Γεια σας παιδεία. χωρείς προ παραγγελία υπάρχει περίπτωση να βρω ps4? Εχω κανει παραγγελια σημερα σε 3 μαγαζια για να μου πουν αν θα είμαι στης παρασκευης το λανσαρισμα και τα 3 μου ειπαν όχι και εκανα ακυρώσει.
Printable View
Γεια σας παιδεία. χωρείς προ παραγγελία υπάρχει περίπτωση να βρω ps4? Εχω κανει παραγγελια σημερα σε 3 μαγαζια για να μου πουν αν θα είμαι στης παρασκευης το λανσαρισμα και τα 3 μου ειπαν όχι και εκανα ακυρώσει.
Φιλε stevie με πηραν τηλεφωνο να παω απο καταστημα mediamarkt να δωσω προκαταβολη κ πως εγγυημενα θα το εχω την Παρασκευη...
και εδωσα 200¤
αλλα δεν ξερω πως να το επιβεβαιωσω γιατι προς το παρον ουτε φωνη ουτε ακροαση
¶ρα καλά μου τα έλεγε ο πωλητής ότι έχουν κομμάτια οποτε ξέρουμε ότι κωτσόβολο είναι σωστοί!!!που μερικοί εδώ μέσα κράζουν επειδή δεν τους πήρα τηλ!!!και φυσικά έχουν ακόμα ps4 ;)Quote:
Οι δυο ημερομηνιες που ειδα για το μεγαλο bundle στον Κωτσο...λογικα (και αν κρατησουν την σειρα) εχουν στοκ να τις καλυψουν.
Μεχρι εκει μπορω να πω και συμφωνα με οτι ακουσα μπροστα μου πριν μιση ωρα (οχι οτι εμαθε ο θειος του μπατζανακη του κολλητου μου)
Γενικα για το μεγαλο bundle εχει ζητηση>προσφορας...τουλαχιστον στον κωτσο.
Εμαθα και κανα 2 ακομα πληροφοριες που συμφωνουν με οτι διαβαζω εδω...στοκ ακομα δεν εχει παρει ο Κωτσο και οταν παρει ΔΕΝ θα το βλεπουν ολοι για ευνοητους λογους.
Επισης παιζει να εχω μια ή δυο edition (τις μεσαιες με το killzone) για παραδοση παρασκευη ΕΞΤΡΑ...το ποσταρω στο αλλο thread ...οποιος θελει μου λεει και κανονιζουμε να τις παρω για παρτη του εννοειται ΧΩΡΙΣ το παραμικρο καπελο...(αν κερασετε καφε δεν θα πω οχι :P)
Εγώ με το που έκανα προπαραγγελία το μεγάλο μπαντλ τους έσκασα 150¤. χαχαχα η γκόμενα των ονείρων μας να μας έκλεινε ραντεβού την παρασκεή θα την κλάναμε για το ps4 αχαχαχα εχει πολυ γέλιο αυτο το νήμα
παντως την Παρασκευη της εχουμε για πλακα της 120 σελιδες!
Εντωμεταξυ μολις τωρα εφαγα τρελη φλασια...
Στο κωτσο μου ειπαν οτι εβλεπαν και αλλη προπαραγγελία στο ονομα μου ενω ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ ειχα κανει στο site τους...
Τελικα το ειχα ξεχασει τελείως ειχα κανει στο electroworld (το αδελφακι του)...και απο οτι φαίνεται βλεπουν τις παραγγελίες των δυο μαγαζιων ως μια οντοτητα..
Οποτε τωρα εχω σε 4 μαγαζια :P
Αν ισχυει αυτο τοτε παιζει και εγω να παρω το μεγαλο bundle (παραγγελια 29/11)
εμένα μέχρι 6/12 πάντως είχα sms που λέγαν οτι θα καθυστερήσει ( 16/11, 2x big bundle )
Οπότε φίλε Malawi περιμένουμε τώρα.Μας εγγυηθήκαν παράδοση πρώτη μέρα,καλά θα κάνουν να την τηρήσουν γιατί θα γίνει χαμός.Γιατί άμα δεν μου δίναν εγγυήση για πρώτη μέρα κυκλοφορίας από κει θα το παράγγελνα από αλλού.θα δούμε τώρα την Παρασκευή τι θα γίνει,λογικά μπορεί να με πάρουν την Τετάρτη (γιατί είπαν οι υπεύθυνοι εκεί ότι μια-δυο μέρες πριν θα με πάρουν τηλέφωνο να με πουν ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη για την Παρασκευή...κτλ).Παιδιά την Παρασκευή θα γίνει όντως χαμός στο forum :D (Offtopic)Έχω ένα φίλο μου λέει ότι κυκλοφορεί η ταινία το Hobbit αυτή την Παρασκευή,βρεεεεε ποιό Hobbit!Εντάξει ωραία ταινία είναι αλλά ολόκληρο PS4 έρχεται την Παρασκευή! :D :D
Λοιπον πηρα τα public και εκανα μια σοβαρη συζητηση με το παλικαρι που ειναι επι του gaming,σωστος τον ειχα κοψει απο την 1η στιγμη και την επομενη φορα που πηγα να ρωτησω, με διαθεση μου εδειξε οτι ημουν και ο 2ος στα preorder,λοιπον η απαντηση ηταν η εξης
Σημερα ή χθες για την ακριβεια ειχαν σεμιναριο και ειχαν παει ολοι οι υπευθυνη στην σονυ για να ρωτησουν για το ps4,η απαντηση της ΣΟΝΥ ηταν οτι δεν ξερουμε ποσα κομματια θα σας δωσουμε και οτι σας κανουμε και χαρη γιατι δεν ηταν να κυκλοφορησει πριν τα χριστουγεννα.Απαντηση για το ποσα τεμαχια θα εχουν θα παρουν την Τεταρτη οπου θα ερθουν και οι κονσολες και θα διαμοιραστουν. Εγω του λεω οτι κοιτα να δεις γινεται ενας χαμος στο internet και εμαθα οτι αρχιζεται και παιρνετε τηλεφωνο για αλλαγη πακετου, οχι μου λεει τηλεφωνο ακομα δεν μπορουμε να παρουμε αλλα αν πχ οι ακυρωσεις των μεγαλων bundle εγιναν απο καταστημα στην συγγρου τοτε μαλλον το ιδιο το καταστημα το εκανε μιας κ εκει εγινε χαμος και δεν γινεται ας πουμε να παρουμε 200 μεγαλα bundle και να δωθουν μονο στην Συγγρου. Για την Ν.Σμυρνη εχουμε 6 bundle και περιμενω να μου ερθουν, γιατι ειναι μολις 6 αντε να μην ερθουν τα 6 να ερθουν 5-4 παντος εισαι 2ος ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα παρεις. Του λεω οκ απλα αν ηξερες οτι παιζει προβλημα πεστο να παρω το 450€, οχι μου λεει δεν ξερω τιποτα ευχομαι να το παρεις γιατι τα τεμαχια για Ν Σμυρνη ειναι λιγα και λογικο ειναι να εξυπηρετηθουν. Αρα του λεω δεν παει βαση ημερομηνιας, οχι μου λεει πηγαινει αλλα δεν γινεται ενα καταστημα να δωσει ολες τις προπαραγγελιες πρεπει και τα αλλα να εξυπηρετησουν τον κοσμο (λογικο ακουγεται κιολας γιατι αν οι προπαραγγελιες πανε μονο στην συγγρου θα ειναι κακο αντικτυπο για τα υπολοιπα καταστηματα).
Οπως και να εχει τα μαγαζια κοινως δεν γνωριζουν ακομα και οπως μου ειπε τριτη-τεταρτη(αυτο μου το ειχε πει και 2-3 βδομαδες πριν) θα εχουμε επισημα νεα και κανε τον κοπο να παρεις τηλεφωνο ξανα να μαθεις τα νεοτερα μιας και θα δουλευω εκεινη την μερα για τις παραλαβες.
Αυτα τα νεα μαγκες
Ετσι , ετσι...
ο μονος λογος που τα εσκασα τοσο χοντρα για προκαταβολη ηταν η σιγουρια τους πως θα το εχω day 1...
Μετα το μετανιωσα που εδωσα τοσα πολλα γιατι με κλειδωσαν κ αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του, θα εχουμε δραματα...
κ εχω κ τη γιορτη μου την Παρασκευη!!!!
Σοβαρά?Έλαααα ρε φίλε,θα το χεις Παρασκευή τότε :) Δωράκι για την γιορτή και είσαι άπλας :) Ε θα ναι πολύ γκαντεμιά να μην το χεις Παρασκευή,ενώ άμα το χεις,συν ότι θα ναι μέρα γιορτής σου,θα γουστάρεις άσχημα :)
Είχα κάνει παραγγελία το bundle με το killzone από πλαίσιο στις 9/11 και με πήραν πριν λίγο λέγοντας πως μάλλον θα το έχω στις 13,όμως την ακύρωσα επειδή το πλήρωσα το σάββατο στο media αμαρουσίου.Εκεί ήταν 100% σίγουροι ότι θα το έχω την παρασκευή.Μάλιστα μου είπαν ότι θα παραλάβουν την πέμπτη και πως είχαν άλλες 7 κονσόλες για διάθεση μέχρι εκείνη την στιγμή αν κατάλαβα καλά.Θα δείξει αν έπραξα σωστά.Πάντως, πιστεύω θα έχουν γίνει πολλές ακυρώσεις σε πλαίσιο και γενικά, οπότε λογικά θα βολευτούμε οι περισσότεροι τουλάχιστον.