Συγγνώμη, εκ των υστέρων το είδα. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Printable View
Αυτά έβλεπα Nioh 30 ευρώ με season pass μαζί.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτε? Πως ? Που?
ΥΓ . To Nioh εξετασε το πρωτα γιατι ειμαι τελευταιο λεβελ και μου κανουν χριστουγεννιατικο σεξ ολοι οι δαιμονες του παιχνιδιου μαζι...
Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα αγοράσει το batman seasons 2 με τα επεισόδια στα 12 ευρώ απο 30.Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Ανεβηκαν και αλλες προσφορες σημερα στο ευρωπαικο PS Store:
Attachment 10461
Το watch dogs 2 πόσο θα πάει ακόμα κάτω κοντεύει το 2 να είναι ποιο φτηνότερο από το 1.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το dlc του Horizon στα 12 ευρώ αν δεν κάνω λάθος θα το τσιμπήσω και στα 30 ευρώ η Complete Edition.
Απλά να υπενθυμίσω τον τίτλο του νήματος : playstation store updates.
Οπότε αν θελει κάποιος mod να μεταφέρει όλη την συζήτηση που δεν αφορά το θέμα κάπου αλλού.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θα γίνει ρε fits, πολύ σπάταλος δεν είσαι με τον χρόνο των άλλων; Στο έχουν πει και άλλοι, πρέπει να στο έχω πει και εγώ, σεβάσου τον κόπο και τον χρόνο κάποιων ανθρώπων που οικειοθελώς βοηθούν στη διαχείριση του forum. Συνεχίζεις να αγνοείς τους κανόνες και να γράφεις σε άκυρα threads.
Δεν έχουμε ούτε άπλετο χρόνο, ούτε διάθεση να μεταφέρουμε 38 (!!!) posts επειδή εσύ κάνεις ό,τι σου καπνίσει.
Την επόμενη φορά ίσως να μην σε προειδοποιήσω και απλά αρχίσω να διαγράφω τις απαντήσεις που σου γράφουν μπας και βάλεις μυαλό. Τι λες, καλή ιδέα;
He f*** gets it.
Επισήμως μόλις έβγαλα καφέ από τη μύτη. .....
Θα με πνιξετε ρε σεις...... χαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω βρε συ Λεωνίδα;
Πολλοί συνφορουμίτες έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Να κάνουν ποστ που βοηθούν, άλλα πιο αναλυτικά άλλα λιγότερο. Κάποιοι έχουν επιτεθεί (αφού έχουν αγανακτήσει). Κάποιοι έχουν ειρωνευτεί (πάλι αφού έχουν αγανακτήσει). Άλλοι δεν απαντούν καν. Επικό το ποστ του nikon, που κόντεψα να πνιγώ, πριν αρκετό καιρό.
Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή που κάνετε. Προσωπικά θα είχα βαρέσει κόκκινα αν έβλεπα 38 ποστ που θα έπρεπε να μεταφέρω, κυρίως γιατί κάνω κάτι αφιλοκερδώς και οικειοθελώς θέλοντας να προσφέρω στο φόρουμ (κάαααποτε κι εγώ ήμουν στην δική σου θέση, λίγο πιο μικρός από εσένα, μέχρι που απηύδησα και παράτησα το modding σε fora μια για πάντα).
Ειλικρινά, προσπάθησα στο παρόν ποστ να είμαι non-inflammatory όσο πιο πολύ μπορούσα, γιατί περαιτέρω κουβέντες επί του ατόμου και τον τρόπου που / και πως διατυπώνει απορίες δεν έχουν νόημα πιστεύω.
Κατά πάσα πιθανότητα ισχύει κάποιος από τους Νόμους του Μέρφι. Δεν εξηγείται αλλιώς.
May the force be with you.
Λες και ζω την ίδια στιγμή. 10-15 χρόνια πριν τις ίδιες ερωτήσεις του φιτσουλα στο 360.gr επι σειρά ετών, χρήστες να τσιμπάνε και να του απαντάνε και αυτόν να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και να ρωτάει τα ίδια πράγματα ξανα και ξανα. Γεράσαμε ρε φιτσουλα τα κατάφερες και στο ps4forum. Στο 360 μετά από ένα σημείο του τρολοαπαντασουμε η δεν ασχολούμασταν. Φιτσουλα πάμε έναν καφέ να σε γνωρίσω και από κοντά ; Τόσα χρόνια που την βρίσκεις την όρεξη βρε αδερφέ :p
Όχι και εδωωωωωω
:-(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατι σβηστικε η εξηγηση που εβαλα λιγες ωρες πριν εδω? Θα ηταν χρησιμω να δει αυτο το ποστ που σβησατε καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα.
Το βαζω και ποιο κατω σε spoiler γιατι ειναι το τελικο συμπερασμα.
Spoiler!
Sorry δεν το ειδα πουθενα αυτο.
Και ποιο ειναι το σωστο τοπικ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.