλια του καθένα και μάλιστα από κάποιο άλλο forum.
Μετά από 78 σελίδες, συγνώμη κιόλας, αλλά δυστυχώς το ψάξιμο έχει ήδη δυσκολέψει. Εξάλλου είχα την εντύπωση πως εδώ είναι forum κι όχι ειδησιογραφικό πρακτορείο. Συζήτηση γίνεται πρωτίστως κι αυτό ακριβώς κάνω και εγώ - και εσύ - αυτή τη στιγμή.
Όπως το κάθε μέλος μπορεί και ποστάρει links από όποιες πηγές επιθυμεί το ίδιο δικαίωμα διατηρώ κι εγώ.
Δεν γνωρίζω την ύπαρξη ανάλογου περιορισμού όσον αφορά το παρόν ή άλλα forums ή εμένα προσωπικώς κι όπως είπα ΔΕΝ προτίθεμαι να γεμίσω τον τόπο με ό,τι γραφεί στο συγκεκριμένο thread.
Τώρα το κατά πόσο θα ενδιαφέρει ή όχι και τους υπόλοιπους επέτρεψέ τους να το κρίνουν μόνοι τους, συμφωνείς?
Offtopic εξάλλου δεν είμαι - αναφέρομαι σε κάθε ποστ εδώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι περί ου ο λόγος.
Κι αν θέλεις να διατηρείς "αμόλυντο" το thread για πολύτιμες ειδήσεις τότε απλώς αγνόησέ με ή - ακόμα καλύτερα: κάνε με report στους administrators κι αν θεωρούν ότι δημιουργώ πρόβλημα στο thread με την ίδια ευγένεια που απαντώ ας μου κάνουν τις απαραίτητες υποδείξεις.
Ρε παιδια ας βοηθησει λιγο καποιος ειδα σε προηγουμενα posts upscaling απο 720p σε 1080p Τι ειναι αυτο? Γινετε και σε εμενα που εχω 1080i ΠΩΣ?
Δεν χρειαζεται να γινει upscale σε 1080p. Χειροτερο ειναι. Εσυ που εχεις 1080i δεν μπορεις να κανεις upscale σε 1080p.
Οχι,σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι εδω ειναι ολοι αγιοι.Απλα περιμενω ελαχιστα αντικειμενικα σχολια σε ενα xbox forum για το killzone,οπως περιμενω και εδω ελαχιστα αντικειμενικα σχολια για το Ηalo για παραδειγμα.
Απο 2-3 πραγματακια στο ποστ του καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και τοσο αντικειμενικη η αποψη του.
Προς θεου,δεν τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.Αλλα οτι θα υπαρχουν και haters εκει ειναι βεβαιο.Quote:
Originally Posted by MilitaryRaiden
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως και στα τρια σημεία - καμία αμφιβολία.
Απ' την άλλη ουδείς δε δύναται να ισχυριστεί πως κατέχει αντικειμενική άποψη.
Όλοι μας υποκειμενικώς κρίνουμε ό,τι μας απασχολεί κι αυτό είναι και το ενδιαφέρον στις πάσης φύσεως συζητήσεις: η όποια διαφορά - μικρή ή μεγάλη - μεταξύ αντιλήψεων αλλά και μεταξύ των ανθρώπων που τις εκφέρουν.
Τους δε Sony ή Microsoft haters θα τους βρεις παντού αλλά δεν είναι να ασχολείται κανείς σοβαρά με ανθρώπους που παθιάζονται με την παιχνιδομηχανή, το dvd player τους, το ψυγείο ή την τοστιέρα τους...