Απορίες σχετικά με το PS4
Quote:
Originally Posted by
Maxplay
Γεια χαρα.Μολις ειδα αυτή τη συζητηση και πρεπει να πω κάτι.Γιωργο αποκλειεται η Sony να σου απαντησε οτι ενα τετοιο μαγαζι "βλαπτει" τη Sony.Θα έχεις παρεξηγησει σιγουρα την απαντηση τους.Αν θες κανε αντιγραφη εδω το μηνυμα που σου εστειλαν να διαβασουμε όλοι τι λεει.Ειναι γνωστό απο τους όρους χρησης, οτι γενικότερα τα διαφημιστικά μηνυματα παραβιαζουν τους όρους χρησης του δικτύου και αυτό δινει το δικαιωμα στη Sony ακομα και για μπαν, ακομα και αν δεν υπάρχουν καταγγελιες για αυτό (το συστημα τους εντοπιζει τα λινκ που αποστελλονται στα μηνυματα όταν περιεχουν www ή http:// ).Το οτι σου εστειλσν μονο μια προειδοποιηση άλλωστε δειχνει οτι σε αντιμετώπισαν χαλαρα ειδικά επειδη το λινκ που εστειλες αφορουσε καταστημα με Sony προιοντα ειδαλλως θα ειχες φαει μπαν προειδοποιητικο σιγουρα.
Καταστηματα όπως το Maxplay όχι μονο δεν κάνουν ζημια στη Sony αλλά βοηθουν το δικτυο PSN και τις πωλήσεις του.Οι καρτες ειναι ηδη πληρωμενες με τιμολογιο και η Sony πηρε τα χρηματα της και καθολου δεν την ενδιαφερει αν οι καρτες πωληθουν σε ενα περιπτερο ή σε ενα εμπορικο κεντρο η στο ιντερνετ.
Το οτι το καταστημα πωλει και παραδιδει αμεσα όλο το 24ωρο προιοντα PSN ωστε ο πελατης να μπορει να έχει προσβαση και να τα χρησιμοποιει όλες τις ώρες , αυτό διευρυνει τις πωλησεις του και ανεβαζει την δημοτικότητα του δικτύου Playstation (μαλιστα δεν ειναι μονο καλύτερες οι τιμες προς τον πελάτη αλλά έχει και την δυνατοτητα να πληρωνει με μετρητα).
Να σημειώσω οτι η Microsoft για τον ίδιο λόγο μου έδωσε συγχαρητηρια για το αλλο μου παρόμοιο site που εδω και 5 χρονια πουλάει αντιστοιχα προιοντα (κάρτες για το Xbox Live).Αλλά δεν ειναι μονον αυτό.Με συστησε και στον επισημο διανομέα της Microsoft ωστε να έχω καλες τιμες χονδρικής ο οποιος εκτιμησε την δουλεια μου και μου δινει ειδικες προσφορες κατα καιρούς απο τις οποίες επωφελούνται οι συνδρομητές του δικτύου.
Πρεπει να πω επισης οτι ειναι πολλά τα παιδια που προέρχονται απο το Xbox 360 και πηραν προσφατα PS4 και μόλις εμαθαν οτι ανοιξα site και για το PSN μου δινουν συγχαρητηρια και συνεχίζουν πλεον τι αγορές τους στο Maxplay γιατι ξερουν οτι ο στοχος και εδω ειναι ο ίδιος.Χαμηλότερες τιμές και αμεση παραδοση όλο το 24ωρο.
EDIT : Πραγματι βλεπω τωρα οτι όπως φαινεται και απο την απαντηση της Sony που μας δινει ο φιλος Γιώργος, πουθενά δεν αναφερει οτι το συγκεκριμένο μαγαζι κάνει ζημια στη Sony αλλά μονο οτι προκειται για προειδοποιητικό μηνυμα προς τον χρηστη λογο μαζικού διαφημιστικού μηνυματος (λογικό αφου απαγορευται απο τους κανόνες του δικτου PSN η μαζική αποστολή μηνυμάτων για διαφημιστικούς σκοπούς).Δηλαδή όποιο λινκ και να διαφήμιζες, την ίδια αντιμετώπιση θα ειχες ή μπορει και χειρότερη (πχ μπαν προσωρινό), γιατι εδω δεν σου κάνουν μπαν αλλά μονο μια ειδοποιηση.
Σήμερα πήρα τηλ και το ξεκαθαρισανε στo official support ότι δεν τους ενδιαφέρει απο που ψωνίζουμε και πόσο αλλα δεν επιτρέπεται να γίνεται η χρήση των μηνυμάτων για εμπορικές διαφημίσεις. Μου είπαν ότι οποιοδήποτε κατάστημα κι αν διαφημιζα πάλι το ίδιο θα γινόταν.
Αν φτιάξω αμερικανικό PSN ID λογαριασμό και αγοράσω κάρτες 60 δολαρίων απο maxplay.Gr θα μου κοστίζει το καινούργιο παιχνίδι digital 44,40 εύρο. Θα μπορώ να παίζω το παιχνίδι με το ελληνικό account? τα updates θα γίνονται κανονικά; Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Πως γεινεται όλο αυτό; υπάρχει κάποιος οδηγός;
Δηλαδή πρέπει να είμαι plus KAI στο αμερικανικό ; Γιατί θέλω να το έχω μόνο να αγοράζω απο το αμερικανικό store και όχι να παίζω. Μόνο στο ελληνικό θέλω να είμαι plus για να παίζω
Τελικά αν έχω έναv αμερικανικό λογαριασμό ΧΩΡΙΣ να είναι plus μόνο και μόνο για να κατεβάζω τα παιχνίδια digital απο το US STORE για να τα παίζω με ελληνικό plus προφίλ , μπορώ ; Μήπως θα με βάζει σε ΑΜερικανικο σέρβερ βάση του bles ( cusa) που γράφει και στο κουτί των παιχνιδιών ;...... Αν λέω και καμία μαλακια είμαι άσχετος απλα τώρα μου το είπε ένας στο chat ότι ίσως με βάζει σε αμερικανικό σέρβερ χωρίς να είναι σιγουρος
Πρέπει να γίνει ένας οδηγός για το πως θα παίρνουμε φθηνά παιχνίδια με αμερικανικό προφίλ κι απο που
Πχ gamecrowler.uk , zavvi.com , amazon.uk κτλ
Πολλά παιδιά δεν τα ξέρουν αυτά , θέλει ένα καλό sticky thread