Βγηκε το Android 6.0.
OTA για Nexus και Images.
Printable View
[APK Download] Maps 9.17 With Offline Navigation, Searching, Much Larger Saved Areas, And Direct Shortcut To Your Contributions
Quote:
For starters, you can now download significantly larger maps. Google has lifted the cap to 2.5GB. This allows you to save a much larger geographical region.
Quote:
You can download locations by:
- Searching for a city, county, or country and tapping the Download button on the card.
- Opening search within Maps and scrolling all the way down to Save a new offline map.
- Going to Offline areas in the slide-out menu or Maps settings and tapping the + FAB.
After playing around with the new Maps, we'd like to offer a few additional observations:
- Offline maps will now auto-update and presumably won't nag you to update them manually after 30 days. There's now a setting to toggle auto-updating on or off.
- There seems to be no way to download offline maps to the SD card on phones that have it. Here, a Note 3 has only 1.5GB of internal storage free and 50GB on the SD card, but Maps only sees 1.5GB.
To Lara Croft GO 1Ε στο Google Play για όποιον ενδιαφέρεται. :)
guys ενδιαφερομαι να αγορασω καρτα μνημης για το LGG3 μου.να δωσω βαση στην class?εχει διαφορα θα την διαβαζει πιο γρηγορα?
Βρισκω μια class 10 32GB στα 13 ευρω
Παίδες καλησπερα... Το nexus 5 μου απλά έσβησε τυχαία και απο εκείνη τη μέρα κάνει restart μόνο του και το κουμπί power με το παραμικρό άγγιγμα προκαλεί shut down της συσκευής.
Έχει κανείς καμία ιδέα;
Holiday App And Game Sales Roundup [Updated Continuously]
Το This War of Mine απο 15 ευρω στα 5 ευρω. Πρεπει να ειναι ωραιο παιχνιδι (απο σχολια και βαθμολογια).
Παιδες ενα καλο dual sim??? Πρεπει να γινει αγορα αμεσα. Το Sony C5 το εχει δουλεψει κανεις?
Το Meizu M2 Note στα 180 ισως?
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=7266
Μου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό (και δεν μου φεύγει "δυστυχώς") να φύγω από android και να πάω στο wp10 με το Lumia 950XL. Καταρχήν έχω αρρωστήσει με την κάμερα και την οθόνη (βασικά για εμένα). Επίσης είναι dual sim (πάλι απαραίτητο για την χρήση που το θέλω). Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια και για web browsing δεν βλέπω ατέλεια. Επίσης μου δίνει πολλές δυνατότητες για office on the go (που πάλι θα μου φανεί χρήσιμο και θα το εκμεταλλευτώ). Ok υπάρχει το γνωστό με το store που διαβάζω παντού πόσο μπορεί να με ξενερώσει? Μου διαφεύγει κάτι που όταν το πάρω χαμπάρι θα είναι αργά? Έχει κάνει κανένας άλλος αντίστοιχο βήμα να μοιραστούμε απόψεις?
Για την αλλαγη πλατφορμας δεν μπορω να σου και πολλα καθως δεν το εχω κανει.
Για το store και τις εφαρμογες, η Microsfot εχει βγαλει εφαρμογη για Android οπου διαβαζει ποιες εφαρμογες εχεις στην Android συσκευη σου και δειχνει ποσες και ποιες υπαρχουν στο Windows store και σου προτεινει εναλλακτικες.
Ναι θα στην διαβαζει γρηγορότερα. Προσωπικά πήρα με 25 ευρώ 64 GB. Δε χρειάζεται να βάλεις ακριβότερη κάρτα μνήμης σε κινητό. Οι πιο ακριβές (70 ευρώ +) από όσο μου είπαν στο μαγαζί που την αγόρασα προορίζονται για να τραβάς βίντεο σε μεγάλες αναλύσεις. Είναι περιττή για κινητά. Μια χαρά είναι και αυτή που βρήκες θα σου κάνει τη δουλειά που θες.
Οι δικές μου ενέργειες θα ήταν:
1.Αναζήτηση στο νετ πως το κάνεις επαναφορά, μήπως έχει θέμα software κ στρώσει.
2. μετά σκέφτομαι κ οτι μπορεί να έχει κλαταρει η μπαταρία οπότε οπωσδήποτε αλλαγή.
3.Αν δεν έχει στρώσει με τα παραπάνω πάει στο σέρβις... Κ ο Θεός βοηθός!![emoji12]
Οπωσδήποτε να είναι class 10 κ όσο πιο επώνυμη αντέχει η τσέπη σου!!
Γενικά από κάρτα σε κάρτα μπορείς να βρεις μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα-αξιοπιστία κ ας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.Αν σε ενδιαφέρει πολύ κ δεν θες το value for money ψάξε συγκριτικά στο νετ, γίνεται χαμός!!
Η άποψη η δική μου σε τέτοιες ερωτήσεις είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σου κ αν καλύπτονται. Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για μια συσκευή windows phone, όχι γιατί είμαι κολλημένος αλλά γιατί δεν πιστεύω ακόμα στο κατά πόσο είναι smart phone, δηλαδή αυτό που θέλω από μια συσκευή, που έχω πάντα μαζί μου! Πιο πολύ για office phone μου κάνει!!
Έχουν περάσει τουλάχιστον τρία-τέσσερα χρόνια κ δεν έχω δει κάποια αλλαγή στο market store, ακόμα ανύπαρκτο είναι! Πως φτιάχνεις smartphones χωρίς εφαρμογές??? Η Google με το android από την άλλη, κάθε χρόνο γίνεται κ καλύτερη, έχει καταφέρει σε μικρότερο διάστημα ανάπτυξης από την apple, αν όχι να την ξεπεράσει να κοντραρεται στα ίσα!
Πραγματικά δεν ξέρω τι στρατηγική έχουν εκεί στη Microsoft...με συνοπτικές διαδικασίες κατέστρεψαν τη νοκια κ τώρα θέλουν να φτιάξουν το δικό τους οικο-σύστημα (βλέπε apple??) βάζοντας στο παιχνίδι windows pc,xbox και office και ανακοινώνοντας διαφορά προτζεκτ, αμφίβολης επιτυχίας!!
Θεωρώ ότι θα χάσουν το τρένο όσο είναι κολλημένοι στη λογική του pc (βλέπε BlackBerry, με το δικό της λογισμικό κόλλημα)! Φτιάχνουν φοβερές συσκευές χωρίς να μπορούν να αξιοποιηθούν...κ τις χρεώνουν κ ένα σωρό λεφτά, στην προκειμένη περίπτωση του 950xl.
Αυτά προς το παρόν από εμένα, σαν ένα πρώτο σχόλιο...[emoji6]
Μετα την υαντική βοήθεια απο παιδια εδω στο φόρουμ,απέριψα το 5c και πάω παρακάτω
Άρχισα να ψάχνω για το LG G3 32gb
Πρώτα απόλα μου τράβηξε την προσοχή τα 3gb ram,πλεον με FB,messenger tapatalk και κατι ψηλά ακομα το 1 gb το τρως χαλαρα
Επίσης η τιμη,κοντα στα 200 απο ebay
Από εκεί και πέρα βλέπω και το Sony z2,με 20 mp camera ,που ανεβαίνει στα 240+
Όπως και το S5
Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή
Καλημέρα, Καλή χρονιά σε όλους...
Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή (για το lg g3 32gb μιλάω). Το είχα ένα χρόνο κ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, τώρα σε αυτά τα λεφτά που λες στα 200€, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!!
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Samsung το 2016 παρουσιασε συσκευη 400 ευρω με OIS (Optical image stabilization) στην καμερα, με fingerprint sensor, με Super AMOLED οθονη, ψηνει καφε, κανει μασαζ, παραγγελνει γαλα οταν τελειωσει, βαζει το παιδι για υπνο...αλλα δεν εχει ενα notification led να σε ειδοποιει για χαμενες κλησεις ή μηνυματα.
Τουλαχιστον εχουν βαλει το Smart Alert, το οποιο αν το πιασεις στα χερια σου, αρχιζει και δονειται αν εχεις καποια κληση/μηνυμα/email και δεν τα εχεις δει.
Μιλαω για την σειρα Galaxy A 2016 και συγκεκριμενα το Α5 2016.Quote:
there is the smart alert feature. When enabled, your Galaxy phone will shortly vibrate when you pick it up, if you have any new and unchecked messages or missed calls.
http://www.sammobile.com/wp-content/...mart-alert.png
H LG μολις παρουσιασε το νεο G5, το πρωτο modular smartphone....
https://youtu.be/anyW8UY9ELg