Αφου ακουσα οσα ειχα να ακουσω για τις εκλογες, εβαλα να δω ενα επεισοδιο SoA. Συγκεκριμενα το 12ο... Και ενιωσα, παρα την ανυπομονησια μου να πατησω το Play για να δω το 13ο, πως πρεπει να γραψω δυο πραγματα, επειδη το χρωστω στον Αριστο, κυριως.
Λοιπον... Θυμηθειτε, καταρχην, ποτε την ξεκινησα... Αρκετο καιρο πριν. Και μολις σημερα εφτασα στο 12ο επεισοδιο, εχοντας προσπερασει και ενα ολοκληρο που δεν ειδα καθολου. Υπηρχε καποιο θεμα με το αρχειο. Εφτασα λοιπον στο 12ο με αρκετη δυσκολια. Και κυριως το εκανα επειδη ολοι λεγατε να περιμενω να δω τα "απο 'δω και περα" επεισοδια. Κι ελπιζω να εχετε δικιο, επειδη η σειρα μεχρι και το 11ο επεισοδιο, ειναι ενα μεγαλο "ΜΝΙΕΕΕ..." για εμενα. Σε καμια περιπτωση δεν αισθανθηκα οτι θελω πραγματικα να δω το επομενο επεισοδιο. Εκτος αυτου, το κλιμα που καλλιεργει η σειρα, δεν ειναι του γουστου μου. Τι εννοω...
. Προσωπικα, αυτο με τρομαζει.
Ομως, το SoA καταφερε κατι... Με εκανε να θυμωσω τοσο πολυ με τα γεγονοτα του 12ου επεισοδιου που με δυσκολια γραφω αυτο το ποστ και δεν συνεχιζω στο επομενο επεισοδιο. Γεγονοτα κλισε, τα εχουμε ξαναδει, αλλα περασαν στο πετσι μου. Οσοι εχετε δει τη σειρα, ξερετε πολυ καλα τι συμβαινει σε αυτο το επεισοδιο.
Ελπιζω σε δυο πραγματα... Πρωτον να αλλαξει λιγο η σειρα, επειδη αν συνεχισει οπως πριν, δε νομιζω να αντεξω να βγαλω 7 εποχες. Και δευτερον... Μου αρεσει στις σειρες που βλεπω να συνδεομαι με τους χαρακτηρες. Ομως
Οποτε αν συνεχισουν αυτοι, δε ξερω πως θα εναρμονιστω με τη συνεχεια.
Ξερω οτι εμμεσως, με οσα γραφω, θετω καποια ερωτηματα. Ομως στην προσπαθεια που ισως κανετε να με καθυσηχασετε ή να με προειδοποιησετε, παρακαλω αποφυγετε τα spoilers. Ουτε καν φρασεις του στυλ "Περιμενε και θα δεις τι θα γινει με αυτον", πχ.